Hemcinslerimin bu acınası, pervasız bir o kadar da cahil halleri beni o kadar üzüyor ki hani eğitim falan desen benim annem o eğitimsiz haliyle 3 çocuğu kendine göre Osmanlı terbiyesi ile büyüttü, neler neler çekti de bir herife kul köle olmadı olamadı, böyle şeyler içten geliyor sanırsam, bir kadın köle , hizmetçi olmaya sırf minicik sevgi kırıntısı alabilmek için razı oluyor inanılır gibi değil, senin bir benzerin de bizde var kendisi halam olur , kocasının çoraplarını giydirir gece gündüz eğitilmiş köpek gibi etrafında pervane olurdu kocasının, kocası da bir o kadar hanzo ve ilkel mağara adamıydı, zamanında halamı çok uyarsak da dinlemedi , adamın eziyetlerinin haddi hesabı yok, halam evliliği bitirmeyip devam ettikçe zulmün dozajı da arttı her sene , en son canından oldu felç geçirdi, şimdi 4 çocukla o iğrenç adamla yaşamaya mahkum , tek acıdığım çocuklar, madem bu kadar cahilsiniz ve canınızın kıymeti de yok neden o sabileri de bu kötü kadere mahkum ediyorsunuz, erkek seviciligini bırakın artık bi kendinize gelin Allah aşkına , adamın donunu, çorabını ütüleyeceğine çocuğunun geleceğini düşün biraz da ...