Çok şükür canımBende iyiyimher şey yolunda mı bakmak istedim.
Çok şükür canımtugcekb hamile ben de bu ayı değerlendirdim bakalım 6 mayıs gibi öğreneceğim var mı yok mu senin nasıl geçiyor bulantı vs. Var mı?
tesekkur ederim canim allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsinSüpperrtugcekb tebrik ederimm..
senin de en kısa zamanda hayırlı haberlerini bekliyoruz canım.
Bende iyiyim canım, 1-2 saat bişey yemezsem hemen bulanıyor. Ağzım dolu olacak sürekli.
tesekkur ederim canim allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin
Amin canım inşallahSüpperrtugcekb tebrik ederimm..
senin de en kısa zamanda hayırlı haberlerini bekliyoruz canım.
Bende iyiyim canım, 1-2 saat bişey yemezsem hemen bulanıyor. Ağzım dolu olacak sürekli.
Yok pek bi ağrı bende anlamadımAllah Allah canım regl ağrısı falan var mı peki
disciye gittim 20lik dis curumus diger dise de vuruyomus agrisi sana bi islem yapilamaz 3 ay rontgende cekemeyiz parol icebilirsin dedi antibiyotik yazdi en zararsiz gruptanmis ama sadece dayanamazsan parolda fayda etmezse oyle basla dedi simdilik iyi baska ilac icmedimDişin nasıl oldu canımtugcekb
Ay allahım aksiliğe bak yadisciye gittim 20lik dis curumus diger dise de vuruyomus agrisi sana bi islem yapilamaz 3 ay rontgende cekemeyiz parol icebilirsin dedi antibiyotik yazdi en zararsiz gruptanmis ama sadece dayanamazsan parolda fayda etmezse oyle basla dedi simdilik iyi baska ilac icmedim
Yumurtlama olmadan mı regl olacaksın acaba bu ayYok pek bi ağrı bende anlamadım
Geçmiş olsun canım kötü zamanda denk gelmişdisciye gittim 20lik dis curumus diger dise de vuruyomus agrisi sana bi islem yapilamaz 3 ay rontgende cekemeyiz parol icebilirsin dedi antibiyotik yazdi en zararsiz gruptanmis ama sadece dayanamazsan parolda fayda etmezse oyle basla dedi simdilik iyi baska ilac icmedim
Anlamadımki normalde 32 günde bir adet oluyorum henüz 19 gün oldu ilaç mı yaptı acaba 21 nde bitti doktora sorayım olmazsa çok sinir bozucuYumurtlama olmadan mı regl olacaksın acaba bu ay
Çizgilerin rengi açılmış evet belki testle ilgilidir, ama sen elinde varsa 1 test daha dene canım ve ne olur ne olmaz bugünü değerlendir bence18nisan adetımın ilk günüydü
23 nisanda ovulasyon testı yapmaya başladım
23 24 25 nisan 3 güne de bakarmısınız
Sanki bugün pik mi ? Ama kafamı karıştıran C cizgısi ilk 2 gün daha koyuydu şimdi C gibi daha az koyu
Lütfen bilenler yardımcı olabılır mı
Bazı ilaçların yan etkisinden kaynaklı olabilir canım sen bi sor bence doktora bi de prospektüsü oku yan etkileriAnlamadımki normalde 32 günde bir adet oluyorum henüz 19 gün oldu ilaç mı yaptı acaba 21 nde bitti doktora sorayım olmazsa çok sinir bozucu
Yaa tekrar bugün ne zaman yapayım ilk çizginin renginin açık olması testin bozuk olduğunu mu gösteriyorÇizgilerin rengi açılmış evet belki testle ilgilidir, ama sen elinde varsa 1 test daha dene canım ve ne olur ne olmaz bugünü değerlendir bence
Yok canım eğer çizgi olmazsa bozuk sıvı alma bir iki saat o şekilde yap şu an oruçluysan yapabilirsin meselaYaa tekrar bugün ne zaman yapayım ilk çizginin renginin açık olması testin bozuk olduğunu mu gösteriyor
Tamam cnmBazı ilaçların yan etkisinden kaynaklı olabilir canım sen bi sor bence doktora bi de prospektüsü oku yan etkileri
deneyim canim var evde nane yagi ama su anda iyi az az agriyor ama dayanilmaz degil sukurAy allahım aksiliğe bak yanane yağı falan alıp sür kuzum yirmilik diş çok fena
sagol canimGeçmiş olsun canım kötü zamanda denk gelmiş