Gebeliğe Hazırlık Kimyasal dış gebelik geçiren ve tekrar gebe kalmak isteyenler !

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok şükür canım 🙏 tugcekb tugcekb hamile 😍 ben de bu ayı değerlendirdim bakalım 6 mayıs gibi öğreneceğim var mı yok mu 🥰 senin nasıl geçiyor bulantı vs. Var mı?

Süpperr tugcekb tugcekb tebrik ederimm..

senin de en kısa zamanda hayırlı haberlerini bekliyoruz canım. 😍😍
Bende iyiyim canım, 1-2 saat bişey yemezsem hemen bulanıyor. Ağzım dolu olacak sürekli. 😀😀

Süpperr tugcekb tugcekb tebrik ederimm..

senin de en kısa zamanda hayırlı haberlerini bekliyoruz canım. 😍😍
Bende iyiyim canım, 1-2 saat bişey yemezsem hemen bulanıyor. Ağzım dolu olacak sürekli. 😀😀
tesekkur ederim canim allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin🙏🏻

Dişin nasıl oldu canım tugcekb tugcekb
disciye gittim 20lik dis curumus diger dise de vuruyomus agrisi sana bi islem yapilamaz 3 ay rontgende cekemeyiz parol icebilirsin dedi antibiyotik yazdi en zararsiz gruptanmis ama sadece dayanamazsan parolda fayda etmezse oyle basla dedi simdilik iyi baska ilac icmedim

disciye gittim 20lik dis curumus diger dise de vuruyomus agrisi sana bi islem yapilamaz 3 ay rontgende cekemeyiz parol icebilirsin dedi antibiyotik yazdi en zararsiz gruptanmis ama sadece dayanamazsan parolda fayda etmezse oyle basla dedi simdilik iyi baska ilac icmedim
Ay allahım aksiliğe bak ya 🤦🏻‍♀️ nane yağı falan alıp sür kuzum yirmilik diş çok fena 😣

Geçmiş olsun canım kötü zamanda denk gelmiş

18nisan adetımın ilk günüydü
23 nisanda ovulasyon testı yapmaya başladım
23 24 25 nisan 3 güne de bakarmısınız
Sanki bugün pik mi ? Ama kafamı karıştıran C cizgısi ilk 2 gün daha koyuydu şimdi C gibi daha az koyu
Lütfen bilenler yardımcı olabılır mı 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Eklentiler

• 5B53E01D-3D23-4F3E-A8EA-024039288FFA.jpeg
    5B53E01D-3D23-4F3E-A8EA-024039288FFA.jpeg
    56,8 KB · Görüntüleme: 12
18nisan adetımın ilk günüydü
23 nisanda ovulasyon testı yapmaya başladım
23 24 25 nisan 3 güne de bakarmısınız
Sanki bugün pik mi ? Ama kafamı karıştıran C cizgısi ilk 2 gün daha koyuydu şimdi C gibi daha az koyu
Lütfen bilenler yardımcı olabılır mı 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Çizgilerin rengi açılmış evet belki testle ilgilidir, ama sen elinde varsa 1 test daha dene canım ve ne olur ne olmaz bugünü değerlendir bence

Anlamadımki normalde 32 günde bir adet oluyorum henüz 19 gün oldu ilaç mı yaptı acaba 21 nde bitti doktora sorayım olmazsa çok sinir bozucu 😔😔😔
Bazı ilaçların yan etkisinden kaynaklı olabilir canım sen bi sor bence doktora bi de prospektüsü oku yan etkileri

X