Yıllarca içtiğin birşey tabi aklına gelecek, ben bazen durduk yere mutfağa gidip oturuyorum, niye geldim ki deyip geri dönüyorum, bilinçsiz olarak vücut seni her zaman yaptığı eyleme yönlendiriyor ama hiç krizine girmedim içeyim, içmeliyim demedim 7-8 ay oldu bu süreçte üzüldüğüm günler de oldu, sinirlendiğim günler de hiç ihtiyaç duymadım, bıraktığım günden beri yanımda sigara içiliyor hiç özenmedim, istemedim.
Sigarayı içme sebeplerinin bahane olduğunu bilmek, Beyinde bitirmek gerçekten önemliymiş, farkından varıyorsan kurtuluyorsun.
Başaracak mıyım gözüyle bakma, 3 gün içmeyerek başarmışsın zaten, kendinle savaş haline girmene paniklemene gerek yok
Bende önceki deneyimlerimde böyleydim en fazla 3 gün dayanmistim ve sonra herseyi bahane edip tekrar başlamıştım. Umudunuzu yitirmeyin ve denemekten vazgecmeyin. Sigara sizden daha güclü olamaz. Sigara degil siz yönetiyorsunuz hayatinizi. Zaten ilk 3 günü atlattiktan sonra gerisi daha da kolay oluyor. Onca kişi birakmayi basariyor siz niye yapamayasiniz ki. Inanin kendinize basaracaksinizBen de denedim, rekorum 12 saat. Ben krize giriyorum yaböyle elim ayağım titriyor, aşırı sinirleniyorum , evle bakkalın arası 10 dakika, giderken arabalara felan dikkat etmediğimi farkettim , bakkala giderken çakmağı da yanıma alıyorum yolda gelirken yakıyorum hemen. Umutsuz vaka yım ve bundan nefret ediyorum
10 gün sinra yeniden hatirlatin lütfen
Tamam,çok teşekkür ederim :)))2 gün sonra yeniden hatırlatın lütfen : )