Çok şükür canım. Halsizliğim var işte. Kan sulanrıcı iğneye başladım. 5+5 deyim. Kalp atışlarını bekliyorum . InşAllah bu sefer nasip olur.
Daha kötüsü ben okadar temizliği boşuna mı yaptım deyip bi daha sana yardım etmemesiBenimki de yapıyor geçen hafta biz bütün evi kaldırdık 3 gün temizlik yaptıkccamları falan sildirdim eşime bu hafta yine temizlik yaparken görse beni kafayı mı yedin der yaptırtmazdı
İnşallah canım inşallahÇok şükür canım. Halsizliğim var işte. Kan sulanrıcı iğneye başladım. 5+5 deyim. Kalp atışlarını bekliyorum . InşAllah bu sefer nasip olur.Bir hafta sonra kontrolüm var.
Öyle bi şansı yokDaha kötüsü ben okadar temizliği boşuna mı yaptım deyip bi daha sana yardım etmemesi
Yok canım sorun yok tedbir amaçlı iğne vereceğim demişti doktor. Voraspin zaten kullanıyordum öncekilerdeİnşallah canım inşallahsenin pıhtılaşma tanın vardı değil mi?
Ohh hamiş olunca rahatsın ozamanÖyle bi şansı yok
Yaa ne güzel doktorlar varYok canım sorun yok tedbir amaçlı iğne vereceğim demişti doktor. Voraspin zaten kullanıyordum öncekilerde
Coraspin diyecektimYok canım sorun yok tedbir amaçlı iğne vereceğim demişti doktor. Voraspin zaten kullanıyordum öncekilerde
canim keseyi ne zaman gormustunuz? 4+3te gorulur mu ki?Çok şükür canım. Halsizliğim var işte. Kan sulanrıcı iğneye başladım. 5+5 deyim. Kalp atışlarını bekliyorum . InşAllah bu sefer nasip olur.Bir hafta sonra kontrolüm var.
Aynen çok iyiydi. Kendisi de hamişmiş oyüzden izinliymiş.başka doktora gittim durumu anlattım hemen yazdı oda.Riskli olduğun için demişti canım önceki kayıplardan dolayı. Asıl ilk pıhtılaşmadan şüphelenmişti bu zamana kadar yapılmamıştı ya. Sorun yok dediYaa ne güzel doktorlar varisteğe bağlı vurulabiliyor muyuz bu iğneyi acaba
5+3 de vajinal ultrasonla bakınca rahim içine kese yerleşmiş dedi.içini görebildiniz mi dedim yok daha erken dedi.canim keseyi ne zaman gormustunuz? 4+3te gorulur mu ki?
Ben de talep etsem mi sence bu iğneden vurulmayı sence yoksa gereksiz mi? ne kadar süre vuruluyor bu iğne kuzuAynen çok iyiydi. Kendisi de hamişmiş oyüzden izinliymiş.başka doktora gittim durumu anlattım hemen yazdı oda.Riskli olduğun için demişti canım önceki kayıplardan dolayı. Asıl ilk pıhtılaşmadan şüphelenmişti bu zamana kadar yapılmamıştı ya. Sorun yok dedi
insallah5+3 de vajinal ultrasonla bakınca rahim içine kese yerleşmiş dedi.içini görebildiniz mi dedim yok daha erken dedi.
4+3 erken canım yaa InşAllah görülür
Pıhtılaşma bakıldımı sana. Doğuma kadar vurunanlar varmış canım. 10 günlük verdi bana ilerisinde devam eder mi bilemiyorum.Ben de talep etsem mi sence bu iğneden vurulmayı sence yoksa gereksiz mi? ne kadar süre vuruluyor bu iğne kuzu
Yok hiç bişi bakılmadı bi hemogram bi de tiroidlere bakıldı işte pıhtılaşmaya sadece üniversite hastanelerinde mi bakıyorlar, doktora göre şuan gereksiz bakılması öyle diyorPıhtılaşma bakıldımı sana. Doğuma kadar vurunanlar varmış canım. 10 günlük verdi bana ilerisinde devam eder mi bilemiyorum.
Anladım canım Allah korusun, ben de coraspin içiyorum faydası oluyordur illa ki diye düşünüyorumTüp bebek tedavisinde bile doktor sende pıhtılaşma olduğunu düşünmüyorum deyip tahlil yapmaya gerek duymamıştı.tahmin ettiği gibi sorun da çıkmadı. Genelde kalp atışı duran bebeklerde bu durumdan şüpheleniyorlarmış.
Bende onu diyecektim gerek görmeyebilirler diye. Ama talep edersen bakılır heralde. Ben doktora itibar ettiğim için ısrar etmemiştim. Benim üniversite hastanesinde bakılmıştı.Yok hiç bişi bakılmadı bi hemogram bi de tiroidlere bakıldı işte pıhtılaşmaya sadece üniversite hastanelerinde mi bakıyorlar, doktora göre şuan gereksiz bakılması öyle diyor
Ahh be canım kan sulandırıcı iğne kullanıp yine kayıp yaşayanları okudum.Anladım canım Allah korusun, ben de coraspin içiyorum faydası oluyordur illa ki diye düşünüyorum