Gebeliğe Hazırlık Kimyasal dış gebelik geçiren ve tekrar gebe kalmak isteyenler !

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
minseo beni de ekler misin 1 kimyasal 1 dış gebelik inşaallah sonraki haberim sağlıklı gebelik olur

Bi de dis agrisi cikti uykumdan uyandim bu saatte dayanamayinca parol ictim

Geçmiş olsun canım diş ağrısı çok illet ya
parol icince rahatladim simdi. Daha once hic dis agrim yoktu hersey ust uste geliyor bi karnim agriyor bi disim oram buram off

Çok içmemeye çalış ama ilk üç ay bebeğin sinir sistemi oluşuyor zararlı haplar sıcak suya pamuk batır mesela veya tuz bastır ağrını hafifletir
icmemek icin cok direndim sarimsak koydum buz koydum dis macunu surdum hic fayda etmedi icmek zorunda kaldim malesef

Kızlar bugün adetin 19.günü yumurtlama beklerken kahverengi akıntı gelmeye başladı bu nedir şimdi acaba ya off 19 günde adetmi olur

Kızlar bugün adetin 19.günü yumurtlama beklerken kahverengi akıntı gelmeye başladı bu nedir şimdi acaba ya off 19 günde adetmi olur
Allah kuzu yumurtlama akıntısı olabilir mi? Benim geçen ay öyle leke geldiğinde yumurtlama dönemimdeydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…