• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kimmik'in Günlüğü

Kahvaltı:
8:15
2 bardak limonlu çay
1,5 avuç içim kadar inek peyniri
9 siyah zeytin ve 1 yeşil zeytin
2 yeşil biber
9 badem
Veeee:::::
2 adet zeytinyagda kızarttığım caaaanım köfteler ^^

Evet, dayanamadım ve yedim dünden kalma köftelerimi, ağır mağır, bana ne! 0.o ^,^

Yeşil zeytin hala daha olmadığı için fazla fazla yiyemedim, siyah zeytin yedim onun yerine. Zeytin olsun da, ev yapımı olsun da, ne renk olursa olsun, her türünü severim. *,*

Annem evde bademleri bitireceksin diyip duruyor. Kirilmamis cevizler var, yarın onlara bir el atayım diyorum. ^^

Çok doydum bu sabah da, elhamdulillah. /** Rabbim olmayanlara da versin.

Öğle:
13:00
Çeyrek pastane simiti

İkindi:
15:00
5 Times Çizmeci Rulokat

Aksam:
19:30
1 tabak kurufasulye (üstüne pul biber)
Tavada Soğanlı yumurta
7 siyah zeytin ve 9 Yeşil zeytin
Birazcık peynir
Yarım kase yoğurt

Bugün bütün gündüz yürüdüm nerdeyse, hep dışarda kosusturmacayla geçti vaktim. O yüzden öğle yemeği kaçamaklarla geçmiş oldu. >_< Ama akşam yine düzene girdim, çok şükür. ^_^

Yarın diyette ilk haftamin son günü olacak. Çarşamba günü de tartiya çıkacağım. Bakalım durum ne olacak... Merak konusu. O.O heyecanlaniyorum. Ya kilo vereceğim yerde alırsam??? Sonuçta harfiyyen uyamadim diyetime, kaçamaklar yaptım ara ara... Endişeliyim. >.<

Sabah:
8:30
1 greyfurt
15 badem

Öğle:
12:30
1 tabak süzme kırmızı mercimek çorbası
1 tabak Kıymalı kabak yemeği
Yarım kase yoğurt

Sabak kahvaltıyı çok acele yapmak zorunda kalınca böyle bir sey çıktı ortaya. Hemen greyfurtumu elma gibi soydum ve bıçakla dilimleyerek yedim, böylece beyaz acı kısımlarından da faydalanmis oldum.

Öğle yemeği çok güzeldi. Hem sebze var, hem kıyma ve hem de yoğurt. &#9829;

Ayyy çok mutluyum, rejimle geçen ilk bir hafta bitiyor. Dediğim gibi aslında bu rejim değil de, kendine dikkat etme ve sağlıklı yaşam tarzı. Her ne kadar aralarda bolca kaçamaklar olsa da, başarılıydı bence. Yarın bu başarının tartida kanitlanacagini ümit ediyorum. Insaallah. ^^

Ikindi:
18:00
1 kase yoğurt ve üzerine 3 çay kaşığı toz tarçın

Akşam:
20:00
Yarım tabak kusbasi et yemeği ve 1 tabak onun yağlı suyu
Yarım avuç inek peyniri
9 adet yeşil zeytin ve 2 yemek kaşığı zeytinyağı
1 limon ( kabuklariyla beraber)
2 biber

&#9632;Bugün 2 lt den fazla su içtim. Sanırım 3'e yakın.

55,2.

Ben baslangic kilomu soylemis miydim?
57,3.

Ayy cok mutluyum cidden! ^^

Selamlar
Ne kadar hos bir gunluk ollmus:)
Bende bugun start veriyorum herseye pazartesi degil carsamba bassliyorum bakalim. Umarim istikrarimi bozmam:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Selamlar
Ne kadar hos bir gunluk ollmus:)
Bende bugun start veriyorum herseye pazartesi degil carsamba bassliyorum bakalim. Umarim istikrarimi bozmam:)

Merhaba :)) çok teşekkür ederim, çok sevindim.^^
Evet, bence kesinlikle Çarşamba'nin etkisi büyük. Insaallah istedigin kiloya en yakin zamanda sağlıklı bir sekilde ulasirsin. ^^
Karatay mı yapacaksın?

Kahvaltı:
8:25
Yarım greyfurt
1 kuru hurma
9 siyah zeytin
1 avuç inek peyniri üzerine 2 çay kaşığı çörek otu serptim
1 bardak limonlu çay

Eveeeet, kazasız belasız ikinci haftama başlamış bulunmaktayım. &#9829;&#9829; Hadi bakalım, hayrolsun. /***

Merhaba :)) çok teşekkür ederim, çok sevindim.^^
Evet, bence kesinlikle Çarşamba'nin etkisi büyük. Insaallah istedigin kiloya en yakin zamanda sağlıklı bir sekilde ulasirsin. ^^
Karatay mı yapacaksın?

Yok tam olarak karatay degil. Biraz ordan biraz birdan:)
Yani dikkat edecegim oldukca.
Insulin direncim var onu kiracak duzende bir program olustuurmak istiyorum kendime:)

Yok tam olarak karatay degil. Biraz ordan biraz birdan:)
Yani dikkat edecegim oldukca.
Insulin direncim var onu kiracak duzende bir program olustuurmak istiyorum kendime:)

Hmmm, anladım. Tamam, kolay gelsim diyeyim o zaman. Yine beklerim günlüğüme. :)

Öğle:
12:30
1 kase süzme kırmızı mercimek çorbası
1 tabak etsiz kuru fasulye
Yarım kase yoğurt

Şimdi çorba için süzme diyorum ama aslında süzme değil, blender'dan geçirilerek hazırlanmış. Üzerine limon ve pul biber eşliğiyle içtim. En sevdiğim çorbadır kendisi. :) Her türlüsünü severim ama en ama en çok sevdigim hali hiç blender'dan gecirilmemis halidir, yani tane tane mercimeklerini ağzımda hissedersem acayip mutlu oluyorum. Müthiş bir lezzet bu! ^^

Birazdan akşam yemeğimi yiyeceğim. Yumurtam cezvede fokurdamakta şuan. :B

Son düzenleme:
Immmh bende bayilirim mercimege:)
Yaklasik bir saat once aksam yemegimi yiyip dukkani kapattim.:)

Immmh bende bayilirim mercimege:)
Yaklasik bir saat once aksam yemegimi yiyip dukkani kapattim.:)

^^ Yeşil mercimek yemeği olur bir de, onu da sever misin? &#9829;&#9825;&#9829;&#9825;&#9829;&#9825;&#9829;&#9825; ^^

Oh, ne güzel. Sen bayağı erkencisin. Ben maalesef bu geç yememe bir düzen getiremedim henüz. Bazen o kadar aklım başımda olmuyor ki, akşam yemegim 8e kadar bile uzamış oluyor. Ama bugün erkenden kapattım ben de benimkini. ^^

Sevmem miiiiiiii:)
Ben tam bir baklagilciyim, malesef sebzeyle pek aram yoktur. Genelde 7 den sonra yememeye ozen gosteriyorum. Bugun daha erken oldu iyi de oldu hani:)

Akşam:
18:00
1 tabak tarhana çorbası
1 adet kayısı kıvamında rafadan yumurta
Yarım avuç inek peyniri
1 kase yoğurt
Bol roka ve taze nane

Karatay'da biliyoruz ki yumurta mümkün olduğunca az pişmiş olursa en faydalısı. Eğer katı olursa ve hele ki çok pişmekten dolayı yumurtanın sarısının etrafında yeşilimsi ince bir tabaka oluştuysa artık o yumurtanın yararından çok zararı görülmekte. Bunu hiç unutmamamız gerekiyor. Aslında en güzeli tavada yemek böylece sulu halini daha iyi kontrol edebiliriz ama bu sefer canım rafadan çekti. :B
Bazı Karatay uygulayıcıları hergün yumurta yemekten muzdarip olduklarını söylüyorlar. Çok şükür ki ailecek yumurtayı her haliyle seviyoruz. ^^ Yumurtadan turşu yapmışlığımız bile vardır. #.#

Sevmem miiiiiiii:)
Ben tam bir baklagilciyim, malesef sebzeyle pek aram yoktur. Genelde 7 den sonra yememeye ozen gosteriyorum. Bugun daha erken oldu iyi de oldu hani:)

Ben de severim baklagilleri &#9829; Ama sebze de severim. &#9829; Sanırım ben her şeyi seviyorum. &#9825;&#9825;&#9825; :B

Bende herseyi yiyebilen yemek secmeyen biri olmayi cok isterdim.
Zor bir durum biraz:)

Ben boyle yazdim ama bolmus oluyor muyum sizin gunlugunuzu?

Back