Kimsesizligime oturup saatlerce hickira hickira aglayasm var

Bu arkadaşın yazdığı her şeyi yapın , üstüne iş bulup çalışın lütfen.

Bir kardesim var Turkiye nin bir ucunda suan trenle oglumun tatili icin onun yanjna gidiyoruz erkek adam oyle uzun boylu sohbet edilmiyo
33 yasindaym ve bu yasima kadar hicbir yerde calismadm beceremem korkuwu var bu nedenle ozel sektor zor diye dusunuyorm girintili birisi degilim ama 2026 kpss calisiyorum
Ilginiz icin cok tsk ediyorm burasi ilac gibi geldi Allah razi olsn aniden kaybettm annemi hersey normal rutinindeylen sudan cikmis balik gibiyim suan
Oyle yada boyle kndimi insaa etmeye calisacagim calismaliyim benim bemdem baska.kimsesi yok evladiminn da

Kpss 2026 cok uzak surec geliyo ama cok unutmusum konulari temel insaasi icinnde anca diyprm 35 bucuk yasinda olacagim sinav gunu eger basari elde edemezsem diyorum kendi kendome ozel sektorde sansim hic kalmaz.suan baslasam oglumun okulu yarim oyle iki arada kaldm ki
Benim evliligimde pek iyi sayilmaz esim aile hayati nedir blmoyo eve ekmek getirsem yeter kafasnda babasinda o kadarini gorms evlatlarina bir nasilsn demeyen bbanin cocugu kendine gore bu durum o kadar normal.ki farkinda olsa belki bi imut cekiduzen veror kendine derim ama o bile yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…