Günaydın güzelim test her gün farklılık gösterebilir birde izole olup bi kan mı versen acaba? Korkma korktukça üstüne çekiyorsun rahat bırak kendini. Ordaki test çizgisiyle yüksekmi düşükmü belli olmazki dış gebelik geçirirken kanamam başlamıştı beta 8000 di çizgi silikti ilk öğrendiğimdede öyle.o bir kıstas değilKoyulasmis biraz galiba ya. Off cok korkuyorum yine oyle olacak bi sorun olacak diye sinirlerim allak bullak oldu
Gidemiyorum kan vermeye esimden gizli gidiyim dedim babam duydu o engelledi hastaneye gitmeme izin vermiyolar sali gunu muayenehaneden randevu aldim onu beklemek zorundayim ama boylede belirsizlik psikolojimi kotu etkiliyorGünaydın güzelim test her gün farklılık gösterebilir birde izole olup bi kan mı versen acaba? Korkma korktukça üstüne çekiyorsun rahat bırak kendini. Ordaki test çizgisiyle yüksekmi düşükmü belli olmazki dış gebelik geçirirken kanamam başlamıştı beta 8000 di çizgi silikti ilk öğrendiğimdede öyle.o bir kıstas değil✔ rahatlat kendini
Korkma canım hamile iken ağrılar olabiliyor hemen kendini strese sokma stres bence kötü etkiliyor birde idrar testini artık bırak bence idrar testine güven olmaz özel hastaneler boş aslında eşin izin verse iyiydi yakınındaki hastaneye gidebilirdin ben en son kulak burun boğaza gittim katlar boş asansöre bşnmeden hiç bir yere ellemeden direk kan almaya ineceksin eldiven maske olduktan sonra bişey olmaz bence en azından stresten kurtulursunSanirim ben yine kimyasal gecircemBugun karnim agriyarak uyandim bide test yaptim koyulasma yok carsamba aksamkiyle ayni koyuluk
konusunu bile actirmiyor canim ya simdi tekrar desem randevu aldik ya 3-4 gun bekle sagligindan onemli mi der. 1 tane daha testim var pazar yapiyim diyodum onu da yapmayim mi?Korkma canım hamile iken ağrılar olabiliyor hemen kendini strese sokma stres bence kötü etkiliyor birde idrar testini artık bırak bence idrar testine güven olmaz özel hastaneler boş aslında eşin izin verse iyiydi yakınındaki hastaneye gidebilirdin ben en son kulak burun boğaza gittim katlar boş asansöre bşnmeden hiç bir yere ellemeden direk kan almaya ineceksin eldiven maske olduktan sonra bişey olmaz bence en azından stresten kurtulursun
Yapma bence rahat olmaya çalış korku panik stres çok etkiliyor kanaman olmadığı sürece bişey olmaz bel ağrısı karın ağrısı hamilelikte oluyor kasık ağrısı ama çok şiddetli olursa ağrıların zaman kaybetmeden hastaneye git inşallah bişey olmadan ilerlerkonusunu bile actirmiyor canim ya simdi tekrar desem randevu aldik ya 3-4 gun bekle sagligindan onemli mi der. 1 tane daha testim var pazar yapiyim diyodum onu da yapmayim mi?
sabah sanki adet olacakmisim gibi karnim agriyarak uyandim ama sonra gecti hafif kasik agrim var simdi ama o zaten vardiYapma bence rahat olmaya çalış korku panik stres çok etkiliyor kanaman olmadığı sürece bişey olmaz bel ağrısı karın ağrısı hamilelikte oluyor kasık ağrısı ama çok şiddetli olursa ağrıların zaman kaybetmeden hastaneye git inşallah bişey olmadan ilerler
Canım öyle düşünme ben dün bir sürü video izledim 1 kere kimyasal geçirip 1 2 ay sonra hamile kalıp sağlıklı hamilelik geçirenler ya da 3 ay kanaması olup iğne ile doğum yapanlar onları izledikçe içim rahatladı psikolojini çok iyi anlıyorum ama boşver akışına bırak bebeğin sana gelmeye karar verdiyse sana her şekilde tutunacak böyle düşün karın ağrısı da normal kuzum rahimde hareketler var doktor regl ağrısı gibi kasılmalar normal dedi banaSanirim ben yine kimyasal gecircemBugun karnim agriyarak uyandim bide test yaptim koyulasma yok carsamba aksamkiyle ayni koyuluk
beklemekten baska carem yok zatenCanım öyle düşünme ben dün bir sürü video izledim 1 kere kimyasal geçirip 1 2 ay sonra hamile kalıp sağlıklı hamilelik geçirenler ya da 3 ay kanaması olup iğne ile doğum yapanlar onları izledikçe içim rahatladı psikolojini çok iyi anlıyorum ama boşver akışına bırak bebeğin sana gelmeye karar verdiyse sana her şekilde tutunacak böyle düşün karın ağrısı da normal kuzum rahimde hareketler var doktor regl ağrısı gibi kasılmalar normal dedi bana
ayy hadi insallah canim yaBen de rüyamda hamile olduğumu gördüm bu sabaha karşı Allah hayıra çıkarsın
Aminn InşAllahBen de rüyamda hamile olduğumu gördüm bu sabaha karşı Allah hayıra çıkarsın
İnşallah canımmmayy hadi insallah canim yabenide bi arkadasim gormus degerlerin iyi diye bana mujde veriyomus ruyasinda. 2 ruya da gercek olsun
her seferinde ayni olmayabilir kuzum kendini sartlandirma oyleBenim geçen hamilelikte yumurtlamadan üç gün sonra kasık ağrıları göğüs hassasiyeti falan başlamıştı bu ay bişi yok daha bakalım
Aynen kuzum bakalım hayırlısı olsun bizim için bu ay olursa oğlak burcu olur senin ki yayher seferinde ayni olmayabilir kuzum kendini sartlandirma oyle
oglak gosteriyor benimki de 3 ocakAynen kuzum bakalım hayırlısı olsun bizim için bu ay olursa oğlak burcu olur senin ki yay
Aaa demek ki kıl payı oğlağa kaymışoglak gosteriyor benimki de 3 ocak