Şuan üniversite hastanesinden adım atamam korona kaynıyor çünkü cesaret edemem gitmeye allah yardımcım olsun diyip gidişata bakacağım büyük ihtimalle bu sefer çok deşeleyemeyeceğim dediğin gibi iğne vurulup kayıp yaşayan da var bebek sağlıklı değilse zaten her şekilde düşük oluyor, bakalım Allah nasip eder de bu ay hamile kalırsam başka bi doktora daha gitmek istiyorumBende onu diyecektim gerek görmeyebilirler diye. Ama talep edersen bakılır heralde. Ben doktora itibar ettiğim için ısrar etmemiştim. Benim üniversite hastanesinde bakılmıştı.
2-3 hafta arası tahminen daha çok yeniKızlar beta 15.21 kaç günlük gebelik olur bileniniz var mı
ocaktan bu yana mi 15.21?Aylardır düşünüyorum Ocak 2 reglim Ocak 18 yumurtalamam Ocak 29 beta 15.21 nasıl oluyor bu
Kimyasalda artış zaten normal gebelik gibi olmuyor sağlıksız oluyor canımAylardır düşünüyorum Ocak 2 reglim Ocak 18 yumurtalamam Ocak 29 beta 15.21 nasıl oluyor bu
Ne zaman tutturdum diye kurcalıyorum yine yaKimyasalda artış zaten normal gebelik gibi olmuyor sağlıksız oluyor canım
Son regl tarihinden itibaren hafta hesabı yapılıyor ya senin kafan ondan karışmıştırNe zaman tutturdum diye kurcalıyorum yine yabu arada ciddi göğüs ağrım var ve uyku hali kesin yine psikolojik gebe kaldım ben son 3 aydın o moddayım çünkü
İnşallah bebek vardırHerşeyden biraz var ☺ 26 cmt reglidir o diyorum hep
Amin kuzum amin inşallahİnşallah arkadaşım Bu mübarek günlerde Allah’ım hepimize kendimize benzeyen bir bebek versin
İlk önce yolk kesesi görülüyormuş o görülmezse sıkıntı yolk kesesi içinde embriyo olduğunun kanıtıymışinsallah
vajinal ultrasonda cihaz iyiyse goruluyormus 4. haftadan sonra umarim gorulurİlk önce yolk kesesi görülüyormuş o görülmezse sıkıntı yolk kesesi içinde embriyo olduğunun kanıtıymış
İnşallah ama bence senin değer baya yüksek büyük ihtimal görürvajinal ultrasonda cihaz iyiyse goruluyormus 4. haftadan sonra umarim gorulur
ya bana da deger yuksek gibi geliyor cizgi cok belirgin cunkuİnşallah ama bence senin değer baya yüksek büyük ihtimal görür
Yüksek tabi ki kuzummm merak etme sen o keseyi görcezya bana da deger yuksek gibi geliyor cizgi cok belirgin cunku
Sen iki gün kırmızılık görmüştünya ikiz olmasınya bana da deger yuksek gibi geliyor cizgi cok belirgin cunku
Ya ben de 2 gün kırmızı gördüm normalde 2 gün üst üste görülmüyor mu kuzuSen iki gün kırmızılık görmüştünya ikiz olmasın
ayy bunu diyen 2. kisisinSen iki gün kırmızılık görmüştünya ikiz olmasın