- 25 Ağustos 2023
- 212
- 69
- 33
-
- Konu Sahibi bosvermeyen bedbaht
Allah razi olsn destek alacagm ama psikiyateik ilaclar etki etmiyoAllah rahmet eylesin size de sabırlar versin. Fakat kimsesiz değilsiniz oğlunuz var. Sizin dünyanız o. Lütfen destek alın. Beterin beteri var demek istemiyorum ama ana babası sağ olup da kimsesiz olanlar var ve evladı olmayanlar varben de hep ağlarım, babamın cenaze işlemleriyle hep ben uğraştım. Ben yaşlanınca benim yanımda kim olacak? Ve ben de kpss çalışıp atanıp en azıdnan bir altın bileziğim olsun istiyorum. Allah size kolaylık versin bana da tabi
Tsk ederim inanin bir alo diyecegim kimse yok en sevdiklerim gidince hayata tosladm.resmen onlar asiri duskundu bana herseymdiler simdi gucsuz ve kimsesisimCok dogru diyorsunuz. Bizler kalabalik aile ortaminda buyuduk diye cocuklarimizin yalniz buyumesine uzuluyoruz. Ama cocuklarimiz bu duyguyu bilmiyorlar ko ve cekirdek ailede gayet mutlular. Biz kendimizi bosuna uzuyoruz.
Bazen dusunuyorum kalabalik bi ailede buyudum, yeri geldi 5-6 kuzen kucucuk odada uyuduk, oyuncagimiz yoktu ama oyunlar kurup oynadik cokta mutluyduk. Ama kendimizi gelistirebilecegimiz bi alanda aktivite yapilma firsatimiz olmadi. Ya da ne kadar iyi beslendik mechul. Karni doydu mu doydu gozuyle bakiyolardi.
Evet benim cocugum su an yalniz buyuyor cogu zaman uzuluyorum ama donup ogluma bakiyorum yuzu hep guluyor. Anne ve babasi ona yetiyor aslinda. Kendi potansiyelini yansitabilmesi icin tum firsatlari sunuyorum. Farkli aktiviteler etkinlikler vs. Yeme icmesine cok cok dikkat ederim. Her ogunu ozenli saglikli besleyici.
Konu sahibi basin sagolsun, ne diyecegimi bilemedim. Allah sabir versin mekanlari cennet olsun
Allah razi olsn inanin cildiracqk gibi hissettm sonra bura aklima geldi biraz olsn iyi geldiŞu yazınız bu plartformda beni en çok üzen yazılardan biriydi. Rabbim içinize ferahlık, neşe getirsin inşallah.
Allah razi olsn hepinizden o kadar iyi geldi kibaşın sağolsun, mekanları cennet olsun. annen için daha huzurlu ve mutlu yaşamaya çalışmalısın. unutma, senin son nefesine kadar seninle birlikte kalbinde, aklında, gittiğin her yerde olacak anneciğin. senin içindeki varlığı hiçbir zaman son bulmayacak.. için rahatlasın arkadaşım, Allah bebeğine ömür versin.
Allah rahmet eylesin. Yalnız değilsin, şirin mi şirin bir evladın var. Anne çocuk bolca farklı aktiviteler yapın.Annemi kaybettim 10 ay oluyo babami da 5 yil once kim kimsesizim oyle zoruma gidiyor ki bu yalnzlik...
Ustelik bu surecte ne es ne dost ne akraba ses soluk var
Esim asker ama o kadar ilgisiz gorevlendirme de zaten para gonderiyorum yeter kafasinda
Koca dunyada bir ben bir de 4 yasinda cocukla kaldm.
Hayata tutunacak tek dalim yok kapisini calacagim kapi yok
kapimi calanimda yok hicligin ortasinda bunaldm kaldm
Annm hep yanimdaydi annen yok hickimsen yokk ciglik cigliga bagirarak aglayasim.var
Bir yere yazmasam kafayi yerdim kimseyi Allah kimsesizlikle sinamasin
Suan 32 yaşındayım. 3 yaşımda babamı 23 yasında da anacıgımı kaybettim. Yani isyanlarda aglamalarla geri getiremedim hep şunu söyledim kendime annem olsaydı ağlamamı istemezdi iyi olmamı isterdi Allah size 1 tane evlat nasip etmiş bizimde göçüp gideceğimiz yer orası bu dünyanın ayrılıgından ne olacak Allah ahiret ayrılıgı vermesin içinize ferahlık versin Rabbim kolay degil en iyi ben anlarım duan hamileyim herkesin anası yanında olur bakalım benim kim olacak o yüzden anneniz sizin üzülmenizi asla istemezdiAnnemi kaybettim 10 ay oluyo babami da 5 yil once kim kimsesizim oyle zoruma gidiyor ki bu yalnzlik...
Esim asker ama o kadar ilgisiz gorevlendirme de zaten para gonderiyorum yeter kafasinda
Annm hep yanimdaydi annen yok hickimsen yokk ciglik cigliga bagirarak aglayasim.var
Huzurevine ziyatete gotutecegm en kisa zamanda tsk edrrim fikriniz icin bizim de buyujk gormeye el opmeye ihtiyacimz varAllah içinize huzur sabır versin. Sıralı ölüm olduğunda hepimizin yaşayacağı şey bu, anne babası ölen herkese bunu söylerim. Vakti geldiğinde de hepimize dirayet versin inşallah. Parklara çıkın yeni insanlarla tanışın. Çocuğunuz biraz daha büyüyünce de dernek etkinliklerine falan katılabilirsiniz. Bu arada çocuğunuzu da alıp yaşlılar evi ziyareti yapabileceğinizi biliyor muydunuz? Yaşlılar çocuk görmekten çok mutlu oluyor torunları gibi seviyorlar
Tsk ederm degerli yorumunz icin inanin evladm olmasyadi napardm bilmiyormAllah rahmet eylesin mekanları cennet olsun
Hepimizin sınavı farklı bende babamı kaybettim ablamı kaybettim,annem bu kayıplardan sonra bana annelik yapamayacak durumda artık.Hayatta ama doğum günümü unutup ölüm günlerini anıyoruz sadece.Elden birşey gelmiyor..olmus olana care yok ama olacak güzel şeyler adına umut etmeli durum herneyse evlatlarımıza sarılıp onlar icin saglam durmalıyız.En dibi gördükten sonra zirve icin yeniden güc bulacaksın.Sen iyi ol ki evladın da huzurlu olsun annesi
Kimsesizlerin kimsesi Allah’tır derler… inşallah yolunuz güzel komşularla arkadaşlarla kesişir. Bazen iyi bir dost tüm akrabalara bedeldir.Annemi kaybettim 10 ay oluyo babami da 5 yil once kim kimsesizim oyle zoruma gidiyor ki bu yalnzlik...
Allah razi olsn AminAllah annenize babanıza rahmet eylesin. Kendini böyle hissetmen o kadar normal ki, şöyle düşün bazen kalabalıktada tekmiş gibi hissedebiliriz bu yüzden güzel dostlar edinmek gerek. İyi bir dost kırk akrabaya bedel, senin evladın var eşin var tek değilsin. Kendine bi meşgale hedef bul onun için çabala, kuslara git arkadaş edin gidip gelip sohbet ettikçe hayat akar gider. Çalışmıyorsan çalışmakta çok iyi gelir bi rutinin olur para kazanır biriktirirsin güven verir sana
InsAllah kesisir Rabbim cikarsin insAllahKimsesizlerin kimsesi Allah’tır derler… inşallah yolunuz güzel komşularla arkadaşlarla kesişir. Bazen iyi bir dost tüm akrabalara bedeldir.
Katıplıge hazırlan 75+ al katip olEsime de guvenmiyorm acikcasi 33 yasindaym bosansak tamamne cokerim bu korkuyla kpss calisamiyorm ya kazanamazsqm 35 yasinda kim.alir zatrn is hayatina gec kqlmism sifir deneyim ve beceri ile
Yavrunuz icin guclu olmaya calisin gercekten cok zor bi durum ama onun size ihtiyaci var. Bol bol yavrunuza sarilin kokusunu cekin..Tsk ederim inanin bir alo diyecegim kimse yok en sevdiklerim gidince hayata tosladm.resmen onlar asiri duskundu bana herseymdiler simdi gucsuz ve kimsesisim
Oglm var esim ilgisiz birisi klasik yurdum odunlarindan oda canjmi sikiyo koin oyjuyo borc ediyo benimse tek carem 2026 da yapilacak kpss sinavjnda 33 yasinda ne is yapablrrim ozel sektorde icine kapali biriyim diri degilm tek umdum 2 yil sonraki sinavKesinlıkle bı terapı almak ıyı gelır canım kardeşim. Başın sağolsun. Yalnız değilsin ne güzel bi kızın varmıs. Esın de mecbur olmasa uzakta olmazdı, kendını doldurmadan ve kendıne yüklenmeden acıları yasa ve bırak. Üstlenme.
Allah im herkesin evladini bagislasin icinde de benm yavrumu o nefes alma sebebm tek kimsemYavrunuz icin guclu olmaya calisin gercekten cok zor bi durum ama onun size ihtiyaci var. Bol bol yavrunuza sarilin kokusunu cekin..
Ama 26 da yapilacak.sinavda 35 bucuk yasinda olacagm hizmetli kadrosuda olsa olur yeter ki olsnKatıplıge hazırlan 75+ al katip ol
Bazen insanın en iyi dostu okuduğu bir kitap, sokaktaki bir hayvan olabiliyor :) Mesela çocuk okula başladığındada bi çevren olacak, can ciğer olmasına da gerek yok, işe başlasan oradada olucak yani biraz dışa açılman lazımAllah razi olsn Amin
Oyle kalici.arkadasliklar denk gelirm insaallah ona da umudjm kalmaid 13 yillik arkafasm bi zor.gunumde zdogru duzgn arayp sormadi yani insallqh denk gelirim cok ihtiyqcm.var