burclardan da hic anlamam ama iyi bi burctur herhalde hic bakmadim ozelliklerineAaa demek ki kıl payı oğlağa kaymış
İnşAllah
Nasıl oldun canım ?burclardan da hic anlamam ama iyi bi burctur herhalde hic bakmadim ozelliklerine☺
Hırslı ve azimli ve çok akıllı oluyorlar canım iyidir oğlakburclardan da hic anlamam ama iyi bi burctur herhalde hic bakmadim ozelliklerine☺
Merhaba canım ekliyorum bat ne?
Geçmiş olsun canım diş ağrısı çok illet yaBi de dis agrisi cikti uykumdan uyandim bu saatte dayanamayinca parol ictim
parol icince rahatladim simdi. Daha once hic dis agrim yoktu hersey ust uste geliyor bi karnim agriyor bi disim oram buram offGeçmiş olsun canım diş ağrısı çok illet ya
Kuzum hamilelikte diş ağrısı oluyormuşparol icince rahatladim simdi. Daha once hic dis agrim yoktu hersey ust uste geliyor bi karnim agriyor bi disim oram buram off
yaa hamilelikten mi oldu yaniKuzum hamilelikte diş ağrısı oluyormuş
Çok içmemeye çalış ama ilk üç ay bebeğin sinir sistemi oluşuyor zararlı haplar sıcak suya pamuk batır mesela veya tuz bastır ağrını hafifletirBi de dis agrisi cikti uykumdan uyandim bu saatte dayanamayinca parol ictim
icmemek icin cok direndim sarimsak koydum buz koydum dis macunu surdum hic fayda etmedi icmek zorunda kaldim malesefÇok içmemeye çalış ama ilk üç ay bebeğin sinir sistemi oluşuyor zararlı haplar sıcak suya pamuk batır mesela veya tuz bastır ağrını hafifletir
İyiyiz canım asıl sen nasılsınFıstıklar nasılsınız bakalım?
Allah kuzu yumurtlama akıntısı olabilir mi? Benim geçen ay öyle leke geldiğinde yumurtlama dönemimdeydimKızlar bugün adetin 19.günü yumurtlama beklerken kahverengi akıntı gelmeye başladı bu nedir şimdi acaba ya off19 günde adetmi olur
Ovulasyon testi yaptım silik çıktı kırmızı değilAllah kuzu yumurtlama akıntısı olabilir mi? Benim geçen ay öyle leke geldiğinde yumurtlama dönemimdeydim
İyiyiz canım asıl sen nasılsın
Allah Allah canım regl ağrısı falan var mı pekiOvulasyon testi yaptım silik çıktı kırmızı değil