Kamu Spotu Kimler sigara içiyor ? ve neden ?

Cevabınız için çok teşekkür ederim.. çok iyi geldi yazdıklarınız.. benim içme arzum yok olsa bile çok nadir ve bi kac saniye sonra geciyor zaten ama hergün aklimda olmasi sinir ediyor beni. Evet haklisiniz yillardir yaptigim bir seyi hemen unutmayi bekleyemem ama dedigim gibi artik onu düsünmek istemiyorum. Baska faktörlerden dolayi suan biraz mutsuz ve hüzünlüyüm ve beynim sanki hep sigaraya bagliyor bunu ama ben biliyorum sigarayla alakasi olmadigini.. cidden ne pis bir illetmis ya ama sundan eminim bir daha asla bu illetin kölesi olmicam allahin izniyle

Ben de denedim, rekorum 12 saat. Ben krize giriyorum ya böyle elim ayağım titriyor, aşırı sinirleniyorum , evle bakkalın arası 10 dakika, giderken arabalara felan dikkat etmediğimi farkettim , bakkala giderken çakmağı da yanıma alıyorum yolda gelirken yakıyorum hemen. Umutsuz vaka yım ve bundan nefret ediyorum

Bende gururla diyebilirim ki yaklasik 3 aydir sigara kullanmiyorum ve cok rahatim coookk sükür kurtuldum bu illetten

Yesil elmami isterim K Kazen

Bende önceki deneyimlerimde böyleydim en fazla 3 gün dayanmistim ve sonra herseyi bahane edip tekrar başlamıştım. Umudunuzu yitirmeyin ve denemekten vazgecmeyin. Sigara sizden daha güclü olamaz. Sigara degil siz yönetiyorsunuz hayatinizi. Zaten ilk 3 günü atlattiktan sonra gerisi daha da kolay oluyor. Onca kişi birakmayi basariyor siz niye yapamayasiniz ki. Inanin kendinize basaracaksiniz

Icmekk istiyorum fakat emzirdigim icin icmiyorum. Icmek icin bahane cok da yok da diyebilirim. Maksat içmek olsun:))
Canım istemez ama sigara elimde iken aşırı aşırısı özguvenli hissediyorum kendimi, dunyanin hakimi ben oluyorum:))
Bir de muhabbetlerden kaçış icin mukemmel yer sigara icilen yerler. Yalniz takilmak icin ideal diye dusunuyorum. Ama içmiyorum:))

Bağımlıyım! Tek kelimeyle...
Bırakmayı, kurtulmayı çok istiyorum ama olmuyor. Her yakışımda pişmanlık hissediyorum ama içmeden duramıyorum. Bi grip, hastalık v.s durumlarda içemiyorum onda da kötü kokuyor.
2 defa eşimle birlikte bırakma girişimiiz oldu. İlkinde bir hafta, ikincide 26 gün. İlk günler ben çok kötü oluyorum. Adeta bir ölünün arkasından yas tutar gibi acı çekiyorum, ağlıyorum, 2 gün yataktan çıkamıyorum, üşüyorum. Aklıma geldikçe kendimi inanılmaz kötü hissediyorum. Ve kilo alıyorum, çünkü onun yerine kendimi bir şeylerle oyalamam gerekiyor. Acılı baharatlı kraker ve meyveli sodaya takmıştım. 10 kiloya maloldu, üstüne üstlük tekrar başladım ve kilolar kaldı.
Bırakmak istiyorum ama nasıl olacak bilmiyorum . Son çare hipnoza filan mı başvursam diyorum.

Rahatlama sebepsiz ihtiyaç herseysiz olur onsuz olmaz gibi ama çok pişmanım başladığima :/

Insan istedimi herseyi basarir buna cok inaniyorum.. bende bi kac kere denedim birakmayi hep basarisiz oldum ama ümidim hic yitirmedim. Allaha hep yalvardim beni bu illetten kurtarsin diye ve sonunda rabbime binlerce sükürler olsun kurtuldum.. 5 ayi geçti sigarayi birakali :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…