Kimsesizligime oturup saatlerce hickira hickira aglayasm var

Anne acısını bilirim 2 ay oldu annemi kaybedeli inan siz gibi hıçkıra hıçkıra ağlayasım var kimsem yokta demeyin kimsesizlerin sahibi Allah var .Size tavsiyem yi ve kalitelii bir arkadaş çevresi edinin inanın ailedende öte oluyorlar

Sizinde basiniz sagolsn Allah rahmetyle muamele etsn
Allah im sensin sahibim diyorm ben atik degilim hemn arkadas edinemiyorm insAllah hayirli arkadaslar yoluma ckar

Kimsesiz degilsiniz. Hayatta sahip olunabilecek, bir insana en buyuk motivasyonu, sevgiyi ve mutluluklari yasatabilecek bir seye sahipsiniz. Evladiniz. Onun dimdik duran, pozitif, mutlu ve hallederiz diyip halleden bir anneye ihtiyaci var. Sizde bunu yapabilirsiniz. Sizin sizi sahiplenecek kimseye ihtiyaciniz yok. Siz artik sahiplenen kisisiniz. Anliyorum insan her zaman yaninda bi tutacak dal dayanak arar ama unutmayin ki yoksa da gerekte yok. Allah insani evladiyla, saglikla baska seylerle sinamasin. Kayiplariniz icin basiniz sag olsun. Ne mutlu ki anne ve babaniz onlari bu kadar ozleyeceginiz kadar guzel davranmis size. Bu bagi hayatta tadabilmis olmak ne buyuk sans. Ben hicbir zaman cocuk olamamis, sahip cikilmamis, desteklenmemis bir annenin kiziyim, hep her seyi kendi halletmek zorunda kalmis. Ama o bize zaman zaman dusse de cogu zaman o kadar iyi bir anne oldu ki, guclu davrandi ki.. sizde boyle olacaksiniz. Olabilirsiniz.

İnşallah ailenizden en azından maddi birşeyler kalmıştır. Kimsesi olduğunuzu düşünüyorsanız yavrunuzla, işte o zaman 4 elle sarılmanız toparlanmanız gerekir. Kpss olayını ciddiye alın çok çalışın. Eşinize muhtaç olmayın inşallah

Arkadas, kardeş, geniş aile de bir nasip meselesi ve herkese o sans vurmuyor maalesef.. bazı insanlara bakıyorum bir suru kardesi var, hepsiyle arası iyi..kocasinin ailesinden cevresi geniş, hepsiyle arası iyi.. kimisi de bizim gibi yalnız iste.. özellikle kız kardesi olmayanlar bayağı eksik kalıyor su dünyada maalesef..
ne diyelim, umarım çok guzel arkadaşlıklar komsuluklar sizin olur..
anne babanıza Allah rahmet eylesin. gercek dünyada kavusacagiz insallah.. Rabb'im yavrunuza uzun ömürler versin.

Inanin canim cok yaniyo elalem.ananne dede kuzen aile sicakliginda evladimin gordugu okuldan sonra yalnz benim boyle mefhumlari hic tadamayacak bi tek oglum var kocq dunyadq unutulup gitmis gibiyim Allah razi olsn
Basiniz sag olsun.
Sizi cok iyi anliyorum. Ben ailem sag kardeslerimde var ama ben esimden ayrildiktan sonra ufacik cocugumu yalniz başıma buyuttum diyebilirim ve sizin gibi baskalarina imrenip hem kendime hem cocuguma uzuldum. Ailemi biliyordum o yuzden esimden ayrildigimda cocugumla bu hayatta yalniz olacagimizi biliyordum ama dusundugumdende bencillermis. Kaderimiz boyleymis sizin benim ve bizim gibilerin. Cok şükür bizler cocuklarimizin basindayiz, ne kadar sukur etsek az. Hem daha hayat ne getirir bilinmez. Akraba aile gibi dostluklar kurarsiniz kurariz inşallah.

Sonu gelen kullardan eylesin Rabbim evlatlarimzondan.guldursun
Varliklarini blmekte guzel
Benim annem.babam hep yanmda desteklerlerdi dualaritla yirekleriyle onlarda garibanlardi mucadeleyle yuvalarini tutturduler ama oyle guclulerdi ki evlatlarinin her daim yanlarindaydilar
Rabbim bize de iyo anne olmayi.nasip etsn evlatlarimizin varligina binsukur

Ben de annemi babamı kaybettim.Benim de bir çocuğum var ve ben kendi çekirdek aileme sarıldım.Ne zaman kendimi çökecek gibi hissetsem ona baktım ve dedim ki güçlü bir annesi olmalı..Bir de kardeşlerimle dayandık birbirimize.Yapacak bir şey yok üzerinden 6 yıl geçti hala sevinsem telefonu elime aliyorum annemle paylaşmak için...Sonra yüreğime bir ağırlık çöküyor.Ne zaman kuzenlerim annelerine babalarına koşsalar keşke diyorum ama maalesef bu da benim gerçeğim.Hayat devam ediyor Rabbim sabır versin.

Allahım sana yardım etsın. Bana yazabılırsın. Bendevyenı bı şehre atandım. Kahve ıcecegım kımse yok. Rabbım senın yar ve yardımcın olsun

Kendinize hesap açın, kocanızın yolladığı paradan her ay o hesaba atın ve dokunmayın. Sakın fön tutamıyorum diye vazgeçmeyin, üstüne gidin. Sınava da çalışın, olursa iyi olur ama olmazsa üzülmeyin. Herkes atanacak diye bir şey yok. Lazer ve iğneli epilasyon eğitimi de alın. Milli eğitim onaylı ustalık belgeniz olsun. Erkeklere güven olmaz, her kadının muhakkak bir mesleği olmalı. Kuaförlük geliri iyi olan bir meslek, kendinizi geliştirirseniz işsiz kalmazsınız.

Öncelikle ağlayın. Çocuğunuz uyuduğunda hıçkıra hıçkıra ağlayın. Günlerce ağlayın. İçinizin boşalması lazım. Çocuğunuz kreşe gidiyordur. Şimdi çalışmanız zor olabilir ama, ilerde mutlaka iş hayatına girin. Çocuğunuzla beraber gezin, ev işi yapın, oynayın. Acınız çok yeni. Gerekirse psikoloğa gidin

Rabbim yardımcınız olsun. Anne çok başka bir şey mutlaka eksikliği çok derindir ama takdiri ilahi rabbim size ve evladınıza hayırlı ömür versin. İnşeallah yapacağınız tatil sizi rahatlatır.

Sizi çok iyi anlıyorum Allah'ım sabırlar versin. Evladiniza tutunmaktan başka bir yol yok. Herşey geçici boş ben de yaşadım yasadiklarinizi. Zordur aman zamanla siz büyüdükçe içinizdeki acıyı taşıyabilecek kalbiniz

Ben de benzer şekilde, anne ve babamı kaybettim maalesef. O duyguları öyle çok hissettim ki.. üstelik kötü bir evlilikten geçiyordum. Bazen içim öyle daralırdı ki telefonu elime alıp, ben annemi aramak istiyorum, diye ağlardım. Sanki alo dese geçecekti her sıkıntım.. Zamanla bu duygu yoğunluğu geçse de, ben çok çok iyi anlıyorum. Sonrasında bir de boşandım ben. Çocuklarımla yaşıyorum şükürler olsun. Çevremizde akrabalar var. Yine de arada bi görüşüyoruz ama sizin bahsettiğiniz sıcacık bi anneanne kucağı bizde de yok. Ben şunu öğrendim. 'Keep swimming'.. Içimizde biriken hasretleri, istekleri kabul edip mümkün mertebe çözümler üretmeye çalışalım, kaçmayalım, bastırmayalım. Ama kendi kendimizi mutlu etmek bizim sorumluluğumuzda. Küçük şeylerle başlayıp, mutlu olduğunuz şeyler yapın sadece kendiniz için. Ben de kpss hazırlık sürecine girmeyi planlıyorum ama vakit yetiştirme sorunu yaşıyorum bu aralar bunun üzerinde bi düzen oluşturmam lazım. Fakat mesela kış mevsimindeyiz, yeni şık bi kupa hediye edin kendinize, kırtasiye ürünleri gibi. Bir yanınız kimsesiz gibi hissetsin onu bastırmayın ama buna rağmen kendinizi mutlu etmek için çabalayın. Zamanla ışığınız, enerjiniz yenilenir. Kaliteli, uyumlu, güzel bi arkadaş çevresi edinirsiniz. Neden olmasın? Bu çocuğunuza da çok ama çok pozitif yansır mutlaka.

Kız kardeşim var ve aramız berbat annemi kaybettikten sonra koptuk. Birbirimizi suçladık bağırdım çağırdık en son görüşmeme kararı aldık. Üç yıldır görüşmüyoruz ve çok mutluyum bu yüzden . Çocuklar teselli oluyor eş arkadaş aile çevre bir yere kadar. Eşimin ailesi ablası çok destek fakat onları böyle anneyle görünce ben kötü oluyorum tetikleniyorum sürekli. Bu yüzden uzak duruyorum onlara da. Çalışıyorum çocuklar derken gün bitiyor böyle

Sımsıkı kucaklıyorum arkadaşım seni.bende de anne baba yok maalesef,vefat ettiler.Sen daha çok yeni kaybettmişsin.Ama hayat evladın ve senin için devam ediyor.Cevrenizi genişletmeye çalışın.Benim komşularim yani arkadaslarim sağ olsunlar beni hep yoklarlar.bir daralsam alo desem hemen kapılarını açarlar .Yalnizligima derman olurlar.Abim ve ablam da var ama onlar farklı şehirde yaşıyorlar.Calisiyor musunuz? Çalışmıyorsaniz ise girin kesinlikle.Bir amaç edinin.En önemlisi de bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…