mülakat sohbet havasında gecti once tatil yapıcam sonra basvuru :) bi tatili hakkettim artık sempatiksalakcinni
oh be içim rahatladı. gitmiycem kursa falan. yan gel yat'a devam. kaydirigubbakcemile2
yani tabii ki eskiden üniversite mezunu insan çok yoktu, şimdi bakıyosun herkes üniversite mezunu..
o yüzden eskiden mühendis olanlar şimdi çok iyi yerlere geldi, şimdi mühendis olanların ne iş yaptığı belli değil daha dün biri aradı iş görüşmesi için önce çok sevindim çünkü 2 aydır telefonum çalmıyordu , sonra resepsiyonist olarak çalışmak ister misiniz dediler şok oldum..
her geçen gün arkamızdan ordu gibi yeni mezunlar geliyor, sektördeki ihtiyaçtan daha çok mühendis var..
okulda kalmak mantıklıymış kızlar, siz siz olun okulda kalmaya çalışın..ben farklı bir ilde okudum lisansı o yüzden okulda da kalamadım..aslında okuldaki hocalarım beni severdi..başvursam alırlardı, ama aradan 4 yıl geçti bu saatten sonra onlar da hatırlamaz beni, ben de farklı bir ile gidemiyorum zaten elim kolum bağlı bu konuda..
peki formasyon çözüm mü mesela dershane de öğretmenlik için formasyon aranıyor mu?kpss desem kimya öğretmeniğinden de alım çok az diye biliyorum...
devlete sırtını dayamak özel sektördeki işten çıkarma olayını duyunca çok daha mantıklı olmasına rağmen mezunlar için kendi işimi yapamayacaksam neden okuyorum ki onca yıl diye isyan etmelerine neden olabilir bence de haklılar zaten...
slm arkadaslar ben geldim :)
malesef yuksek lisans olmadısimdi iş aramaya baslıycam oncelikle guzel bir cv hazırlamam lazım tabiki =) inş en kısa zamanda iş buldum yazabilirim buraya bu cumleyi hepimizden tek tek duymak istiyorum ona göre =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?