Kamu Spotu Kimler sigara içiyor ? ve neden ?

bugün 10. gün :KK66: değişimleri hissetmeye başladım bir de sürekli bir şey yeme ihtiyacı duymasam süper olacak hem kilo vermeye çalışma hem sigarayı bırakma bir arada olmuyormuş :KK48: ama bugünden itibaren onu da yaparım inşallah.

Evet zor ...yıllarca yanı başınızdan ayrılmayan ,dost sandığınız ama maddi manevi sizi bitiren bu iletten kurtulmak...
Evet zorr ama imkansız değil.. 20 yıl sigara içtim bana bi şey kazandırmadı, geçen hafta paketi kırdım attım, tekrar başlamayı düşünmüyorum,bir an da kurtuldum.. Eğer bi rahatsızlığınız yoksa ve yaşınız çok ileri değilse size de aniden bırakmanızı tavsiye ederim.3 gün zor geçti bunu kabullenmek lazım..

Ben sıgarayı bırakalı tam 3 ay 6 gün oldu mutluyum
3hdgj9ivrf5-gif.1318262

Hannaz Hannaz ve Disipline Girmis BirKadin Disipline Girmis BirKadin kankalarım sizi de beklirem
animaux154-gif.1318310

@Kazen ben de sigarayı bırakalı 10 gün oldu, Arkadaş bu konuyu söyleyince filmi izlemeyi zaman kaybı olarak gördüm "kaç yıldır içiyorum vazgeçemem, ben de o irade yok, e zaten sigarayı seviyorum, çok uzun yıllar yaşamak için sebebim yok vs" diye bir sürü bahanenin arkasına sığınabiliyordum, bir süre sonra ne kaybederim diye düşünüp izledim, video bittiğinde içtiğim sigara midemi bulandırdı. Şu an içtiğimi hayal edince de aynı tepkiyi veriyor vücudum, aslında içmemek için başka bir sebebim de var ama o sebep bırakmam için yeterli olmamıştı, iyi ki konuyu açmışsın ve izlemişim. Güzel bir şeye vesile oldun teşekkürler
Aylar gecmis yazali:KK43: hangi video bende baksam bi el atsaniz banada arkadaslar

Bende yaklaşık 14 15 sene bu zıkkımı kullandım malesef ama rabbime binlerce sükürler olsun ki bıraktım artık ve 17. Eylül de son sigarami icmistim. O günden beri bir daha icmedim ve asla bir daha icmeye niyetim yok.. burda ki bıraktım diyen arkadaşlar hala bırakmış durumda misiniz? Biraz dedtek olurmusunuz bana? 1 ayi gecmesine rağmen aklıma gelmiyor desem yalan olur.. destekleriniz icin cok mutlu olurum.. simdiden tsk ederim arkadaslar

Bende yaklaşık 14 15 sene bu zıkkımı kullandım malesef ama rabbime binlerce sükürler olsun ki bıraktım artık ve 17. Eylül de son sigarami icmistim. O günden beri bir daha icmedim ve asla bir daha icmeye niyetim yok.. burda ki bıraktım diyen arkadaşlar hala bırakmış durumda misiniz? Biraz dedtek olurmusunuz bana? 1 ayi gecmesine rağmen aklıma gelmiyor desem yalan olur.. destekleriniz icin cok mutlu olurum.. simdiden tsk ederim arkadaslar
Yıllarca içtiğin birşey tabi aklına gelecek, ben bazen durduk yere mutfağa gidip oturuyorum, niye geldim ki deyip geri dönüyorum, bilinçsiz olarak vücut seni her zaman yaptığı eyleme yönlendiriyor ama hiç krizine girmedim içeyim, içmeliyim demedim 7-8 ay oldu bu süreçte üzüldüğüm günler de oldu, sinirlendiğim günler de hiç ihtiyaç duymadım, bıraktığım günden beri yanımda sigara içiliyor hiç özenmedim, istemedim.
Sigarayı içme sebeplerinin bahane olduğunu bilmek, Beyinde bitirmek gerçekten önemliymiş, farkından varıyorsan kurtuluyorsun.
Başaracak mıyım gözüyle bakma, 3 gün içmeyerek başarmışsın zaten, kendinle savaş haline girmene paniklemene gerek yok

X