Kimsesizligime oturup saatlerce hickira hickira aglayasm var

bende ayni seyleri yasiyprm bisey olduginda annemle paylasma istego guzel bi yere gittigmde icime oturmasi annrmsiz
Annemle kritik yapmalarimiz bana moral destek vermesu her daim yol gostermesi sabroyla sefkatiyle.her daim yanimda olmasi
Az sey mi bu insanlari anlayamiyorm herseyin olanen degerli varligin anneyi kaybetmek
Evldm var elhamdulillah ama karsiliksiz seven ânnedir ins bize de annemiz gibi annr olmak nasip.olur annen yok kimsen yok o kadar dogru kelumeymis ki en karanlikta kaldigim donemelrde bile annemin o yumusak sesi pozitif duasiyla ayaga kalkardm simdi ise kocqman boslukkk karsiluksiz sevenjm iyiligimi isteyenim gitmis
gitmiş olsalar bile yine onların dualarınya ayakta duracağız inşallah..allah güc kuvvet versin ...allah sana cocuğunun en güzel günlerini göstersin..simsiki sarıl ona ( akşam akşam bir güzel ağladım )

Annemi kaybettim 10 ay oluyo babami da 5 yil once kim kimsesizim oyle zoruma gidiyor ki bu yalnzlik...
Ustelik bu surecte ne es ne dost ne akraba ses soluk var
Esim asker ama o kadar ilgisiz gorevlendirme de zaten para gonderiyorum yeter kafasinda
Koca dunyada bir ben bir de 4 yasinda cocukla kaldm.
Hayata tutunacak tek dalim yok kapisini calacagim kapi yok
kapimi calanimda yok hicligin ortasinda bunaldm kaldm
Annm hep yanimdaydi annen yok hickimsen yokk ciglik cigliga bagirarak aglayasim.var
Bir yere yazmasam kafayi yerdim kimseyi Allah kimsesizlikle sinamasin
Başınız sagolsun mekanı cennet olsun. Ne güzel siz de bir annesiniz bu süreci çocuğunuzla atlatmaya çalışın çok zor biliyorum çok yakından da bu acıyı biliyorum ama alışıyorsun. Tek çocuk musun ?

Hakkinizi helal edin Allah razi olsn sizleri de uzdum
ne demek siz edin..ağlamadım acıldım o manada yazmıştım..sabah beri hiç akıllıca olmayan bir sebeple kendimi yiyip bitirdim...ağladım biraz acıldım yani :)bir gün ağlayıp ..bir gün güleceğiz işte..mekanları cennet olsun.huzur içinde uyusunlar

Benim de annem çok yalnızlık çekti akrabası kardeşi anne babası yok.Hep yalnızdık babam ise umursamaz biriydi maddi anlamda da para vermezdi hiç.Ama annemle ben arkadaş gibi olduk .Annem bütün sevgisini emeğini bana verdi .Çok şükür ingilizce öğretmeni oldum mutluyum annem mutlu biz hala arkadaş gibiyiz kimseye ihtiyacımız yok şans baht sizinle olsun çocuğunuz çok iyi yerlere gelsin sağlıklı olun hep inanın annemde üzülürdü ben küçükken ama her şey gelip geçici birbirinize sarılın❤️❤️

Annemi kaybettim 10 ay oluyo babami da 5 yil once kim kimsesizim oyle zoruma gidiyor ki bu yalnzlik...
Esim asker ama o kadar ilgisiz gorevlendirme de zaten para gonderiyorum yeter kafasinda
Annm hep yanimdaydi annen yok hickimsen yokk ciglik cigliga bagirarak aglayasim.var
Başınız sağolsun. Ben de aynı sayılırım. Kapımı çalanım, kahveye gideceğim komşum yok. MS hastasıyım işten de çıktım. Küçük kızım da var. Bakacak kimsem olmadığı için istesem de çalışamam. Evde kısıldım kaldım. Yaptığım tek şey geceleri kitap okumak ve patlarcasına ağlamak. Ağlamak beni rahatlatıyor. Yoksa delireceğimi ya da kendime zarar vereceğimi düşünüyorum. Bu beni korkutuyor.

ne demek siz edin..ağlamadım acıldım o manada yazmıştım..sabah beri hiç akıllıca olmayan bir sebeple kendimi yiyip bitirdim...ağladım biraz acıldım yani :)bir gün ağlayıp ..bir gün güleceğiz işte..mekanları cennet olsun.huzur içinde uyusunlar
Amin hepinizden Allah razi olsn bende sizin sayenizde icimi bosalttm kafayi yeme noktasindaydm cnku Rabbim mutlu sonsuzluklta bulustursun ana babalarimzla insaallahh

Başınız sağolsun. Ben de aynı sayılırım. Kapımı çalanım, kahveye gideceğim komşum yok. MS hastasıyım işten de çıktım. Küçük kızım da var. Bakacak kimsem olmadığı için istesem de çalışamam. Evde kısıldım kaldım. Yaptığım tek şey geceleri kitap okumak ve patlarcasına ağlamak. Ağlamak beni rahatlatıyor. Yoksa delireceğimi ya da kendime zarar vereceğimi düşünüyorum. Bu beni korkutuyor.
Az once bende ayni durumdaydm bagira bagoa kendimi duvarlara carpa carpa aglamak grldi oglmu zor zar uyttm sizlerle konismak iyi geldi Rabbim yardmcimz olsn size de Rabbim sifa brrsin ruhunuza bedeninize ayni hislero bende paylasiyotm yatin sabah 4.30 da yolculgum var oglm tatol yapsn diye tren yolculuguna cikiyorz daha valoz hazorlamadm tukenme noktainda hissettm

“Hiç kimse yok kimsesiz / Herkesin var bir kimsesi
Ben bugün kimsesiz kaldım / Ey kimsesizler kimsesi
Allah size güzel sabır versin. İmtihanınızı kolaylaştırsın.
Bol dua edin. Hobiler edinmeye çalışın. Çocuğunuz ile yol haritası çizin.

“Hiç kimse yok kimsesiz / Herkesin var bir kimsesi
Ben bugün kimsesiz kaldım / Ey kimsesizler kimsesi
Allah size güzel sabır versin. İmtihanınızı kolaylaştırsın.
Bol dua edin. Hobiler edinmeye çalışın. Çocuğunuz ile yol haritası çizin.
Kimsesizlerin kimsesi yolumu acsin dogru yoldqn ayirmqsn guzel bir ahiretlik nasip etsn

Ben de çok üzgünüm adınıza anneciğinizin babacığınızın mekanı cennet olsun. Kocanıza karşı esktra bir güvensizlik sevgisizlik gibi bir durumunuz yoksa ilgisizliğini mazur görün. Inanın ülkemiz bok çukurunda. Allah yardımcıları olsun. Allah onları korusun.

Az once bende ayni durumdaydm bagira bagoa kendimi duvarlara carpa carpa aglamak grldi oglmu zor zar uyttm sizlerle konismak iyi geldi Rabbim yardmcimz olsn size de Rabbim sifa brrsin ruhunuza bedeninize ayni hislero bende paylasiyotm yatin sabah 4.30 da yolculgum var oglm tatol yapsn diye tren yolculuguna cikiyorz daha valoz hazorlamadm tukenme noktainda hissettm
Umarım bu tatil size iyi gelir. Biraz nefes almak, soluklanmak moralinizi toparlamanıza yardımcı olur. İyi yolculuklar 🌸

Kimsesizler kimsesi Rabbimiz var kardeşim. Yalnız değilmişsin bak 4 yaşında evladın varmış. Ağlamak istiyorsan ağla ama kendini yıpratma. Yalnızlık zordur bilirim, kendinize meşgale bulursanız sizi birazcık rahatlatır inşeallah

Bir erkek kardesm var uzakta bilmkyotm herkeste mi oyle bi bu boyle soguk oyle sicak degil dun aradm kotu hissediyorm dedim bende dedi sornlarim var dedm kendin coz dedi
Erkek kardeşler biraz öyle oluyor maalesef, benimki de öyle.. Benimde bir kızım var, daha bebek.. Ikinci bir çocuk konusunda kendime güvenemiyorum, kızıma ben yeterim hep yanında olurum diyorum ama ileride ben göçüp gittiğimde yalnız kalır düşüncesi beni yiyip bitirirken sizin yazınıza denk geldim, çok üzüldüm.. Allah yardımcınız olsun, iyi insanlarla karşılaştırsın sizi.. Eşinizle bu durumu paylaşsanız acaba farkeder mi, destek olur mu size..

Erkek kardeşler biraz öyle oluyor maalesef, benimki de öyle.. Benimde bir kızım var, daha bebek.. Ikinci bir çocuk konusunda kendime güvenemiyorum, kızıma ben yeterim hep yanında olurum diyorum ama ileride ben göçüp gittiğimde yalnız kalır düşüncesi beni yiyip bitirirken sizin yazınıza denk geldim, çok üzüldüm.. Allah yardımcınız olsun, iyi insanlarla karşılaştırsın sizi.. Eşinizle bu durumu paylaşsanız acaba farkeder mi, destek olur mu size..
Aman esimi hic sormayin ne ben anlatayim ne siz dinleyin adam tek ac acik degilsn daha ne kafasinda yalnzm diyorm bende oyleym yer degiselm sen dagda gez ben evde duraym diyo
Kizkardes cok onemli kardes cok onemli bir bacim.olsaydi smdi hersey eminim daha farkli olurdu

Kimsesizler kimsesi Rabbimiz var kardeşim. Yalnız değilmişsin bak 4 yaşında evladın varmış. Ağlamak istiyorsan ağla ama kendini yıpratma. Yalnızlık zordur bilirim, kendinize meşgale bulursanız sizi birazcık rahatlatır inşeallah
Cok sukur ki bir evladim var insAllah hayirli evlat olur bana vatanina esine dostunq
Mesgalede denedm kpss hazirlaniyorm bi yandan bi gazla kuaforluk kursina yazildm fon makinesini bile tutamiyorm 1 hafta oldu cok beceriksz hissettm birakirim o kursu heralde
Annemin derin sevgisini asla bulamam artok bor tane ahirtlik hayorli bir arkadasim olsa yeter insAllah
Yarin 4 bucukta kapininn onjnde hazir olmam lazom oglumla tatol icin kars a gidicegiz kardsmin yanina ufak t3fek boyle seyler var ama o.boslk o icini acamama hissi komsenin kaposoni calamama aidiyet duygusunu yasyayamamk cok zor

X