Gebeliğe Hazırlık Kimyasal dış gebelik geçiren ve tekrar gebe kalmak isteyenler !

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
aaaa kizicam ama sana sen hic konyali dayagi yemedin dimi Artik guzel seyler dusunecegiz kotu dusunceler yokk!!!!!!
konyalı dayağı nasıl oluyor kız bende az önce bim önünde adamın biriyle kavga ettım garaj önüne parketmişim çıktığımda çemkirdi bir sürü bayanım susacam sandı amma bende karadenizliyim açtım azımı zor kaçtı kibarca söylese hatalı benim kusura bakmayın derdim

Bende doktora dedim en son çektiriyim diye gerek yok dedi ama ben 2 tane doğurduğum için kötüyü düşünmemeye çalış olacakla öleceğe çare yok hakkımızda hayırlısı olsun

Ben de bugün kocama sinirliyim su takımımın bardağını kırdı dün gece 12 de o sinirle kalkıp cam temizledim ama trip atamıyorum yumurtlama günüm olduğu için hayat çok zor

Bende doktora dedim en son çektiriyim diye gerek yok dedi ama ben 2 tane doğurduğum için kötüyü düşünmemeye çalış olacakla öleceğe çare yok hakkımızda hayırlısı olsun
Aynen canım ya olacağı varsa öyle de böyle de olacak düşünsen de düşünmesen de elden bir şey gelmiyor

Ben de bugün kocama sinirliyim su takımımın bardağını kırdı dün gece 12 de o sinirle kalkıp cam temizledim ama trip atamıyorum yumurtlama günüm olduğu için hayat çok zor
yumurtlama günü trip olmaz benimde 16. Gün oldu hala ovulasyon testi çok silik bu ay yumurtlama olmayacak mı acaba gerçi şubattaki yumurtlama 20.gün oldu geç mi olacak bilemedim

yumurtlama günü trip olmaz benimde 16. Gün oldu hala ovulasyon testi çok silik bu ay yumurtlama olmayacak mı acaba gerçi şubattaki yumurtlama 20.gün oldu geç mi olacak bilemedim
Geç olacaktır canım senin regl düzenli mıydı, ben bugün tekrar test yapacağım eğer düne göre silik çıkarsa çatlama olmuş mu demek oluyor

Geç olacaktır canım senin regl düzenli mıydı, ben bugün tekrar test yapacağım eğer düne göre silik çıkarsa çatlama olmuş mu demek oluyor
Evet aynen sonra testi bırakabilir sin benim adet düzenliydi ama üst üste düşük olunca düzeni bozuldu

Burası iyi geliyorsa burada zaman geçir ne güzel. Beñim üzüldüğüm senin kendini yıpratman canım benim. Bazı duygular yaşanması gereken zamanda yaşanmalı bence. Çok da içine atma. Tüp bebekte de negatifi duyunca bütün tedavi süreci aklımdan geçti. Yere çöktüm nasıl ağlıyorum. Doktor çıktı yalnız kaldık eşim beni toparladı falan. Sonra parkta dolaştık kendime geldim.
Ben sana hsg de çektirme demiyorum. Elinde şüphelendiğin bi bulgu varsa araştır tabi. Ama bunu kuruntuya dönüştürme gülüm. Kendini aşamazsın sonra.

Yok kuzum ya kendi kuruntum reglim düzenli bugüne kadar yumurtlama dışında bile akıntım olmuş değil ne mantar ne bişi kadın doğum kapısı görmedim ben kimyasal gebeliğe kadar çok şükür istediğim ilk ayında hamile kaldım böyle sonuçlandı nasip böyleymiş napalım döllenme ile ilgili bi sıkıntı vardı galiba doktora detaylı tüm testleri istiyorum dediğimde bile bana kızdı senin problemin yok neden kuruntu yapıyorsun diye

Ozaman böyle kasma kendini. 🖒

Kizlar ben asiri sinirliyim su an sonuclar sistemde cikmiyordu bende saglik ocagini aradim sonuclarim gorunmuyormus belki kaniniz falan pihtilastiysa sonuc cikmamis olabilir dedi. Zaten damarimi patlattilar dun kanin da basina bi is getirmislerdir muhakkak dedim kapattim birazdan ozel hastaneye gidip tekrar kan vermeyi dusunuyorum

Kanının pıhtılaşma eğilimi varsa doktora da gitseydin keşke belki iğne verirdi kan sulandırıcı bencede acile kan vermiş olsaydın bu kadar uğraşmazdın özel hastaneler boş doğru düzgün hasta yok polikliniklerde

Benim farabi deki doktorum mehmet bardakçı çarşambaları akşam çalışıyordu değişmediyse bi git istersen iğne verir belki riske atma pıhtılaşma tehlikeli

Aaaa kuzu sinirlenme bunda da bi hayır vardıe kan pıhtılaştıysa hemen git doktora Deryakckn dediği gibi iğneye başlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…