aynen öyle 5 yilim böyle gecti her ayi beklemekle test fabrikalari nasil zengin oldu biliyormusun benim sayemde ayda en az iki test yapiyorum biri gelmeden bir hafta önce biride 1 gun sonra kafayi onlarla bozdum anlayacagin
sana kurdajda yapmazlar kendiliginden gider canim bende suanki senn duygularini uzuntunu cok ama cok iyi anliyorum ama bozma moralini kurban oldugum allah yine nasip edr ins
hmm daha cok gencsin bak sunu düsün 3 ayda tutmussa gerisi cabuk gelirmerak etme hani büyüklerimiz der ya yer yapmis cabuk kalirsin hamile ins sende öyle olucan ben 31 yasindayim 2002 den beri evliyim 3,5 yil kendimiz istemedik sonra istedik olmadi
insalah hepimizinde olur simdideden kafana öyle takma geneik falan yoksa kafayi yersin vala hic öyle düsüme demek saglikli degilmis bundada bir hayir vardir iri öyleoldu diye digeríde öyle olmaz inslah
efnamin üzüldüm canım senin adına ama kendini topla üzülme diyemicem biliyorum zor fakat çok üzülme.rabbim sağlıklı bir bebek nasip eder inş.
teşekkür ederim ceylinaz Allah diğer bebek bekleyenleri korusun senide korusun inşallah senind etez zamanda hamile olduğunu duyarım ve güç alırım sizlerden her şeyin bi vakti vardır o kadar zor ki ama beklemek ama anladığım kadarıyla herkes aynı heyecanla bekliyo bebişini inşallah hepimiizn çok isteyenlerin hemen olur ve artık bebek konulu forumlara başlarız ve bebeklerimizi birarada büyütürüz inş.dualarda buluşalım