Bir arkadaşımda kocasının donlarını ütülüyordu bide övüne övüne anlatırdı.
Peş peşe üç çocuk olunca bırakın don ütülemeyi yemek yapamaz hale gelmişti.
Sonrasında ben ütüsüz don giymem diyen koca ile uğraştığını anlatmıştı.
Yollarımız ayrıldı çocuklar büyüdü ama hala ütüler mi bilmem.
Kadının gereksiz kendine yük edinmenin en basit örneği bu.
Aklıma geldi yazdım.
Konu sahibi neden resmi nikahsız evlendiniz ?
Bu bile başlangıç için en büyük hatanız
Mrb arkadaş çok severek evlendik dogu ya gelin geldim bir çocuğumuz var eşimin Ailesi çok iyi ama eşim sorumsuz evet bizi aç açıkta birakmiyor ama bende ona bir bebek gibi davranıyorum çoraplarını dahi ütülerim hem evime kendime çocuğuma düşkünüm yapar ederim eşimin mesleği var ama iş yerini kapatıp gitti başka şehire çalışmaya gelip Bi seferde yurt dışına gidecekmiş bende diyorum burda işin var yok diyor ben ev yapmak için çalışıyorum diyo biliyomusunuz icralık diye sadece dini nikahınımz var nikah kiymiyor yanımda olsada eve geç saatlerde geliyor bazen alkol icmye gidiyor ya ben ondan para pul istemiyorum ev derdim değil sevgi isterim çünkü ben ona sevgimi emegimi veriyorum birgun sikayetlenmiyorum azarlıyor çağırıyor ama 10 dk sonra özür diliyor barışıyorum artık sevgisizligi beni maf etmiş çok üzülüyorum barlara cafelere gidiyor ama evden sıkılıyor muş sizce bbenmi üstüne düşüyorum bu kadar böyle yapıyor
Çoraplar az donlarini da ütüle belki düzelir.Mrb arkadaş çok severek evlendik dogu ya gelin geldim bir çocuğumuz var eşimin Ailesi çok iyi ama eşim sorumsuz evet bizi aç açıkta birakmiyor ama bende ona bir bebek gibi davranıyorum çoraplarını dahi ütülerim hem evime kendime çocuğuma düşkünüm yapar ederim eşimin mesleği var ama iş yerini kapatıp gitti başka şehire çalışmaya gelip Bi seferde yurt dışına gidecekmiş bende diyorum burda işin var yok diyor ben ev yapmak için çalışıyorum diyo biliyomusunuz icralık diye sadece dini nikahınımz var nikah kiymiyor yanımda olsada eve geç saatlerde geliyor bazen alkol icmye gidiyor ya ben ondan para pul istemiyorum ev derdim değil sevgi isterim çünkü ben ona sevgimi emegimi veriyorum birgun sikayetlenmiyorum azarlıyor çağırıyor ama 10 dk sonra özür diliyor barışıyorum artık sevgisizligi beni maf etmiş çok üzülüyorum barlara cafelere gidiyor ama evden sıkılıyor muş sizce bbenmi üstüne düşüyorum bu kadar böyle yapıyor
Ay erkekler donlarına bu kadar önem vermiyor her yeri yırtık pırtık. Kadındaki de ne işsizlikmiş
Burada bir yanlışlık var, senin kızlık hanende kayıtlı ise babasının soyadını kullanamaz!Nüfusa beraber gittik orda işlem yapan bayan kimlikte babasının soyadını alır ama kütük anne de dedi
Senin elinde olan kimlik kesinlikle sahte, senin kızlık hanene kayıtlı olan çocuk babasının soyadını kullanamaz.Bisey sorcam size cocugumun soyadı kimlikte babasının soyadı ama ben e devletten bakıyorum benim soyadım bu ne oluyor benim üstüme mu kayıtlı onun mu
Sizin mal varlığınız veya geliriniz var mı? Onun için mi resmi nikah yapmadınız?Mrb arkadaş çok severek evlendik dogu ya gelin geldim bir çocuğumuz var eşimin Ailesi çok iyi ama eşim sorumsuz evet bizi aç açıkta birakmiyor ama bende ona bir bebek gibi davranıyorum çoraplarını dahi ütülerim hem evime kendime çocuğuma düşkünüm yapar ederim eşimin mesleği var ama iş yerini kapatıp gitti başka şehire çalışmaya gelip Bi seferde yurt dışına gidecekmiş bende diyorum burda işin var yok diyor ben ev yapmak için çalışıyorum diyo biliyomusunuz icralık diye sadece dini nikahınımz var nikah kiymiyor yanımda olsada eve geç saatlerde geliyor bazen alkol icmye gidiyor ya ben ondan para pul istemiyorum ev derdim değil sevgi isterim çünkü ben ona sevgimi emegimi veriyorum birgun sikayetlenmiyorum azarlıyor çağırıyor ama 10 dk sonra özür diliyor barışıyorum artık sevgisizligi beni maf etmiş çok üzülüyorum barlara cafelere gidiyor ama evden sıkılıyor muş sizce bbenmi üstüne düşüyorum bu kadar böyle yapıyor
Mrb arkadaş çok severek evlendik dogu ya gelin geldim bir çocuğumuz var eşimin Ailesi çok iyi ama eşim sorumsuz evet bizi aç açıkta birakmiyor ama bende ona bir bebek gibi davranıyorum çoraplarını dahi ütülerim hem evime kendime çocuğuma düşkünüm yapar ederim eşimin mesleği var ama iş yerini kapatıp gitti başka şehire çalışmaya gelip Bi seferde yurt dışına gidecekmiş bende diyorum burda işin var yok diyor ben ev yapmak için çalışıyorum diyo biliyomusunuz icralık diye sadece dini nikahınımz var nikah kiymiyor yanımda olsada eve geç saatlerde geliyor bazen alkol icmye gidiyor ya ben ondan para pul istemiyorum ev derdim değil sevgi isterim çünkü ben ona sevgimi emegimi veriyorum birgun sikayetlenmiyorum azarlıyor çağırıyor ama 10 dk sonra özür diliyor barışıyorum artık sevgisizligi beni maf etmiş çok üzülüyorum barlara cafelere gidiyor ama evden sıkılıyor muş sizce bbenmi üstüne düşüyorum bu kadar böyle yapıyor
aynen katılıyorum işsizlik.
Ben oğlumun ve eşimin hiçbir şeyini ütülemem
İhtiyaçı olan ütülüyor.
Zamanla yarışıyorum kimsede kusura kalmıyor.
Ancak sevgi neydi ?
Sevgi çorap ,don ütülemek olarak algılamış konu sahibi.
Bana göre sevgi karşımdakinin (kim olursa büyük , küçük ) saygı duymasıdır.
Adam evli bence.
Saka mısın? Yoksa saf mısın?dini nikahınımz var nikah kiymiyor
yarın bir gün başkasıyla nikah kıyıldığında nikahlı eşi gelirse seni ve cocugunla birlikte evden kovulmayacağının garantisi yok. Seninle nikah kıyılmayacaksa bence kendin için ekonomik özgürlüğün için meslek edinsevgi isterim çünkü ben ona sevgimi emegimi veriyorum
Adam evli olabilir mi?Mrb arkadaş çok severek evlendik dogu ya gelin geldim bir çocuğumuz var eşimin Ailesi çok iyi ama eşim sorumsuz evet bizi aç açıkta birakmiyor ama bende ona bir bebek gibi davranıyorum çoraplarını dahi ütülerim hem evime kendime çocuğuma düşkünüm yapar ederim eşimin mesleği var ama iş yerini kapatıp gitti başka şehire çalışmaya gelip Bi seferde yurt dışına gidecekmiş bende diyorum burda işin var yok diyor ben ev yapmak için çalışıyorum diyo biliyomusunuz icralık diye sadece dini nikahınımz var nikah kiymiyor yanımda olsada eve geç saatlerde geliyor bazen alkol icmye gidiyor ya ben ondan para pul istemiyorum ev derdim değil sevgi isterim çünkü ben ona sevgimi emegimi veriyorum birgun sikayetlenmiyorum azarlıyor çağırıyor ama 10 dk sonra özür diliyor barışıyorum artık sevgisizligi beni maf etmiş çok üzülüyorum barlara cafelere gidiyor ama evden sıkılıyor muş sizce bbenmi üstüne düşüyorum bu kadar böyle yapıyor
Ben ütülüyorum. Lakin dondur çoraptır bana biraz işsizlik gibi geliyor. Ona ayıracağım zamana kitap okurum daha iyi.
Saygı konusunda bende sizin gibi düşünüyorum. Tahammülüm ve tavizim asla yok. Kısaca herkes herkese hak ettiği gibi davranmalı. Hak etmiyorsa eğer dooooğru anasının evine