Gebeliğe Hazırlık Kimyasal dış gebelik geçiren ve tekrar gebe kalmak isteyenler !

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende onu diyecektim gerek görmeyebilirler diye. Ama talep edersen bakılır heralde. Ben doktora itibar ettiğim için ısrar etmemiştim. Benim üniversite hastanesinde bakılmıştı.
Şuan üniversite hastanesinden adım atamam korona kaynıyor çünkü cesaret edemem gitmeye allah yardımcım olsun diyip gidişata bakacağım büyük ihtimalle bu sefer çok deşeleyemeyeceğim dediğin gibi iğne vurulup kayıp yaşayan da var bebek sağlıklı değilse zaten her şekilde düşük oluyor, bakalım Allah nasip eder de bu ay hamile kalırsam başka bi doktora daha gitmek istiyorum 🙏

Hepsini Ocak ayında yaşadım ya acaba öncesi doğru korunamadın mı ben yani öyle çok ciddi bir önlem almamıştık çünkü

Ne zaman tutturdum diye kurcalıyorum yine ya 😊 bu arada ciddi göğüs ağrım var ve uyku hali kesin yine psikolojik gebe kaldım ben 😂son 3 aydın o moddayım çünkü
Son regl tarihinden itibaren hafta hesabı yapılıyor ya senin kafan ondan karışmıştır 😂 göğüslerine şişkinlik kasıkta sancı var mı canım bat ne zaman

İlk önce yolk kesesi görülüyormuş o görülmezse sıkıntı yolk kesesi içinde embriyo olduğunun kanıtıymış
vajinal ultrasonda cihaz iyiyse goruluyormus 4. haftadan sonra umarim gorulur😶

X