benim fizik öğretmenliği ancak kamuda değilim senin ki?
benim anasınıfı öğretmenliği(oöe)
Akıntıda psikolojik olabilir mi acaba ?
valla deneyimime göre psikolojik olabilir hamileliği çook istiyosanız herşey olabilir ama sorununuz ne ise kafay çok takmamak ve beklemek gerek Allah tüm kadınlara sabır versin kadın olmak çook zormuşş
hani bi ara sen bana kızar gibi olmuştun aslında kızmamışın ve meslekten demiştin şimdi seni daha iyi anlıyorum ceylinaz küçüklerle uğraşmak harbi zor iş Allah yardımcın olsun inş.
Muallakta kalmak çok zor varsa ona göre davranıcam yoksa ona göre dün gece de başım döndü.Kendimi deliymiş gibi hissediyorum.Olmamış birşeyi var gibi yaşamak kötü birşey.Eğer hamile değilsem sanki yalan söylüyor konumuna düşmekten korkuyorum artık
efanim canim ben kürtaj oldugumda iki ayri dr gitim burda sancilarim cok oluyor diye bana bol bol su icmemi söylediler sanciyi azaltirmis hemde rahimi temizlermis ve arastirdim dogru sende sagol buarada canim ins daha iyisindr canim kendine iyi bak öpt
evet çocuklarla uğraşmak zor ama emin ol kadın olmak daha zor.Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Muallakta kalmak çok zor varsa ona göre davranıcam yoksa ona göre dün gece de başım döndü.Kendimi deliymiş gibi hissediyorum.Olmamış birşeyi var gibi yaşamak kötü birşey.Eğer hamile değilsem sanki yalan söylüyor konumuna düşmekten korkuyorum artık
teşekkür ederim gune kanama durdu ve bugün doktora gittim baktı ultrasondan çok şükür herşey normal dedi bhcg değerimde 1.0 çıktı içimde parça kalmamış öne alabilirmiyim bebek yapma tarihini dedim dr en az 3 ay dedi 2.yide riske atma yoksa 2.de aynı olursa daha uzun tarih atmak zorunda kalırız dedi kabul ettim mecburen Allah 2.düşükten korusun inş.
slm kizlar nasilsiniz efanim sen nasil oldun umarim daha iyisindir benim sorunum var kizlar dr gitim kamerayla konturol etiler neden hamile tekrar kalamiyorum diye kurtajim temiz yapilmamis ve rahimde yapisiklik olmus ve yumurtaligimdaki kistim buyumus ikisindende amelyat olmama gerekiyormus ama moralim bozuldu kistimi aldirmasam yumurtaigima zazar veriyormus aldirsamda ayni zarar görüyormus rahim icinde mecburum hamile kesinlikle kalmazmisim ve daha buyuk sorunlar cikarirmis kararsizim ne yapim diye efanim sen sakin ihmal etme konturole git tekrar atibiyotik almak gerekiyormus kurdajdan sonra ben aldim ama yeterli olmamis efeksiyon kapmis temiz yapilmadigi icin kusura bakmayin cok zun oldu kfanizi sisirdim