Kimseyle flört edecek gücüm kalmadı lütfen tavsiyelerinizi paylaşır mısınız

Ben de 1.yi oneri ikinciyi dediğimi yap yorumladım ama konuyu verdiği cevaplari okumadım. Kudranin dediği de mantıklı. Sıkılmış adam amaan git de uyuyam demiş 😂😂
Ben genel olarak kötü olana meyilli olan birine rağmen bu konuyu böyle dusunmuyorum ya kaç kere iyi geceler dendi ve uyundu. Bir duş al daha rahat uyursun ben de kaçiyorum yarın iş var dersin gidersin bu kadar basit, hadi o niyetle demiş olsun ben kendimi anlatamiyor muyum eklentisiyle mi gelir bu amaç ne

Ben genel olarak kötü olana meyilli olan birine rağmen bu konuyu böyle dusunmuyorum ya kaç kere iyi geceler dendi ve uyundu. Bir duş al daha rahat uyursun ben de kaçiyorum yarın iş var dersin gidersin bu kadar basit, hadi o niyetle demiş olsun ben kendimi anlatamiyor muyum eklentisiyle mi gelir bu amaç ne
Acaba duştayken fotoğraf at falan mı diyecekti?

Ben de 1.yi oneri ikinciyi dediğimi yap yorumladım ama konuyu verdiği cevaplari okumadım. Kudranin dediği de mantıklı. Sıkılmış adam amaan git de uyuyam demiş 😂😂
Ay daha doğru düzgün tanımadığı biri dediğini yapsa ne yapmasa ne Allah aşkına otorite ve aslan burcuna bile bağlamış olay😄

Flört dediğin yüz yüze yapılır. Gezersin dolaşırsın oturursun eller değer vücut çekimi belli olur. Yazışma kısmı onun ancak destekçisi olabilir. Yüz yüze görüşmeden de hafif doz flört edersiniz de ben bi adamı cinsel çekim hissedip hissetmeyeceğimi bilmeden anlatmadan 12 saat yol getirmeye cesaret edemem valla, onun tribi öldürür insanı. Bi de flörtteyken sabah aradın aramadın mesaj attın atmadın yapılmaz kızlar ya. Çok sıkıcı çok Kezban gerçekten. Cool olun gizemli olun. Evde elimde telefon senden arama mesaj bekliyorum çaresizliği göstermeyin adamlara

Flört dediğin yüz yüze yapılır. Gezersin dolaşırsın oturursun eller değer vücut çekimi belli olur. Yazışma kısmı onun ancak destekçisi olabilir. Yüz yüze görüşmeden de hafif doz flört edersiniz de ben bi adamı cinsel çekim hissedip hissetmeyeceğimi bilmeden anlatmadan 12 saat yol getirmeye cesaret edemem valla, onun tribi öldürür insanı. Bi de flörtteyken sabah aradın aramadın mesaj attın atmadın yapılmaz kızlar ya. Çok sıkıcı çok Kezban gerçekten. Cool olun gizemli olun. Evde elimde telefon senden arama mesaj bekliyorum çaresizliği göstermeyin adamlara
Size yüzde yüz katiliyorum ben sadece bana saygisizlik eden adamin ozrunu bekledim. Bunun farkinda olmasını bekledim. En kotu dun kotuydun (ettigim hadsiz lafa bozulmustun) diyerek olaya girmesini bekledim yani. Dumduz normal sohbet mesaji atinca da lafı yedi olay bu.Tesekkurler ❤️

Uzun yorumunuz için teşekkür ederim dikkate alacağım dediklerinizi. Ama şunu da belirtmem lazım, ben ne olursa olsun geçmişte yaşananları tamamen silip atabileceğimi de düşünmüyorum. Büyük bir kısmı gitti ama. Burada benim beklentim madem ben onun görüşelim talebine elimi taşın altına koyarak karşılık veriyorum, o da bir kadının beklediği karşılığı göstersindi ama evet bahsettiğiniz uzaklik mesafesinden dolayı bu da çok büyük bir olaya dönüyor. Tekrardan teşekkürler
Ben bunu anlayamadım bu nasıl elini taşın altına koymak? Sonuçta biriyle flört ediyorsanız tabii ki gelince görüşeceksiniz bu elini taşın altına koymak değil ki.
Ben hiç görüşülmemiş uzak mesafe flörtlerini mektup arkadaşının modern hali gibi görüyorum. Çünkü bir insanı yüzyüze göremeden, jest ve mimiklerini bilmeden, olaylara anlık tepkilerini idrak edemeden bence flört olmaz.

Ben bunu anlayamadım bu nasıl elini taşın altına koymak? Sonuçta biriyle flört ediyorsanız tabii ki gelince görüşeceksiniz bu elini taşın altına koymak değil ki.
Ben hiç görüşülmemiş uzak mesafe flörtlerini mektup arkadaşının modern hali gibi görüyorum. Çünkü bir insanı yüzyüze göremeden, jest ve mimiklerini bilmeden, olaylara anlık tepkilerini idrak edemeden bence flört olmaz.
Benim için izin almak ve kedimi birine emanet etmek elimi tasin altina koymak cunku. Benim şu an yıllık iznim yok. O müsait olduğu için bu kadar rahatti. Müsait olmasa ben gel desem gelir miydi hiç sanmıyorum

Benim için izin almak ve kedimi birine emanet etmek elimi tasin altina koymak cunku. Benim şu an yıllık iznim yok. O müsait olduğu için bu kadar rahatti. Müsait olmasa ben gel desem gelir miydi hiç sanmıyorum
İyi ama hanımefendi bir ilişki istiyorsanız o görüşmeden olmaz yani görüşmeyi bari taşın altına elini koymak olarak değerlendirmeyin. Sonuçta hep sanal modda devam edemezsiniz ilişki istiyorsanız. Siz gidersiniz o gelir bu işler böyle yürür. Zaten ben 12 saatlik mesafeden sanal olmasa bile bir ilişkinin yürüyeceğini düşünmüyorum hele görüşmeyi bile bir lütuf olarak görüyorsanız hiç olmaz.

İyi ama hanımefendi bir ilişki istiyorsanız o görüşmeden olmaz yani görüşmeyi bari taşın altına elini koymak olarak değerlendirmeyin. Sonuçta hep sanal modda devam edemezsiniz ilişki istiyorsanız. Siz gidersiniz o gelir bu işler böyle yürür. Zaten ben 12 saatlik mesafeden sanal olmasa bile bir ilişkinin yürüyeceğini düşünmüyorum hele görüşmeyi bile bir lütuf olarak görüyorsanız hiç olmaz.
Olayın devamına da yorum yaparsaniz bütün halinde değerlendirebilirim ben adama kalkıp bunları soylemedim sonuç olarak. Yaptigi kabaliga özür beklediğim için bunları dile getiriyorum

Olayın devamına da yorum yaparsaniz bütün halinde değerlendirebilirim ben adama kalkıp bunları soylemedim sonuç olarak. Yaptigi kabaliga özür beklediğim için bunları dile getiriyorum
Karşınızdaki adam belli ki yönetmeyi seviyor, benim asla kabullenemeyeceğim bir şey, bu size uygun değilse baştan kestirip atmanız yerinde olmuş.
Siz ilgi beklemişsiniz karşınızdaki insandan ama görüşmeden, birbirinin yanında nasıl hissedeceğini bilemeden adamın istediğiniz boyutta ilgiye karşılık vermemesi garip değil. Şu açıdan düşündünüz mü hiç bu adam benden başka birileriyle de görüşüyor olabilir? Sonuçta sizi birbirinize derinden bağlayan bir paylaşım yok ortada. Adam aynı güzel lafları, aynı görüşme planlarını başkasıyla da yapıyor olabilir. O yüzden vazgeçmek kolay gelmiş olabilir.
Şunu da söyleyim ben de yüzyüze görmedim bir insandan görüşmeme talebi gelse hiç uzatmam tamam derim. O ilişki bağları görüşmeden kurulmaz.

Karşınızdaki adam belli ki yönetmeyi seviyor, benim asla kabullenemeyeceğim bir şey, bu size uygun değilse baştan kestirip atmanız yerinde olmuş.
Siz ilgi beklemişsiniz karşınızdaki insandan ama görüşmeden, birbirinin yanında nasıl hissedeceğini bilemeden adamın istediğiniz boyutta ilgiye karşılık vermemesi garip değil. Şu açıdan düşündünüz mü hiç bu adam benden başka birileriyle de görüşüyor olabilir? Sonuçta sizi birbirinize derinden bağlayan bir paylaşım yok ortada. Adam aynı güzel lafları, aynı görüşme planlarını başkasıyla da yapıyor olabilir. O yüzden vazgeçmek kolay gelmiş olabilir.
Şunu da söyleyim ben de yüzyüze görmedim bir insandan görüşmeme talebi gelse hiç uzatmam tamam derim. O ilişki bağları görüşmeden kurulmaz.
Teşekkür ediyorum

O bağlar olduğunda da dediğiniz vakalar görüldüğü için benim bunlara gram itimadim kalmadi maalesef, bu da ayrı bir konu

Bu başlığı yazdım çünkü samimi fikirlerinize ihtiyacım var. Vakti olanlar okuyabilirse çok sevinirim.

Bir süredir instagramdan 32 yaşında avukat bir beyefendi hikayelerime beğeni, yanıt atıyordu ben de nadiren onunkilere sadece beğeni. Takipleşmemizin geçmişi ise belki 2 yıl. Hiç rahatsız etmedi. Ortak bir hobimiz var. Bir gün bir hikayeme yanıt verdikten kısa bir süre sonra sohbetimiz ilerledi görüşmeye karar verdik 1 ay sonra benim için 12 saatlik yol gelecekti, aynı Şehirde olmadigimiz için ben hemen görüşmem muhabbetleri yapacak durumum yoktu ama aslında yaşadığım kötü tecrubelerden ötürü buluşma öncesi konuşma faslini uzun tutmak istiyordum. Ayrıca işten izin almam gerektiğini de ona söyledim yani ben kendimce elimi taşın altina koymuştum.

Bu 1 ayda zaten flört dönemi bol bol konuşuruz diye düşünürken, bir gece saat 3 e kadar konuştuk. Biraz moralim bozuktu dertleştik, sonra eğlendik vs.. Moralimin bozuk olduğunu söyleyince duşa gir demişti. Ben girmedim. Sonra yine duşa girsene, ben kendimi anlatamiyor muyum diye bir çıkış yaptı. Ben de artık delirip sanki keyfimden girmedim, güzel güzel sohbet ediyoruz işte başka zaman fırsat olmayabilir dedim. Bu da tabi hemen tonu yumuşattı fakat sonra hadi sen uyu sonra bunun ihalesi de bana kalır dedim.

Neyse sonraki gün oldu instagramdan hikaye attım cevap verdi iki üç cumle konuştuk sonra te gece 23.30 da yazdı whatsapptan. Daha öyle düzenli konuşma aşamasına zaten geçememiştik arkadaş cevap versin diye sürekli hikaye atmak zorunda kaliyordum. Ben de dayanamayip dedim ki dünkü garip auradan sonra bana anca bu saatte mi mesaj atabildin, ben cok keyifsiz uyudum dedim. Vaktim olmadı, sana anca senin bana takıldığın kadar takıldım dedi. Ben de özrün için teşekkür ederim dedim sustum. Bir şeyler yazdı sildi. Bir saat sonra bi insan direkt savunmayla geldiği zaman karşıda açıklama yapma isteği kalmıyor, bence biz anlaşamayacağız Güzel sohbetin için teşekkür ederim dedim, o da ben de teşekkür ederim dedi. Instagramdan kaldırdım sonda kendisini, çünkü görünce üzülüyorum ve görmek istemiyorum. Taktik yapmak istemiyorum böyle konularda.

Olayin istediğiniz her yerine yorum yapın. Ama şunu söylemek istiyorum ki benim ilişkiler anlamında çok travmam var. Üç tane ilişkim oldu, özellikle sonuncusunda çok saygisizliga uğradım.Artik asla ve asla buna musade etmek istemiyorum. Asla. Ben daha görmediğim biri için sırf hislerime güvenip elimi taşın altına koyuyorsam karşımdaki de bunun karşılığını verisn istiyorum. Bu yüzden iki günlük denebilecek adama utanmadan bu saate kadar nasıl yazmadın diyebildim.

Ben nerde hata yaptım bunu öğrenmek istiyorum. 26 yaşındayım, kalbimi temiz tutmaya çalıştım mümkün olduğunca, okudum, hobilerim var, görece kariyerim var ve eli yüzü düzgün biriyim. Saygısızlığa gelemiyorum artık, gün içerisinde bi "dün keyfin yoktu, iyi misin" mesajı bu kadar zor olmamaliydi. Bunu da mi beklememek gerekiyor erkeklerden?

Sizi fazla kasıntı buldum. Soğumuş olabilir.
Boynum kasıldı demişsiniz oda duş al demiş. Gevşer anlamında. Beraber duş alalım veya cinselliğe vuracak birşey söylememiş.
Daha böyle yeniyken trip atmışsınız tuhaf yani.

Sizi fazla kasıntı buldum. Soğumuş olabilir.
Boynum kasıldı demişsiniz oda duş al demiş. Gevşer anlamında. Beraber duş alalım veya cinselliğe vuracak birşey söylememiş.
Daha böyle yeniyken trip atmışsınız tuhaf yani.
Duş al mesajini böyle yorumlayan ben değilim, tartışıldı bazı arkadaşlar böyle düşününce. Ayrıca bana "duş al, sana kendimi anlatamiyor muyum" diye mesaj atan birinden saygisizligina özür beklemem trip olarak adlandırılıyorsa ne ala mualla, en kasıntı benim teşekkürler

X