Kimseye anlatmak istemiyorum gerçekten akıl verilmeye ihtiyacım var

esinizin ve diger kadinin hareket vs tavirlarina bu kadar rahatliklarina pess diyorum sanirim bu ne ilkleri nede sonlari kimsenin günahinida almak istemiyorum yol yakinken durum neyse onu ögren ona göre kararini ver seni daha cok incitmelerine aldatma vs yasatmalarina izin verme

Masum konuşmalar olsaydı sizin de haberiniz olurdu bence konuşmalar sadece borsaya ilgili değil belli

Bence delil topla ve bütün parasını boşanma döneminde al maddi manevi tazminat davani aç hakkında hayırlısı

Yahu tamam ortada haddini asan bir sanal konusma donmus de burdakiler oyle yaziyor sanki kadin adami yatakta basmis. Bi durun hele. Yuvanizi burdakilere uyup yikmayin. Esinizle bu konuyu konusun. Bakalim ne diyor. Tovbe ediyor mu. Ozur diliyor mu. Fotograf gondermis. Yahu adam istese girip instada facede binlercesinin fotosuna bakar.

Aldatmak zihinde başlar.
Bunun affı olur elbet barışırsın kocanı affedersin peki ya sonra?
Her gün içinde seni kemirecek o şüphe?
Sessizce bi süre takip et, sonra en savunmasız zamanda sakince vur kocanın yüzüne
Pişmanlıgını ve utancını hissedersin ona gore ilişkini devam ettirirsin.
Akıllı ol. Sen kıymetlisin ve en çok mutluluğu SEN hakediyorsun.

Siz böyle yapsanız eşiniz sizden tövbe mi beklerdi?

İyi de amaç ne?
İnsan hic tanımadiği biriyle niye konuşur? Ne amaçla ne uzerine konuşur anlamadım ben.
Şimdi eşinize sorsanız yüzyüze gelmedik sadece sohbet ettik abartıyorsun diyip üste çıkacak ama öte yandan siz biriyle bu şekilde konuşsanız ne tepki verirdi ona bakmak lazım.
Niyet hoş gelmedi bana açıkçası. Sinekte ufak ama mide bulandırır ya o hesap.
Sakin kalip caktırmadan takip edin konuşmaları bakalım nereye gidiyor mevzu. Belki daha net fikriniz olur ama şu aşamada sorsanız alacağınız cevap belli. Bak evli olduğumu bile yazdım sadece sohbet ediyordum vs vs.

Simdi tersinden düşünelim siz telegramfan böyle bir erkekle konussaniz eşiniz böyle mi yapar?özür dilerseniz affeder mi ? Yuvanizi bozar mı bozmaz mi yoksa konu sahibi "kadın " olduğu için affedip yuvasını bozmamali mi?

Siz böyle yapsanız eşiniz sizden tövbe mi beklerdi?
Merhaba, ben birine daha önce isim analizi yaptırdım oglum icin. Bana 0-28, 28-56 yaş aralıgında şöyle şeyler yaşayacak vs vs anlattı. Ondan üçüncü isim eklemelisijiz ki bu durum değişsin vs vs dedi. Bunlar gerçek mi? Yani isim analizi tam da böyle birsey mi? Merak ediyorum eğer yanıtlarsanız sevinşrim. Ebced hesabıyla yaptı.

Aldatilmissiniz.
Bence bosanmalisiniz
Ama benim için önemli değil diyorsanız devam edin, aldatılmış olmasına rağmen evliliğini sürdüren insanlar var.
Sanalda bu tarz şeyler yapıyorsa sizi birnhun reelde de aldatabilir
Karar sizin.

Siz nickinizi hayat felsefeniz haline getirerek yaşamayı tercih etmiş olabilirsiniz ama, aldatılan hiçbir kadın 3 maymunu oynamamalı, kusura bakmayın

Belki fiziksel bi birleşme olmadı ama sonuçta başkasıyla konuşma ve yazışmaları var. Boşanmak tabiki hemen verilecek bir karar değil ama tekrar güvenilecek misin en önemlisi o. Sürekli aklına gelecek, iyi düşünüp karar vermelisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…