- 12 Temmuz 2022
- 23.078
- 84.662
Amin çok teşekkür ederim, çıkmış şimdi iyiymiş accuk duygusallığı dışındaYa ben sizin annenizi hatirliyorum cok uzuldugum konulardan biriydi o yuzden aklimda kaldi. Ikinize se cok gecmis olsun acil sifalar dilerim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin çok teşekkür ederim, çıkmış şimdi iyiymiş accuk duygusallığı dışındaYa ben sizin annenizi hatirliyorum cok uzuldugum konulardan biriydi o yuzden aklimda kaldi. Ikinize se cok gecmis olsun acil sifalar dilerim.
Ben de 31 yasindayim. Çok genciz boyle hemen kapatma gönül defterini. Kafana uygun biri cikar yuvanı kurarsın. İnsalarin laç tane cocugu oluyor da yaslaninca bakmiyorlar böyle olumsuz şeyler düşünme hele bu yaşında:) çok gençsin31. Bir evlilik yaptım ayrıldım. Bir daha kimseye güvenemezmişim yapamazmışım gibi geliyor.
Amin çok teşekkür ederim, çıkmış şimdi iyiymiş accuk duygusallığı dışında
Başınız sağ olsun rabbim tüm kaybettiklerimizin mekanını cennet eylesin inşallahOh cok sukur. Darisi sizin basina o zaman. Yerim onun duygusalligini ben. Ben bile duygusallastim okuyunca anilarim depresti
Kendi başıma üç kez ameliyat oldum, biraz hassas oluyor insan tabiHerkese merhaba hep söylüyorum tek çocuğum ve hayatta bir tek annem ve babam var. Birgün onlar da olmayacak. Akrabalarım var ama herkes kendi derdinde. İleride başıma böyle bir şey gelse kimi çağırırım ne yapıyorum diyorum hep. Hiç denk geldiniz mi kimsesi olmayanlar böyle durumlarda ne yapıyor ?
yaşınız daha cok gencç, hersey olur emin olun.pozitif bakın hayat. öyle arakdas varki akarabalardan da kat be kat iyi. bu durumu dusunmeyin kimi akrabalar vardır kanlı bıcaklılar öyle bir durum olacaıga akrabasız olup kardes gibi dostlar edinirsiniz. hayatınıza biri cıkar hayatınıza larısınız cocuklarınız vs olur. daha hayatın basındasınız. cheery up :)31. Bir evlilik yaptım ayrıldım. Bir daha kimseye güvenemezmişim yapamazmışım gibi geliyor.
Başınız sağ olsun rabbim tüm kaybettiklerimizin mekanını cennet eylesin inşallah
Kuzenleriniz hala amca dayi teyze veya yakin arkadas faktorleri olabilir. İllaki insan evladi biri vardir diye dusunuyorum ailede sulalade. Allah o duruma dusurmesin yinedeHerkese merhaba hep söylüyorum tek çocuğum ve hayatta bir tek annem ve babam var. Birgün onlar da olmayacak. Akrabalarım var ama herkes kendi derdinde. İleride başıma böyle bir şey gelse kimi çağırırım ne yapıyorum diyorum hep. Hiç denk geldiniz mi kimsesi olmayanlar böyle durumlarda ne yapıyor ?
Bir şey olmaz, hemşireler gerekli durumlarda yardım ederler.
Zaten günümüzde özellikle son 2 yılda refakat kavramı da hızlı bir şekilde değişti. Refakati hastanın yanımda oturup tv izlemek sanan büyük bir kitle var. Halbuki hastanı kaldırıp yürüteceksin bol bol koridorda, moralini yükselteceksin, hatta gerekirse bir iki gece uykusuz da kalacaksın. Ama yok insanlar eskisi gibi değil çok benmerkezciler, sadece laf olsun diye yapıyorlar bazı şeyleri.
Vallahi istanbulsa ben bile giderim.Allah vicdan versin onemli olan oArkadaşım kimsesiz değildi ama şartlar gereği ona refakat edecek kimse yoktu. Ben refakat etmiştim seve seve. Bazı şeyler plan programla olmuyor. Biraz nasip işi. Birşey olursa buradan bile gelecek kişiler vardır eminim
Eğer kaybettiyseniz başınız sağ olsun. Yaşıyorsa Alalh uzun ömürler versin. 9 yıl gibi bir süreden bahsediyorsunuz. Ben son 2 yılda olan gözlemlerimi aktardım, herkesi bir tutamam ancak böyle bir kitleyle de karşılaştım ve hiç de az değillerdi. 22 hasta varsa bir günde sadece 2 refakatçi gerçek anlamda refakat ediyordu, 5-6 hasta kendi idare edebiliyor diyelim 14 hastanın refakatçisi fos. Onkolojik hasta pek bakmadım onu da belirteyim.O aslında hastasına göre değişir, annemi 9 yıl baktık kardeşlerimle, kolon kanseriydi ve inanın bizim için çok zor süreçlerdi. Her işini kendimiz yaptık, çok ağır bilincini kaybettiği zamanlar oldu, dört ameliyat geçirdi ki ameliyat sonrası bakımlarında tek bir sağlık çalışanı açıklama bile yapmadı, kolostomiyi nasıl kullanacağımızı öğrenmek için para verip firmasından personel çağırdık, hiç kalkamadığı zamanlar oldu, gerek evde gerek hastanede oldukça ağırdı yükümüz, nöbetleşe beklerdik, Cerrahpaşa'nın dili olsa konuşsa ne koştuk yıllarca, yorgunluktan bayıldığımı bilirim acilde açtım gözümü şişen ayaklarımdan pantalonumu çıkaramadı doktor makasla kestiler öyle bir yorgunluklardı, Cerrahpaşa onkoloji de hiç laf olsun diye bulunan görmedim hasta yakınlarının işi çok ağır oralarda .....
Eğer kaybettiyseniz başınız sağ olsun. Yaşıyorsa Alalh uzun ömürler versin. 9 yıl gibi bir süreden bahsediyorsunuz. Ben son 2 yılda olan gözlemlerimi aktardım, herkesi bir tutamam ancak böyle bir kitleyle de karşılaştım ve hiç de az değillerdi. 22 hasta varsa bir günde sadece 2 refakatçi gerçek anlamda refakat ediyordu, 5-6 hasta kendi idare edebiliyor diyelim 14 hastanın refakatçisi fos. Onkolojik hasta pek bakmadım onu da belirteyim.
Umarım olur teşekkür ederimEş, çocuk,en yakın arkadaş olabilir şimdiden üzülmeyin bunun için
siz evliydiniz ve boşanma sürecini hatırlıyorumAnnem ve babamın belli yaşları var. Annem 63 babam 68 yaşında. Ben evli değilim. Bu yüzden .