Gebeliğe Hazırlık Kimyasal dış gebelik geçiren ve tekrar gebe kalmak isteyenler !

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok geçmiş olsun. Allah bir daha yaşatmaz InşAllah. Beta sıfırlandıktan sonra 3 ay demişti doktor. Ben diş yaptırdığım için bi kaç ay daha uzatmıştım. Tüpün alınmadı sanırım.
Hsg anestezili de oluyor. Benimki öyleydi. Anestezisiz olup acı duymadığını söyleyen de var. Ben kişiye göre değişir. Mesela ben iyiki anestezili olmuşum diyorum yoksa kasardım kendimi. Araştırım isterseniz.

Ben 2 doz iğne yapıldığı için 3 aydan uzun süre korunmanı öneririm.2. Dış gebelik riski tabii ki var ama insan kötüyü düşününce kötüyü çağırıyor, kendimden biliyorum, ilkinden sonra 3 ay korundum, 4.ayda hamile kalıp ayne yerden dış gebelik yaşadım, sen iyi düşün olur mu? Çok geçmiş olsun

Bizim doktorlara allah kolaylık versin ben bu ay hamile değilim bence hiç bi belirti yok hissiyatta yok
herkeste belirti olmuyormus belki seninki cok mulayim bi bebek hic rahatsiz etmiyordur annesini

Rahim filmi 5 dklık iş, anestezili oldum ben de, inanılmaz kolaydı, hiç korkma

Ya bir de anestezisiz kürtaj nasıl oluyor? Bana çok garip geliyor

Benide
Canım benim 32 gün ve hep düzenliydi bugün 38 gün hala olmadım hamile de değilim
Benide grub alirmsnz bende mol gebelik geçirdim tekrar hamile kalmak istiyorm

herkeste belirti olmuyormus belki seninki cok mulayim bi bebek hic rahatsiz etmiyordur annesini☺
Bilmiyorum ki kuzum belki de öyledir ama ne kasık ağrısı var ne göğüs ağrısı ilk hamileliğimde belirtiler çok yoğundu o yüzden yok gibi geliyor

Bilmiyorum ki kuzum belki de öyledir ama ne kasık ağrısı var ne göğüs ağrısı ilk hamileliğimde belirtiler çok yoğundu o yüzden yok gibi geliyor
benimde ilkinde hic yoktu bunda var degisken oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…