Kimsesizligime oturup saatlerce hickira hickira aglayasm var

Sizin de basiniz ssgplsn Rabbim cennette ana babamizda sonszlukta kavustu4sun tek dilegom o
Rabbim gulerek kavustursun yavrunuza Rabbim dariniza yetissin

Sizin de basiniz ssgplsn Rabbim cennette ana babamizda sonszlukta kavustu4sun tek dilegom o
Rabbim gulerek kavustursun yavrunuza Rabbim dariniza yetissin
Allah razı olsun Rabbim sizede güç kuvvet sabır versin inanın herkes çok farklı konular ile imtihan oluyor bizim imtihanımızda buymuş canınızı sıkmayın bu evrede dostuda düşmanıda iyi anlıyorsunuz inşallah güzel insanlara denk gelirsiniz

Kesinlikle haklsniz sinava odaklandim bu ara
Suan tulay kok dinliyorm cok iyo geliyo
InsAllah zamanla bu yalnzligm son bulur annemin edindigi ahiretlik arkadasligo bana da nasip olur annrmin 3 tane ahirrtligo vardi qnnemin kizkardesinden kat kat iyilerdi onlarda annem gibi genc yasta vefat ettoler

inan tek değilsin....kalabalıkların içinde yanlızlığım tokat gibi yüzüme vuruyor....( bunu ilk defa burda itiraf ediyor..yazıyorum ) dışarı çıkmak istemiyorum...evde iken yanlızlığım o kadar yüzüme vurmuyor..ama dışarı çıkınca....yine sanslısın var...bir çocuğun var allah uzun ömürler versin

Allah razi olsn ama benim yasadigim gibi kimseye Rabbim vermesin secimlik yalnzlik guzel geloyor insana ama boylesi buraya yazmasam biryle paylasmasam kafayi yiyicem sandm

Amin ikimizde insAllah bide durumumu ogrenip insanlarin yuzume acimsar ifade takinmasi da zoruma gidiyo

Bulunduğunuz şehirde kurslar vardır oralara gidin bu sayede arkadaş çevreniz olur size de iyi gelir çocuğunuzu kreşe verin.Oturup düşünürseniz bunalirsiniz.

Calisacagm rahmetli babam icine dert etmis meger hemsiryee demis hastane de amca sizden bahsetti kizim var issiz atanamadi diye dert yanms
Hizmetli kadrosu bile olsa raziyim yeter ki elim ekmek tutsun

Amin ikimizde insAllah bide durumumu ogrenip insanlarin yuzume acimsar ifade takinmasi da zoruma gidiyo
Ben annemi babamı gönderdim ahirete bana acıyarak bakan insanlar düşünsün biraz acımasız oluyorum ama annesini boy boy paylaşanlar mı dersin anneler gununkutlu olsun canım annem yazanlar mı dersin ohoohoho yani damdan düşenin halinden damdan düşen anlıyor

Brnim Benim yakin dedigim kankam deidigm 13 yillik dostm ne yapti dogru duzgun arayp sormadi neyse eyvallah dedim
Insta biosuna anne babasinin melegi yazmis
Komsulariyla durm yapti annesinun duasi uzerinde olan her daim mutludur ne alakaysa boyle durumlar yapti

Allah razi olsn ama benim yasadigim gibi kimseye Rabbim vermesin secimlik yalnzlik guzel geloyor insana ama boylesi buraya yazmasam biryle paylasmasam kafayi yiyicem sandım
bende annemi kaybettim ....herşeyi annemle yapardım...bütün koşturmalarım..uğraşlarım hep onun için ve onunlaydı.....yaşadığın duyguların aynısını yaşıyorum yani..şu anda gözyaşlarına boğuldum..cünkü hiç bir sebep yok koşturmak ..birşeyler yapmak için...annem olsa kızar...ağlama kalk ..güclü ol diyorum kendime...kimse anlamıyor..hatta kınayanlar bile var üzülyorum ...diye...hala mı üzülüyorsun ( 3 sene oldu ) ...su dan cıkmış balık gibiyim....annem varken...herşeyi biliyormuşum...herşeyi yapabılıyormuşum....şimdi ise aptal gibiyim...hiç bir yere uyum sağlayamıyorum

Evladına sarıl , onun sevgisi seni iyileştirecek...

İnsanın gözüne daha çok batıyor boyle durumlar halden anlamazlar

bende ayni seyleri yasiyprm bisey olduginda annemle paylasma istego guzel bi yere gittigmde icime oturmasi annrmsiz
Annemle kritik yapmalarimiz bana moral destek vermesu her daim yol gostermesi sabroyla sefkatiyle.her daim yanimda olmasi
Az sey mi bu insanlari anlayamiyorm herseyin olanen degerli varligin anneyi kaybetmek
Evldm var elhamdulillah ama karsiliksiz seven ânnedir ins bize de annemiz gibi annr olmak nasip.olur annen yok kimsen yok o kadar dogru kelumeymis ki en karanlikta kaldigim donemelrde bile annemin o yumusak sesi pozitif duasiyla ayaga kalkardm simdi ise kocqman boslukkk karsiluksiz sevenjm iyiligimi isteyenim gitmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…