Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arada kacamaklar mutlaka oluyor, ben de % 100 uyuyorum diyemem. Ama saglik icin en guzel sistem bence.bende iyiyim çok şükür.tam uyum sağlayamam gibi geliyor. ama ona yakın beslenmeye çalışıcam.
kızz 55 kilo çok iyi değil mi zaten? boyun kaç hedefin kaç? menün güzel yağlar bol bol olmasa sanki.1. Gun
Ac karnina sabah tartildim. 55,2 kg.
Neyse...
Eveet...
Kahvaltı:
11:00
Tavada bol tereyağında 1 köy yumurtası
Domates-salatalik
Çerkez peyniri
Siyah zeytin
Öğle:
16:00
2 mürdüm eriği
Ceviz
Booool yeşil zeytin
Akşam:
20:00
1 adet bol peynirli ve mantarlı fırında alabalık
Bol sırf yeşil salata (marul, salatalik, taze sogan, roka, taze nane ve tabii bol zeytinyagi)
Güzel bir gündü bence. Hem de çooook guzel.
El-hamdu li-llahi rabbi-l-alemin♥♥♥
Tesekkur ederim. Evet 55 iyi, ama daha da iyi olmak istiyorum insaallah. :) 1-2 kg tolerans ile hedefim 50. Ama bu demek degil ki 50 olunca diyeti birakmak istiyorum. Butun omrum boyle olsun istiyorum. Saglikli olsun. Ama tabii ah şu damak tadı, ah şu Türk mutfağı, ah şu lezzet, ah şu keyif...kızz 55 kilo çok iyi değil mi zaten? boyun kaç hedefin kaç? menün güzel yağlar bol bol olmasa sanki.
Merhabaa, seni gormek guzel. :)merhaba..
telden hala gıremıyorum malesef. telefondan normal ınternete gırıp bu sıteye gırmek ıstedıgımde gırıs yapmanız ıcın cerezler gereklıdır dıyor. ne demek anlamadım. nasıl gırıcem telden ben bu sıteye ya
Babam hacı yolcusu oldu bugün ve ben onun elini bile opemedim... Cok acı bir sey gercekten. Gonlum zaten hep orada, onunla olacak... Ama yine de bizzat ona emanet edip gonderebilseydim salavatlarimi En Sevgiliye, ne de guzel olurdu... Kismet boyleymis. Dualarini benden irak etme, babacigim. Rabbim haccini kabul etsin. ♥♥♥
Amin Allah razi olsun.Allah kavuştursun canım, babanın haccını kabul etsin
Ve aleykum selaaam ve rahmetullah. :)selamunaleykum
Allah kavustursun. Rabbım kabul eylesın. en kısa zamanda bızlere de nasıp eylesın. Amınn..
daha daha nasılsın?
ben ıyıyım sukur. metabolızmam degıstı galıba kg almıyorum:))
bende ıyı olmana sevındımVe aleykum selaaam ve rahmetullah. :)
Hoşgeldin, seni gormek cok guzel :)
Allah razi olsun, Allah hepimize oralara yuz surmeyi, gunahsizlasmayi nasip eylesin inşaallah.
Allah'imiz ne kadar merhametli ki biz kullarinin tamamen arinip gunahsiz olmasi icin hacc olayini butun imkani olan muslumanlara farz kılmış. Ne muthis bir olaydir bu! Hayretler icinde kalmak elde degil. Hele ki bir de bize sorsalar herkesi atariz atese, Allah muhafaza eylesin. Allah'imiza hamdu senalar olsun.
Iyi olmana cok sevindim. :) Rabbim daha iyi gunlerinizi de gostersin insaallah. Ben de iyiyim Allah'a cok sukur. Kilo alma-verme konusunda sunu soyleyebilirim ki uzun zamandir hic tartilmadim. Ama kilo aldigim kesin bir gerçek çünkü diyete uyamiyorum. Tekrar en bastan saglikli yemeye baslamayi hedefledim bugun. Bakalim hayirlisi olsun.
Guzel haber ne zaman gelecek insaallah, az kaldi sanırım :)