• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kimmik'in Günlüğü

Ben boyle yazdim ama bolmus oluyor muyum sizin gunlugunuzu?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hayirrr, tabii ki de olmuyorsun. Hatta çok mutlu oldum. Bazen tek basina olmak cok sıkıcı oluyor. Birilerinin oldugunu gormek cok sevindirici. ^^ Eğer istersen her gün düzenli yediklerini de yazabilirsin buraya. Beraber ulaşırız hedefimize. ;)

Yemek: Akşam 6'dan önce bitmiş olmalı.
Su: Günlük en az 2 lt.
Uyku: Saat 10 yatağa kon! Saat 3 yataktan uç!
Spor: .........

Evet hayatımda düzene sokmak istedigim şeyler bunlar.

Aslında yapmayı istediğim şeyler arasında spor da var gördüğünüz gibi ama karşısıni boş bıraktım.

Belediyenin ücretsiz Fitness'ına ya da Pilates'ine gitmeyi planlıyordum ama yoğunluktan dolayı ikisinde de yer kalmamış, herhangi birinde yer açılana kadar evde yapabileceğim rahat bir spor istiyorum. Bir ara taekwando yapıyorum demiştim hatırlarsanız, ama onu da bıraktım. Bir türlü beceremedim sanırım tekmeleri, geride kalınca da hevesim kaçtı. T.T
Şuan Callanetics'i merak ediyorum, yapanların övgü dolu yazılarını okuduktan sonra. Yavaş, zevkli, görünüşte hafif ama vücudu sıkılaştırma konusunda çok etkili bir spormuş. Bel ağrısının tedavisi için geliştirilmiş aslında. Aklıma yattı benim de. Ben de başlamak istiyorum. ◆◆◆

Hayirrr, tabii ki de olmuyorsun. Hatta çok mutlu oldum. Bazen tek basina olmak cok sıkıcı oluyor. Birilerinin oldugunu gormek cok sevindirici. ^^ Eğer istersen her gün düzenli yediklerini de yazabilirsin buraya. Beraber ulaşırız hedefimize. ;)

Gercekten mi:)
Cok memnuniyetle kabul edebilirim buu teklifi:)

Hosbuldum:)

Ilk bildirimimi yapayim o zaman:)
Bir fincan yesil cayim var icmem icin beni bekliyor

Ilk bildirimimi yapayim o zaman:)
Bir fincan yesil cayim var icmem icin beni bekliyor

Afiyet olsun. ★
Uuu, çok özendim. Ben de bir avuç kuşburnu atayım da suya, cezvede kaynayadursunlar. ^^ Pek aklıma gelmiyor böyle yeşil çaylar içmek.

Son düzenleme:
Metabolizmayi hizlandirirmis yesil cay. Bende bastan hic sevmezdim. Simdi yaseminli yesil cay aldim. Bunun aromasi cok hos.
Bu arada yasinizi sorsam ayip olur mu:)

Metabolizmayi hizlandirirmis yesil cay. Bende bastan hic sevmezdim. Simdi yaseminli yesil cay aldim. Bunun aromasi cok hos.
Bu arada yasinizi sorsam ayip olur mu:)

Hmmm, bu yaseminli olan hazır poşet çaylar sanırım, değil mi?
Estagfirullah, ne ayıbı. Ben 23 yaşındayım. ^^

Evet onlardan
Yasitiz ne guzel:)

Evet onlardan
Yasitiz ne guzel:)

Aa yaşıtız demek. ^__^

Biz genelde pazardan ya da aktardan alıp yapmayı tercih ediyoruz. Şuan için evde kuşburnu ve papatya var. Ama dediğim gibi çok nadir içerim. Yani arada aklıma eserse... Bu sefer de bu şekilde vesile oldu. Teşekkür ederim. ^^

Ne demek:)
Afiyet olsun

Merak ediyorum acaba ne zaman hayatımı daha fazla düzene sokmuş olacağım... Gece 12 buçuk oldu ve ben hala ayaktayım. Çok acı. Disiplin listemde 10 mu demiştim ben yatış saatimi??? Ahhhhh... T.T

Merhaba
Ben kahvaltimi yaptim
Yagsiz dilim kasarli tost
Iki domates, 10 zeytin.

Sen nerelerdesin:)

Kahvalti:
9:25
1 salatalık
1 kuru incir

Bugün alel acele evden çıktım maalesef, o yüzden sabah kahvaltım çok dengesiz oldu ama öğle yemeğimin kuvvetli olduğuna inanıyorum. Aslında benim çok hayallerim vardı bu kahvaltı için ama uyuşukluğumun esiri oldum maalesef, bir taraftan evden çıkmakla bir taraftan incirimle salatalığımı yemekle uğraşıyordum.

Öğle:
12:30
1 tabak dolu dolu tarhana çorbası
1 adet etli yeşil biber dolması
Yarım kase yoğurt

Normalde dolma yememem lazım ama bu dolmanın içinde pirinç çok az vardı, kıyması çoook ama çoook yoğundu. O yüzden gönlüm rahat ede ede yedim. ^^

Kahvaltiyi gec yaptigim icin ogle yemiyorum.
Cok acikirsam ara ogun gibi bir meyve yiyorum.

Kahvaltiyi gec yaptigim icin ogle yemiyorum.
Cok acikirsam ara ogun gibi bir meyve yiyorum.

Çok güzel.
Canan Karatay da günde 2 öğün yemek yemeyi öneriyor aslında ama ben pek yapamıyorum bu aralar. 2 öğün yemek yaz tatilinde daha kolay uygulanabilir geliyor bana. Ama yine de kahvaltiyla aksam arasinda yogurt ya da kuruyemis gibi bir sey yiyerek ara öğün de yapıyorum.

Akşam:
18:30
2 yumurtadan biberli omlet
15 yeşil zeytin ve 10 siyah zeytin
2 Körpe biber
Bol nane ve biraz roka
1 bardak karanfil çayı
1 avuç ceviz

Evde Tel Şehriye Çorbası vardı ama sehriye işlenmiş hazır gıda oldugu için içmedim. Aslında üstünde de bol maydanozla cok güzel görünüyordu. T.T
Evde hazır olarak ne et yemeği vardı, ne sebze, ne de baklagil. Artık bir an evvel yemeğimi yemem gerektiği için yumurta yaptım kendime, yetti bana, doydum cok şükür. Zaten önceden de demiştim, kahvaltiliklari her öğünde yiyebilirim. ^^
Karanfil çayının içine birkaç damla da limon sıktım, mis oldu ^^
Aaah, unutmadan tam bir zeytin canavariyim, kabul ediyorum! *,*
Bademden cevize geçiş yaptım bugun itibariyle, annem de rahat etti.

Son düzenleme:
Bende 18.30 civari yemegimi yemeye basladim. Yedim:)
Bir tabak misket kofteli patates yemegi
Bir dilim tb ekmegi
Yine bir iki kasik pilav
Bir kase yogurt

Pilav var aslinda ekmek yememeliydim. Ama onu biraz sonra pilatesle eriticem:)

Back