• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kimseye anlatmak istemiyorum gerçekten akıl verilmeye ihtiyacım var

Evet çalışıyorum ve eşümin bir dönem iflas durumu oldu en çok üzüldüğüm nokta o durumda onun yanındaydım maddi ve manevi ailemle beraber ona destek olduk çocuğumuz yok ben öteledim kariyeri düşünerek 1 yıldırda korunmuyoruz ama olmadı varmış bir hayır demek
Hiç şasirmadım...Her fedakarlığın mutlaka bir cezası olur evliliklerde...çok sakin kal bence, daha çok delil topla, elinde ne var ne yok al boşanırken...Hatta mümkünse ortak hesabı filan boşalt , altınlarını evden çikar sonra davani aç...inşallah ailenin verdiği para kayıtlıdir borç olarak, onu da mutlaka geri al...Celp eline geçene kadar hissettirme ama, soğukkanlı ol lütfen

Evli olduklarını karşılıklı söylemeleri aralarındaki geçen muhabbetleri, fotoğraf atmaları tabii ki aklamaz. Bunu bilerek ilişki yaşıyor insanlar rahat rahat.
Eşiniz sizi basbayagi aldatıyor yani başka açıklaması yok.
Evlilerin cogunlugu,aldatacagi zaman evli tercih ediyor.Amaç başıma musallat olmasın. Karşı tarafta evli olduğu için salca olamaz. Kozlar eşit ;)

Kadının sizden haberi var sizin varmı?hayır yok doğal olarak aldatilmiş oluyosun malesef bunun borsayla alakası yok.

Senden de böyle hergun fotoğraf istiyo mu merak ettim 😔

Merhaba arkadaşlar
Eşimle 3 yıldır evliyiz tabi daha önce de üniversiteden gelen 6 yıllık bir beraberliğimiz var. Direk konuya gireceğim çünkü ne yapacağımı nasıl davranacağımı bilmiyorum ve kimseye anlatamıyorum. Dakikam bittiği için eşim uyurken onun telefonunu aldım birini aramak için ve telegramdan gelen bir mesaj dikkatimi çekti kadın profili vardı ve yabancı biriydi. Mesajları okuduğumda yabancı bir kadınla İngilizce olarak mesajlaşmalarını okudum ama düzenli olarak her sabah “günaydın canım fotoğraf at konuşmayı özledim geldiğinde seninlede gezeceğiz” gibi samimi mesajlar ve her gün fotoğraf göndermeler ve birde eşim borsayı takip eder orada bir miktar paramız olduğu için kadınla borsayla ilgili de ciddi ciddi konuşmuşlar . Geçmiş mesajlara gittiğimde eşim de kadın da evli olduklarını söylemiş hatta eşim benimle olan fotoğrafını göndermiş kadın da keza aynı şekilde eşiyle fotoğraflarını göndermiş . Ben ne düşüneceğimi bilmiyorum inanın . Evet iki tarafta evli olduklarını söylemiş ama bu aklamaz. Çok çok üzgünüm . Her gün fotoğraf at demeler ki belki farklı fotoğraflar bile atılmış yada farklı konuşmalar da geçmiş olabilir bu benim gördüğüm. Ben çok arkadaşlarıma , aileme dertlerimi anlatan biri değilim . Sizden ricam inanın ne yapacağımı bilmiyorum akıl ıverin bana . Şimdiden teşekkürler
Canım once bılgı alısverısıyle baslamıs sonra yakınlasma olmus bence gorusmemısler fızıkı olarak bence bır an once esınle konusmalısın bu durumu bı anlık ilgi bos bulunmamı yoksa artık senı sevmıyor mu hos seven ınsanın gozu baskasını gormez

Canım once bılgı alısverısıyle baslamıs sonra yakınlasma olmus bence gorusmemısler fızıkı olarak bence bır an once esınle konusmalısın bu durumu bı anlık ilgi bos bulunmamı yoksa artık senı sevmıyor mu hos seven ınsanın gozu baskasını gormez
Konu sahibinin kocası mısınız acaba?

Merhaba arkadaşlar
Eşimle 3 yıldır evliyiz tabi daha önce de üniversiteden gelen 6 yıllık bir beraberliğimiz var. Direk konuya gireceğim çünkü ne yapacağımı nasıl davranacağımı bilmiyorum ve kimseye anlatamıyorum. Dakikam bittiği için eşim uyurken onun telefonunu aldım birini aramak için ve telegramdan gelen bir mesaj dikkatimi çekti kadın profili vardı ve yabancı biriydi. Mesajları okuduğumda yabancı bir kadınla İngilizce olarak mesajlaşmalarını okudum ama düzenli olarak her sabah “günaydın canım fotoğraf at konuşmayı özledim geldiğinde seninlede gezeceğiz” gibi samimi mesajlar ve her gün fotoğraf göndermeler ve birde eşim borsayı takip eder orada bir miktar paramız olduğu için kadınla borsayla ilgili de ciddi ciddi konuşmuşlar . Geçmiş mesajlara gittiğimde eşim de kadın da evli olduklarını söylemiş hatta eşim benimle olan fotoğrafını göndermiş kadın da keza aynı şekilde eşiyle fotoğraflarını göndermiş . Ben ne düşüneceğimi bilmiyorum inanın . Evet iki tarafta evli olduklarını söylemiş ama bu aklamaz. Çok çok üzgünüm . Her gün fotoğraf at demeler ki belki farklı fotoğraflar bile atılmış yada farklı konuşmalar da geçmiş olabilir bu benim gördüğüm. Ben çok arkadaşlarıma , aileme dertlerimi anlatan biri değilim . Sizden ricam inanın ne yapacağımı bilmiyorum akıl ıverin bana . Şimdiden teşekkürler
Şu olayın benzerini yaşadı arkadaşım...İş arkadasıyla mesajlasmalarını yakalamıs..Boşanma davasında karsılıklı anlastılar..Çünkü elinde delilleride vardı..

Şuan başkasıyla evli ve çok mutlu...

Hayat sizin...Kararlar sizin...:KK35:

Anlık boş bulundum dese siz olsanız affeder misiniz?

Surekli mesajlasma fotoeaf usteme duygusal bisey oldugunu gosteriyor ki bu bence en kotusu. Sizinle bukadar ilgileniyormuydu? Ne munasebet sürekli mesajlasmak falan cok incitici bir durum bu aldatmaya girer ne yasadiklarini bilemezsiniz sex varmi yokmu.. uzgunum ama hani ciddi bir kavgaya hazirlikli olarak konuyu acin bosanin yada bosanmaya yakin bisey yapin adam belki bir gecelik bisey yasasa oneml olmazdi ama burda baglanmislar duygusal hisler var gibi duruyor uzgunum

Görünen köy kılavuz istemez bacım ne diyelim.
İkisi de evli, gönül ilişkileri var işte. Muhtemelen kadın bir bahaneyle yakın zamanda gelecektir. Bileti de senin paranla alınacaktır. Adam böyle başkalarıyla da münasebe girdi mi,bilmiyorsun çünkü ilk defa telefon karistirmissin (gerçi silmistir belki).
Yaşanan olayın aklanacak tarafı yok. Kov gitsin adamı evden, yüzleş de.
Ama "beraber olmadık,gelmedi zaten hiç, bir anlık bir hataydı, beni bırakma, sensiz yapamam" diyince affedeceksen hiç yuzgoz olup kendini kandırıldığını bildiği halde birakmayan kadın konumuna getirme
Ama bu aldatmak.
Şöyle düşün, eşin günü güzelleşsin diye senden foto istiyor mu gün içinde? İşte ondan istiyor

İyi niyetli olmak istiyorum belki borsayla ilgili fotoğraflar falan istemiştir. Bir süre ses etmeden takip etmeni öneririm. Telefondan hiç bahsetme ki önlem almasın. Zor durum ve beklemek çok sinir bozucu.
İyi niyetli değil maalesef, çünkü kadına sen gelince birlikte gezeceğiz yazmış

Ya sirf böyle konulara yorum atabilmek icin üye oldum. O kadar sinir oluyorum ki böyle hikayeleri okuyunca. Sen kalk bi yabanci beyle böyle yazis, bak bakalim esin olacak karaktersiz nasil tepki veriyor. Niye ya niye, gül gibi esin var, git ona at fotonu, ne diye elin kizina atarsin an la mi yo ruuummm. Bence soğukkanligini koru, delil toplamaya devam et. Bosan veya bosanma diyemem fakat yaptiklarinin bedelini bi güzel ödet rica ediyorum.

Back
X