Gebeliğe Hazırlık Kimyasal dış gebelik geçiren ve tekrar gebe kalmak isteyenler !

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet canım aynen burada diyorlar bazen dış gebelik de ağrı olur kanama olur diye. Denk gelirsem uyarıyorum hep sakın böyle bi belirti aramayın. Rutin kontrollere devam edin.

Hangi doktora gideceksin ben sanırım bu yakındaki medova hastanesini tercih edicem veya farabide oğlumu doğumunu yaptıran mehmet bardakçı var ona tekrar gidebilirim
hikmet karabacak a gidicem randevu alabilirsem. Esim hastaneye izin vermiyor muayenehanesinden randevu alicaz

hikmet karabacak a gidicem randevu alabilirsem. Esim hastaneye izin vermiyor muayenehanesinden randevu alicaz
Görümce min doktoru o pek memnun kalmamış önermiyor pek doğumda sıkıntı yaşamış ama herkesin aynı olcak diye birşey yok doğumda sezeryan olurken başka bi akrabada ocakta doğum yaptı ona çok ilgisiz olduğunu söyledi göreceli ama memnun olanda var olmayanda

bi gidiyim begenmezsem baska dr bakarim artik

Bilmiyorum ki canım kimyasal kalıp arkasından dış gebelik geçiren yok mu
Kız ben sana geçen dedim ki aklından da kalbinden de geçirme. Tecrübeyle sabit. Şimdi üzüldüğünün farkındayım böyle yapmaya devam edersen emin ol daha çok üzülürsün. K Olurda başına gelse bile olacağı varmış dersin. Ama böyle devam edersen kendini suçlarsın.

Haklısın yani olcağı varsa oluyor işte şuan gidip rahim filmi çektiremiceğime göre ne olup biteceği kısmet işi, ben normal hayatta çok içime kapanık bi insanım kimyasal düşük yaşadığım gün anneme gidip yardım ettim akşama kadar yemek hamurişi yaptık kimseye gıkımı çıkarmadım o halde sonra eve gelip sabaha kadar ağlamıştım. Eşime bile belli etmiyorum hep güçlü görünmeye çalışıyorum doktor bile şaşırmıştı benim tavırlarıma ama insanın içi öyle olmuyor o yüzden galiba hep kafamda kuruyorum. Burası bana iyi geliyor en azından kendimi daha rahat ifade edebiliyorum benimle aynı şeyleri yaşayan insanlar olduğu için

Valla çok takıntılıyım kendime hep korkacak Bişi buluyorum normalde çok rahat bi insandım ben
aaaa kizicam ama sana sen hic konyali dayagi yemedin dimi Artik guzel seyler dusunecegiz kotu dusunceler yokk!!!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…