- 22 Ekim 2020
- 7.680
- 25.160
- 498
- Konu Sahibi bendekidurumlar
-
Dunya senin etrafinda dönüyor tamam.bencil olan benim ablam malesef. sadece kendi sorunlarına odaklı, beni hiç dinlemeyen hep kendini anlatan, annem ve babam hakkında kötü şeyler söyleyen ona katılmayınca bağırıp çağıran birisi. bunları anlatma bana ben sana hak veremiyorum tartışıyoruz dediğim halde anlamayan, açmadığım halde defalarca arayan, neden açmadığımı söylediğimde bile davranışlarına devam eden.. yani bilemiyorum
Çocuk Sze düşkünse ilgilenin benceannem ve ablamdan kimseden fayda yok diye laf işitiyorum. 5 yaşında sorunlu bir yiğenim var, anne babası ayrı, yiğenim aşırı küfrediyor ve yerinde durmuyor, bağırarak konuşuyor, annesine vuruyor vs. vs. yiğenime annem babam ve ablam bakıyor. babasına da haftada 2 gün gidiyor.
ben 8 aylık evliyim, aynı zamanda okuyorum, ev işleri vs. evde hiç yapmadığımdan dolayı zorlanıyorum. kendi halimde olmayı, sessizliği seviyorum. bir de kronik baş ağrısı var. arkadaşım vs. hiç yok. belki normal değil ama bu durumdan rahatsız değilim, seviyorum yani. ama kendi kendime de dertlerim çok, dersleri çok kafaya takıyorum, işe girmediğim için kafaya takıyorum. eşimle bazen sorunlar oluyor. neden söyledim beni dertsiz sanıyorlar, çok mutlu, rahat bir hayatım var olarak görüyorlar. bende kendi çapımda mutsuz oluyorum, depresif oluyorum.
neyse konum şu ki evlerimiz birbirine yakın. bazen yiğenim durmadığında aldığım zamanlarda oldu. ama bu 3-4 haftadır almadım. baya zaman geçti ve ailem benim almamı da istiyor bazen. onlarda haklıdır diye düşünüyorum. bugün ablam ve yiğenim geldiler dedim ki evlendim, kaçtım hala kurtulamadım diye. ablam da babamı aradı ve gittiler. ablam her gün arıyor dert anlatıyor bir saat. bazen açmıyorum gerçekten bunalıyorum. açmasam bile ısrarcı kaç kere arar. 3 gün açmasam yine arar. ablama karşı ısınamıyorum, eski yaşananlar da var bu yüzden tavırlarım böyle
o ise çok unutkan umursamaz biri ama ben umursuyorum benim ablamla aram hiç iyi olmadı.
annemle babama üzülüyorum, bugün babamı arayınca geldi. babamı da bitkin halde görünce gittikten sonra çok ağladım. kendimi de suçladım ama bende buyum diyorum yapamıyorum içimden gelmiyor. bu arada yiğenimle de evlenmeden önce ilgilenirdim o yüzden bana düşkün. beni istiyor, bana daha saygılı bile olsa bir laf söylediğimde bana da saldırgan tavırla evde koltukların üstüne çıkıp yastıkları atabiliyor. bağırıyor. pedagog ile de daha yeni görüşecekler ama davranış bozukluğu çok var nasıl olacak bilmiyorum.
Senin gibi kardeşim olsun istemezdim.Dusmez kalkmaz bir Allah bu aklında olsun.Benim çocuklarım yigeninin yaşıtları küfür bilmezler neden acaba?? Çünkü yanlarında küfür eden yok.Teyze anne yarısı bir yerde ablanizla sorunlarınız olmuş soğukluk var diyelim ama o çocuk bir yerde evlat gibi olmalı.Bilmiyorum dert dinlemek tel açmamak falan nasıl bir şey anlamadım.İnsanin kardeşi de böyle düşünüyorsa gerçekten kimse fayda yokmusannem ve ablamdan kimseden fayda yok diye laf işitiyorum. 5 yaşında sorunlu bir yiğenim var, anne babası ayrı, yiğenim aşırı küfrediyor ve yerinde durmuyor, bağırarak konuşuyor, annesine vuruyor vs. vs. yiğenime annem babam ve ablam bakıyor. babasına da haftada 2 gün gidiyor.
ben 8 aylık evliyim, aynı zamanda okuyorum, ev işleri vs. evde hiç yapmadığımdan dolayı zorlanıyorum. kendi halimde olmayı, sessizliği seviyorum. bir de kronik baş ağrısı var. arkadaşım vs. hiç yok. belki normal değil ama bu durumdan rahatsız değilim, seviyorum yani. ama kendi kendime de dertlerim çok, dersleri çok kafaya takıyorum, işe girmediğim için kafaya takıyorum. eşimle bazen sorunlar oluyor. neden söyledim beni dertsiz sanıyorlar, çok mutlu, rahat bir hayatım var olarak görüyorlar. bende kendi çapımda mutsuz oluyorum, depresif oluyorum.
neyse konum şu ki evlerimiz birbirine yakın. bazen yiğenim durmadığında aldığım zamanlarda oldu. ama bu 3-4 haftadır almadım. baya zaman geçti ve ailem benim almamı da istiyor bazen. onlarda haklıdır diye düşünüyorum. bugün ablam ve yiğenim geldiler dedim ki evlendim, kaçtım hala kurtulamadım diye. ablam da babamı aradı ve gittiler. ablam her gün arıyor dert anlatıyor bir saat. bazen açmıyorum gerçekten bunalıyorum. açmasam bile ısrarcı kaç kere arar. 3 gün açmasam yine arar. ablama karşı ısınamıyorum, eski yaşananlar da var bu yüzden tavırlarım böyle
o ise çok unutkan umursamaz biri ama ben umursuyorum benim ablamla aram hiç iyi olmadı.
annemle babama üzülüyorum, bugün babamı arayınca geldi. babamı da bitkin halde görünce gittikten sonra çok ağladım. kendimi de suçladım ama bende buyum diyorum yapamıyorum içimden gelmiyor. bu arada yiğenimle de evlenmeden önce ilgilenirdim o yüzden bana düşkün. beni istiyor, bana daha saygılı bile olsa bir laf söylediğimde bana da saldırgan tavırla evde koltukların üstüne çıkıp yastıkları atabiliyor. bağırıyor. pedagog ile de daha yeni görüşecekler ama davranış bozukluğu çok var nasıl olacak bilmiyorum.
Bana çok bencilce geldi. Benim yeğenim olsaydı yaralarını sarardım çocuğun siz ise ondan bahsederken bile sevmiyor gibisiniz. Hadi ablanizi anlasamadiginiz için istemiyorsunuz peki ya yegeninizi? Onu da annanesini yordugu için mi? Bana bencilliginize bahaneler sıralıyor gibi geldiniz...annem ve ablamdan kimseden fayda yok diye laf işitiyorum. 5 yaşında sorunlu bir yiğenim var, anne babası ayrı, yiğenim aşırı küfrediyor ve yerinde durmuyor, bağırarak konuşuyor, annesine vuruyor vs. vs. yiğenime annem babam ve ablam bakıyor. babasına da haftada 2 gün gidiyor.
yiğenimi tabiki seviyorum o da böyle bişey sezse beni bu kadar istemezdi değil mi çocuklar hisseder, ben evlenmeden önce sürekli yiğenimle bir aradaydım ben bir sene kaybettim derslerimi erteledim aynı evde yaşarken, çünkü çalışamıyordum. şimdi de derslerim çok yoğun ve yoğun olmadığı zaman bile kafam oldukça yoğun sessizlik istiyorum başım ağrıyor sürekliBana çok bencilce geldi. Benim yeğenim olsaydı yaralarını sarardım çocuğun siz ise ondan bahsederken bile sevmiyor gibisiniz. Hadi ablanizi anlasamadiginiz için istemiyorsunuz peki ya yegeninizi? Onu da annanesini yordugu için mi? Bana bencilliginize bahaneler sıralıyor gibi geldiniz...
5 senede 3. Ev 3. Düzen daha doğrusu 3. Düzensizlik.çalışmıyor ama ablam ilk geldiğinde bizde iki yıl kaldı ve yiğenim orda büyüdü şimdi de ablam bir yıldır ayrı evde olduğu halde gitmiyor çok zor bir çocuk durmuyor anneanesi ve dedesini istiyor sürekli. ama anneanne ve dedeye de gürültülü yerinde duramayan bir çocuk. ablam aşağı bile indiremiyor veya evine çıkartamıyor öyle direniyor. çok küfür öğrenmiş babamdan öğrendim diyor. internetin de payı var youtubeda herşeyi açabiliyor sesli komutla. mesela yiğenime neden böyle yapıyorsun diye sakince sorduğumda kes sesini diyor. aslında herkes kendi açısından haklı. yiğenimde böyle olmazdı ama onun da daha 2 yaşında anne baba kavgasına şahit olması, babasının küfürbaz olması, YouTube da herşeyi izlemesi sonucu böyle olması normal.
aslında ilgilenmek istiyorum, ya bilmiyorum sanki erkenden yaşlanmış gibiyim artık hiçbir şeye sabredemiyorum biz ablam ve yiğenim gelince iki yıl aynı evde yaşadık, o süreçte yıprandım. yiğenim bana düşkün ama şuan derslerime yoğunlaşıyorum stres oluyorum boş olduğum her an yalnız kalmak ve dinlenmek istiyorumÇocuk Sze düşkünse ilgilenin bence
Anne baba ayrı
Anne meseleli
Etrafında cocuk vs yoksa zaten davranmış bozukluğu da varmış ilgilenin.
Bunalıyorsanız rutine baglauın
Mesela pazartesi günleri 3 saat diyin önceden hazırlanmış olun
Cocukla ilgilenmek size de ii gelir. Onun sevgisi size de yarar.aslında ilgilenmek istiyorum, ya bilmiyorum sanki erkenden yaşlanmış gibiyim artık hiçbir şeye sabredemiyorum biz ablam ve yiğenim gelince iki yıl aynı evde yaşadık, o süreçte yıprandım. yiğenim bana düşkün ama şuan derslerime yoğunlaşıyorum stres oluyorum boş olduğum her an yalnız kalmak ve dinlenmek istiyorum
evet eskiden yaşanan şeyler var ablam herşeyi çabuk unutur ama ben unutmuyorumKardeşiniz ile kötü şeyler mi yaşadınız ?
Hangi bölümü okuyorsunuz özel değilse? Bana ablanıza karşı çok saygisizsiniz gibi geldi. Bir de ben böyleyim falan demissiniz birkaç kere ama o söz işin kolayına kaçmak.Hepimizin beğenmediğimiz yönleri vardır ama törpülemeye çalışırız.yiğenimi tabiki seviyorum o da böyle bişey sezse beni bu kadar istemezdi değil mi çocuklar hisseder, ben evlenmeden önce sürekli yiğenimle bir aradaydım ben bir sene kaybettim derslerimi erteledim aynı evde yaşarken, çünkü çalışamıyordum. şimdi de derslerim çok yoğun ve yoğun olmadığı zaman bile kafam oldukça yoğun sessizlik istiyorum başım ağrıyor sürekli
Ay nasıl kotusunuzannem ve ablamdan kimseden fayda yok diye laf işitiyorum. 5 yaşında sorunlu bir yiğenim var, anne babası ayrı, yiğenim aşırı küfrediyor ve yerinde durmuyor, bağırarak konuşuyor, annesine vuruyor vs. vs. yiğenime annem babam ve ablam bakıyor. babasına da haftada 2 gün gidiyor.
Pubg mi? İnanamıyorum ya ben yetişkinler için bile sakıncalı buluyorum o oyunu! Şiddet, küfür her şey var. Yazık çocuk k kimlerin elinde...o aşama işte çoktan geçildi malesef durmuyor tek telefon tabletle duruyor diye verildi daha küçükken bir sınır koyulmadı şimdi de ben ona çocuklar için YouTube indirdim. şuan o videolar çocuğa hitap etmiyor bile sıkılıyor çocuk şarkıları çizgifilmleri vs. çünkü o daha ileri şeyler izlemiş artık oyun videoları izliyordu yani 5 yaşa hitap etmeyen zaten babasında da tableti varmış. orda pubg oynamışlar babasıyla
Neden krese ya da anaokuluna gitmiyor ?çalışmıyor ama ablam ilk geldiğinde bizde iki yıl kaldı ve yiğenim orda büyüdü şimdi de ablam bir yıldır ayrı evde olduğu halde gitmiyor çok zor bir çocuk durmuyor anneanesi ve dedesini istiyor sürekli. ama anneanne ve dedeye de gürültülü yerinde duramayan bir çocuk. ablam aşağı bile indiremiyor veya evine çıkartamıyor öyle direniyor. çok küfür öğrenmiş babamdan öğrendim diyor. internetin de payı var youtubeda herşeyi açabiliyor sesli komutla. mesela yiğenime neden böyle yapıyorsun diye sakince sorduğumda kes sesini diyor. aslında herkes kendi açısından haklı. yiğenimde böyle olmazdı ama onun da daha 2 yaşında anne baba kavgasına şahit olması, babasının küfürbaz olması, YouTube da herşeyi izlemesi sonucu böyle olması normal.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?