Çok geçmiş olsun. Allah bir daha yaşatmaz InşAllah. Beta sıfırlandıktan sonra 3 ay demişti doktor. Ben diş yaptırdığım için bi kaç ay daha uzatmıştım. Tüpün alınmadı sanırım.Merhaba arkadaşlar. Kendimde yaşayana kadar ismini bile bilmediğim bir gebelik ti benim için. Şuan 1 yıllık evliyim 2019 Nisan ayında evlendim ve 3 ay sonra çocuk düşünmeye karar verdik 4 ay sonuç alamayınca hastaneye muayene olmaya (regl dönemim bitti ve ertesi gün gittim) gittim vajinal kontrol etti sorun yok dedi ve folik asit verdi. 1 hafta sonra ani bir şekilde içimden kan boşaldı ve büyük bir pıhtı düştü ertesi gün kasıklarımda şiddetli ağrıyla aynı doktora gittim dış gebelik dedi ve acil amaliyat dedi. Tabiki ameliyat olmak istemediğim için farklı bir devlet hastanesine gittim direk yatış yaptılar betahcg 3300 deydi. 20 dün hastane yattım kan değerlerim düşmedi önce kürtaj ardından ilk iğnelerimi oldum. Yine düşmeyince 10 gün sonra 2. İğneleri oldum ve 2 ay boyunca negatif olana kadar gün aşırı hastaneye giderek kan verdim ve sonunda değerlerim negatif oldu yaşadığım acılar duygular tarif edilemez. 3 ay sürdü toplam. Negatif oldu ertesi gün regl oldum yeni yeni düzene girdi. İlk gebeliğim olduğu için çok kafam karışık şuana kadar koruduk daha kaç ay beklemem gerekir. İkinci gebeliğim dış gebelik olur mu korkuyorum açıkçası ☹ Allah hepimizin yardımcısı olsun
Çok ısrarcı olunca insafa mı geldi neKızlar erken gebelik testi ikinci kez kullanan var mıbenim daha önce kullanıp negatif olan testim şimdi anında pozitif oldu
Sanırım yaÇok ısrarcı olunca insafa mı geldi ne
Sabah ilk idrarla daha sağlıklı sonuç olmaz mı? Hadi bakalım ısrarını sürdür.Sanırım yasıfır test yapcam birazdan bakalım
Bi kaç saat sıvı tüketmeyip iyice sıkısırsan sabah ki gibi sonuc verir cnm hadi bakalımSabah ilk idrarla daha sağlıklı sonuç olmaz mı? Hadi bakalım ısrarını sürdür.Hayırlısı InşAllah
Bizim doktorlara allah kolaylık versinelimden gelse bi sure doktorun muayenehanesinde yasarim
Ben 2 doz iğne yapıldığı için 3 aydan uzun süre korunmanı öneririm.2. Dış gebelik riski tabii ki var ama insan kötüyü düşününce kötüyü çağırıyor, kendimden biliyorum, ilkinden sonra 3 ay korundum, 4.ayda hamile kalıp ayne yerden dış gebelik yaşadım, sen iyi düşün olur mu? Çok geçmiş olsunMerhaba arkadaşlar. Kendimde yaşayana kadar ismini bile bilmediğim bir gebelik ti benim için. Şuan 1 yıllık evliyim 2019 Nisan ayında evlendim ve 3 ay sonra çocuk düşünmeye karar verdik 4 ay sonuç alamayınca hastaneye muayene olmaya (regl dönemim bitti ve ertesi gün gittim) gittim vajinal kontrol etti sorun yok dedi ve folik asit verdi. 1 hafta sonra ani bir şekilde içimden kan boşaldı ve büyük bir pıhtı düştü ertesi gün kasıklarımda şiddetli ağrıyla aynı doktora gittim dış gebelik dedi ve acil amaliyat dedi. Tabiki ameliyat olmak istemediğim için farklı bir devlet hastanesine gittim direk yatış yaptılar betahcg 3300 deydi. 20 dün hastane yattım kan değerlerim düşmedi önce kürtaj ardından ilk iğnelerimi oldum. Yine düşmeyince 10 gün sonra 2. İğneleri oldum ve 2 ay boyunca negatif olana kadar gün aşırı hastaneye giderek kan verdim ve sonunda değerlerim negatif oldu yaşadığım acılar duygular tarif edilemez. 3 ay sürdü toplam. Negatif oldu ertesi gün regl oldum yeni yeni düzene girdi. İlk gebeliğim olduğu için çok kafam karışık şuana kadar koruduk daha kaç ay beklemem gerekir. İkinci gebeliğim dış gebelik olur mu korkuyorum açıkçasıAllah hepimizin yardımcısı olsun
herkeste belirti olmuyormus belki seninki cok mulayim bi bebek hic rahatsiz etmiyordur annesiniBizim doktorlara allah kolaylık versinben bu ay hamile değilim bence hiç bi belirti yok hissiyatta yok
Rahim filmi 5 dklık iş, anestezili oldum ben de, inanılmaz kolaydı, hiç korkmaÇok teşekkür ederim. Şöyle ki rahim filmini bende düşündüm ama çok zor ve acılı olduğu söylendi bu süreçte de o kadar acı çektim ki kürtajım 40 dk sürdü ve lokal anestezi veya iğne olmadan herşeyi yaşadım şuan aynı acıları yaşamak inan çatala çıkmak Bile ürkütüyor. Doğal yolları hiç bilmiyorum denemedim de ama deneyen ve sonuç alanlar varsa çok sevinirim yardımcı olmalarını bekliyorum. Her doktor farklı bilgi veriyor biri 6 ay bekle biri 9 ay biri 1 yıl düşünme diyor anlamadım
Ya bir de anestezisiz kürtaj nasıl oluyor? Bana çok garip geliyorÇok teşekkür ederim. Şöyle ki rahim filmini bende düşündüm ama çok zor ve acılı olduğu söylendi bu süreçte de o kadar acı çektim ki kürtajım 40 dk sürdü ve lokal anestezi veya iğne olmadan herşeyi yaşadım şuan aynı acıları yaşamak inan çatala çıkmak Bile ürkütüyor. Doğal yolları hiç bilmiyorum denemedim de ama deneyen ve sonuç alanlar varsa çok sevinirim yardımcı olmalarını bekliyorum. Her doktor farklı bilgi veriyor biri 6 ay bekle biri 9 ay biri 1 yıl düşünme diyor anlamadım
Doğru ben hep sabah odaklıyım.Bi kaç saat sıvı tüketmeyip iyice sıkısırsan sabah ki gibi sonuc verir cnm hadi bakalım ☺
Belirti değişken yaa. İlla olacak diye şartlanma.Bizim doktorlara allah kolaylık versinben bu ay hamile değilim bence hiç bi belirti yok hissiyatta yok
BenideEvet arkadaşlar, hepimizin hikayesi farklı... Kimimiz defalarca kimyasal gebelik yaşadı, kimimiz hem kimyasal hem dış gebelik yaşadı, kimimiz sadece dış gebelik yaşadı... Burada umutlarımızı birleştirip birbirimize güç olalım. Böyle dönemlerde en önemli şey sizi anlayan insanları desteği. Güzel haberler alacağımız bir topic olsun diyerek ben başlatıyorum.
Yaşım 26 Şubat ayında ilk bebek denememizde regliden 1 gün önce hamile olduğumu öğrendim 1 hafta sonra da kanamam başladı ve bunun aslında kimyasal bir gebelik olduğunu anladık.Tekrar bebek sahibi olmak için dua ve umutla devam etmeye karar verdim. İnşallah önümüzdeki zamanlarda güzel haberlerle dolar burası. Hikayelerimizi paylaşalım
Tabloya eklenmek isteyenler beni etiketleyerek yazabilir.
ÜYE ADI VAKA BAT SONUÇminseo 1 KİMYASAL 04.05.2020 @Fatossenturk 2 DIŞ GEBELİK 1 DÜŞÜK @Ucanbilge 1 KİMYASAL tugcekb 1 KİMYASAL 26.04.2020 @Turkuazkizz 1 KİMYASAL @Meryemcez 1 DÜŞÜK 2 KİMYASAL @Deryakckn 4 KİMYASAL 08.05.2020 @Mechulzaman 1 DIŞ GEBELİK @Manukabal 2 DIŞ GEBELİK 1 KİMYASAL 20.04.2020 @Sur-es 2 DIŞ GEBELİK,1 KİMYASAL,2 KAYIP @Butik alfa 1 KİMYASAL GEBELİK iSsra 2 KİMYASAL 2 BOŞ 1 DIŞ GEBELİK @miyaww__ 1 KİMYASAL @Sefoss 1 DÜŞÜK
Benide grub alirmsnz bende mol gebelik geçirdim tekrar hamile kalmak istiyormCanım benim 32 gün ve hep düzenliydi bugün 38 gün hala olmadım hamile de değilim
Bilmiyorum ki kuzum belki de öyledir ama ne kasık ağrısı var ne göğüs ağrısı ilk hamileliğimde belirtiler çok yoğundu o yüzden yok gibi geliyorherkeste belirti olmuyormus belki seninki cok mulayim bi bebek hic rahatsiz etmiyordur annesini☺
İnşallah öyledir canım insan ister istemez belirti arıyorBelirti değişken yaa. İlla olacak diye şartlanma.
benimde ilkinde hic yoktu bunda varBilmiyorum ki kuzum belki de öyledir ama ne kasık ağrısı var ne göğüs ağrısı ilk hamileliğimde belirtiler çok yoğundu o yüzden yok gibi geliyor
Tabi canım ne zaman geçirdin? Mol gebelikte süreç nasıl oluyor pek bilgim yokBenide
Benide grub alirmsnz bende mol gebelik geçirdim tekrar hamile kalmak istiyorm
Hadi bakalım 10 güne belli olur var mı yok mubenimde ilkinde hic yoktu bunda vardegisken oluyor
Umarim vardir. Ocaga yetis sende beni yalniz birakmaHadi bakalım 10 güne belli olur var mı yok mu
Ya inşallah canım ovülasyon testi bile yaptım inşallah olurUmarim vardir. Ocaga yetis sende beni yalniz birakma