- Konu Sahibi denizirmakss
Sesli güldüm hee...aynen, tam sadakatsiz koca kafası...Konu sahibinin kocası mısınız acaba?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sesli güldüm hee...aynen, tam sadakatsiz koca kafası...Konu sahibinin kocası mısınız acaba?
Bence delil topla ve bütün parasını boşanma döneminde al maddi manevi tazminat davani aç hakkında hayırlısıMerhaba arkadaşlar
Eşimle 3 yıldır evliyiz tabi daha önce de üniversiteden gelen 6 yıllık bir beraberliğimiz var. Direk konuya gireceğim çünkü ne yapacağımı nasıl davranacağımı bilmiyorum ve kimseye anlatamıyorum. Dakikam bittiği için eşim uyurken onun telefonunu aldım birini aramak için ve telegramdan gelen bir mesaj dikkatimi çekti kadın profili vardı ve yabancı biriydi. Mesajları okuduğumda yabancı bir kadınla İngilizce olarak mesajlaşmalarını okudum ama düzenli olarak her sabah “günaydın canım fotoğraf at konuşmayı özledim geldiğinde seninlede gezeceğiz” gibi samimi mesajlar ve her gün fotoğraf göndermeler ve birde eşim borsayı takip eder orada bir miktar paramız olduğu için kadınla borsayla ilgili de ciddi ciddi konuşmuşlar . Geçmiş mesajlara gittiğimde eşim de kadın da evli olduklarını söylemiş hatta eşim benimle olan fotoğrafını göndermiş kadın da keza aynı şekilde eşiyle fotoğraflarını göndermiş . Ben ne düşüneceğimi bilmiyorum inanın . Evet iki tarafta evli olduklarını söylemiş ama bu aklamaz. Çok çok üzgünüm . Her gün fotoğraf at demeler ki belki farklı fotoğraflar bile atılmış yada farklı konuşmalar da geçmiş olabilir bu benim gördüğüm. Ben çok arkadaşlarıma , aileme dertlerimi anlatan biri değilim . Sizden ricam inanın ne yapacağımı bilmiyorum akıl ıverin bana . Şimdiden teşekkürler
Artık detayli şekilde yapmıyorum. Yeni doğacak biri için mi isteyecektiniz?pamuk musun nesin isim analizi konusunda sizden yardım talep etsem
Siz böyle yapsanız eşiniz sizden tövbe mi beklerdi?Yahu tamam ortada haddini asan bir sanal konusma donmus de burdakiler oyle yaziyor sanki kadin adami yatakta basmis. Bi durun hele. Yuvanizi burdakilere uyup yikmayin. Esinizle bu konuyu konusun. Bakalim ne diyor. Tovbe ediyor mu. Ozur diliyor mu. Fotograf gondermis. Yahu adam istese girip instada facede binlercesinin fotosuna bakar.
Hayır kendimle ilgiliArtık detayli şekilde yapmıyorum. Yeni doğacak biri için mi isteyecektiniz?
Simdi tersinden düşünelim siz telegramfan böyle bir erkekle konussaniz eşiniz böyle mi yapar?özür dilerseniz affeder mi ? Yuvanizi bozar mı bozmaz mi yoksa konu sahibi "kadın " olduğu için affedip yuvasını bozmamali mi?Yahu tamam ortada haddini asan bir sanal konusma donmus de burdakiler oyle yaziyor sanki kadin adami yatakta basmis. Bi durun hele. Yuvanizi burdakilere uyup yikmayin. Esinizle bu konuyu konusun. Bakalim ne diyor. Tovbe ediyor mu. Ozur diliyor mu. Fotograf gondermis. Yahu adam istese girip instada facede binlercesinin fotosuna bakar.
Merhaba, ben birine daha önce isim analizi yaptırdım oglum icin. Bana 0-28, 28-56 yaş aralıgında şöyle şeyler yaşayacak vs vs anlattı. Ondan üçüncü isim eklemelisijiz ki bu durum değişsin vs vs dedi. Bunlar gerçek mi? Yani isim analizi tam da böyle birsey mi? Merak ediyorum eğer yanıtlarsanız sevinşrim. Ebced hesabıyla yaptı.Siz böyle yapsanız eşiniz sizden tövbe mi beklerdi?
Siz nickinizi hayat felsefeniz haline getirerek yaşamayı tercih etmiş olabilirsiniz ama, aldatılan hiçbir kadın 3 maymunu oynamamalı, kusura bakmayınCanım once bılgı alısverısıyle baslamıs sonra yakınlasma olmus bence gorusmemısler fızıkı olarak bence bır an once esınle konusmalısın bu durumu bı anlık ilgi bos bulunmamı yoksa artık senı sevmıyor mu hos seven ınsanın gozu baskasını gormez