Kimsesizligime oturup saatlerce hickira hickira aglayasm var

bosvermeyen bedbaht

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2023
212
68
33
Annemi kaybettim 10 ay oluyo babami da 5 yil once kim kimsesizim oyle zoruma gidiyor ki bu yalnzlik...
Ustelik bu surecte ne es ne dost ne akraba ses soluk var
Esim asker ama o kadar ilgisiz gorevlendirme de zaten para gonderiyorum yeter kafasinda
Koca dunyada bir ben bir de 4 yasinda cocukla kaldm.
Hayata tutunacak tek dalim yok kapisini calacagim kapi yok
kapimi calanimda yok hicligin ortasinda bunaldm kaldm
Annm hep yanimdaydi annen yok hickimsen yokk ciglik cigliga bagirarak aglayasim.var
Bir yere yazmasam kafayi yerdim kimseyi Allah kimsesizlikle sinamasin

Inanin canim cok yaniyo elalem.ananne dede kuzen aile sicakliginda evladimin gordugu okuldan sonra yalnz benim boyle mefhumlari hic tadamayacak bi tek oglum var kocq dunyadq unutulup gitmis gibiyim Allah razi olsn

Başınız sağolsun. Yazınız beni çok üzdü. Kimsesizim diye düşünmeyin çok şükür çocuğunuz var. Üstelik siz onun her şeyisiniz. Akraba vs olmasa daha iyi zaten. Hepimiz bir gün öleceğiz. Söylemesi kolay ama yaşaması çok zordur eminim. Ama neticede yaşamak zorundayız. Üstelik sizin çok güzel bi sebebiniz var evladınız zaman zaman tabi ki çıkmazda hissedersiniz ama oturun ağlayın sonra toparlayıp güzel anılar bırakın ona Rabbim sıralı ölüm versin. İlerde o da sizi sizin annenizi andığınız gibi güzel ansın

Esime de guvenmiyorm acikcasi 33 yasindaym bosansak tamamne cokerim bu korkuyla kpss calisamiyorm ya kazanamazsqm 35 yasinda kim.alir zatrn is hayatina gec kqlmism sifir deneyim ve beceri ile
Ben 6 aylık bebekle ( ki hiç uyumazdı) gece onu uyutup ders çalıştım. Çok şükür atandım. Yaşlarımız yakın. Neden olmasın. Ben şey diye düşünmüştüm kazanamazsam bile ilerde keşke demem. Denedim olmadı derim. Siz de öyle düşünün. Hem size de meşgale olur. Kafanız olumsuz düşüncelerden arınır.

Allah sabir versin.

Ben babamin kaybinda hep kizima sarildim :) o bana oylesine huzur verdi ki. Nefesim agir geldi o donemde, cok aci hissettim. Ama evladimda huzur buldum.

Evladimin gordugu bir tek benim demissiniz; biz de ayni durumdayiz. Yeterim ben cocuklarima :) benim sevgim, sevkatim onlarin asil ihtiyaci. Siz, ben baskalarina, kalabaliga, teyzeye, kuzene bagimliyiz. Cocuklarimiz degil. Ben aslinda sonra onun bu insan bagimliliginin olmamasini seviyorum cunku ben de sizin gibi yalniz hissettigim icin mutsuz hissediyorum ama onlar kendilerine yeterek buyuyorlar.

Allah Rahmet etsin. Ama kimsesiz değilsiniz ki coo değerli bir evladınız var. O size muhtaç siz de ona. Dışarı çıkın dışarıda vakit geçirin oyun salonlarına gidin çocuklar için olan. Eğitimlere katılın, böylelikle çevre de edinirsiniz. Madem eşiniz sadece maddi destek oluyor siz de bunu fırsata çevirin bence. Çocuğunu da al çık yeni yerler keşfet

Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun
Hepimizin sınavı farklı bende babamı kaybettim ablamı kaybettim,annem bu kayıplardan sonra bana annelik yapamayacak durumda artık.Hayatta ama doğum günümü unutup ölüm günlerini anıyoruz sadece.Elden birşey gelmiyor..olmus olana care yok ama olacak güzel şeyler adına umut etmeli durum herneyse evlatlarımıza sarılıp onlar icin saglam durmalıyız.En dibi gördükten sonra zirve icin yeniden güc bulacaksın.Sen iyi ol ki evladın da huzurlu olsun annesi

Oda benim gibi kimsesiz gibi hissediyorm bu dusunceme engel olamiyorm onu surekli gezdirerek bastirmaya calusiyorm bu durumu

Allah içinize huzur sabır versin. Sıralı ölüm olduğunda hepimizin yaşayacağı şey bu, anne babası ölen herkese bunu söylerim. Vakti geldiğinde de hepimize dirayet versin inşallah. Parklara çıkın yeni insanlarla tanışın. Çocuğunuz biraz daha büyüyünce de dernek etkinliklerine falan katılabilirsiniz. Bu arada çocuğunuzu da alıp yaşlılar evi ziyareti yapabileceğinizi biliyor muydunuz? Yaşlılar çocuk görmekten çok mutlu oluyor torunları gibi seviyorlar

Benim esimde asker. Bunlarin yapisinda bu var malesef bazilarinda. Annecigine babacigina rahmet dilerim mekanlari cennet olsun. Aglama lutfen sana ihtiyaci olan minik bir cocugun var tam anlama caglari.ne olur ona bunu yapma. Bak parada gonderiyrmus dua et bunlarin geneli bide cimri olur. Dua et para gonderiyor cocugunu alip etkinliklere katıl avmlere deniz kenarina hava alabikicegin yerlere gitsen.sahilde kahve icsen. Kendinde degisiklik yapsan iyi gelmezmi?

başın sağolsun, mekanları cennet olsun. annen için daha huzurlu ve mutlu yaşamaya çalışmalısın. unutma, senin son nefesine kadar seninle birlikte kalbinde, aklında, gittiğin her yerde olacak anneciğin. senin içindeki varlığı hiçbir zaman son bulmayacak.. için rahatlasın arkadaşım, Allah bebeğine ömür versin.

Cok dogru diyorsunuz. Bizler kalabalik aile ortaminda buyuduk diye cocuklarimizin yalniz buyumesine uzuluyoruz. Ama cocuklarimiz bu duyguyu bilmiyorlar ko ve cekirdek ailede gayet mutlular. Biz kendimizi bosuna uzuyoruz.
Bazen dusunuyorum kalabalik bi ailede buyudum, yeri geldi 5-6 kuzen kucucuk odada uyuduk, oyuncagimiz yoktu ama oyunlar kurup oynadik cokta mutluyduk. Ama kendimizi gelistirebilecegimiz bi alanda aktivite yapilma firsatimiz olmadi. Ya da ne kadar iyi beslendik mechul. Karni doydu mu doydu gozuyle bakiyolardi.
Evet benim cocugum su an yalniz buyuyor cogu zaman uzuluyorum ama donup ogluma bakiyorum yuzu hep guluyor. Anne ve babasi ona yetiyor aslinda. Kendi potansiyelini yansitabilmesi icin tum firsatlari sunuyorum. Farkli aktiviteler etkinlikler vs. Yeme icmesine cok cok dikkat ederim. Her ogunu ozenli saglikli besleyici.

Konu sahibi basin sagolsun, ne diyecegimi bilemedim. Allah sabir versin mekanlari cennet olsun

Allah rahmet eylesin size de sabırlar versin. Fakat kimsesiz değilsiniz oğlunuz var. Sizin dünyanız o. Lütfen destek alın. Beterin beteri var demek istemiyorum ama ana babası sağ olup da kimsesiz olanlar var ve evladı olmayanlar var ben de hep ağlarım, babamın cenaze işlemleriyle hep ben uğraştım. Ben yaşlanınca benim yanımda kim olacak? Ve ben de kpss çalışıp atanıp en azıdnan bir altın bileziğim olsun istiyorum. Allah size kolaylık versin bana da tabi

Sitenin formatini tam cozemedim gec yaziyorum o yuzden hepinizin kiymetli msjlari iyi geldi sagolun
Canim annem varken hic kendimi boyle caresiz kimsesiz hisstmemistm
Oglum icin ayaktaym sirf onun icn yarin kars a gidicem icimden gelmese de erkek kardesimin yanina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…