arkadaşlar lütfen okuyup geçmeyin fikirlerinizi paylaşın benimle
çok güzel yazılarınız inş. sonuçlarınızda istediğiniz gibi olur bende 1 senelik evliyim temmuzda bebek düşünüyorum çok güzel bir duygu olsa gerek konuşurken bile içim kıpır kıpır oluyoki ne kalmış annelik hissini yaşamayaa ay çok heyecanlıyımmm kızlar:kedi:eyvahedigeldismile
inş. efnanim inş. rabbim kimseyi evlat hasretiyle yakmasın çok zor olsa gerek bende yeni sayılırım burda 3 gün filan oldu sanırım güzel bi paylaşım yeriymiş ... herkese paylaşımlarından dolayı teşekkür ederim a.s.
hamile kalmış olabilirsin cnm ama adet gününün en az bi 5 gün geçmesini bekle ondan sonra tekrar test yap umarım herşey gönlünce olur cnmopuyorumnanaktan
efnamin nasılsın canım umarım daha iyisindir dua ediyorum inşallah Rabbim gönlüne göre verir.
haa bide ben kürtaj olmadım ama yinede bişi olur mu korkuyorum
canım yaaa çok üzülüyorum inan hapimiz bi şekilde çekiyoruz inşallah hepimiz muradımıza ereriz inşallah en azından birimiz olsun hamile kalırızda diğerlerimize moral olur eminim enaz benimmiş gibi sevinirim birimizden böyle haberi almak
Hamileymişim arkadaşlar allah isteyen herrkese nasip etsin.Bütün gerginliğimide o yapıyormuş herhalde