- 5 Mart 2016
- 1.847
- 4.386
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bırakırsam ilk sana söylücem kankaBen sıgarayı bırakalı tam 3 ay 6 gün oldu mutluyum
Hannaz ve Disipline Girmis BirKadin kankalarım sizi de beklirem
Bırakırsam ilk sana söylücem kanka
Ben sıgarayı bırakalı tam 3 ay 6 gün oldu mutluyum
Hannaz ve Disipline Girmis BirKadin kankalarım sizi de beklirem
DiyosunBırak bebeğim bak sana lolipop alcam
Hhahaha ne maddecisin yaaa
Aylar gecmis yazali hangi video bende baksam bi el atsaniz banada arkadaslar@Kazen ben de sigarayı bırakalı 10 gün oldu, Arkadaş bu konuyu söyleyince filmi izlemeyi zaman kaybı olarak gördüm "kaç yıldır içiyorum vazgeçemem, ben de o irade yok, e zaten sigarayı seviyorum, çok uzun yıllar yaşamak için sebebim yok vs" diye bir sürü bahanenin arkasına sığınabiliyordum, bir süre sonra ne kaybederim diye düşünüp izledim, video bittiğinde içtiğim sigara midemi bulandırdı. Şu an içtiğimi hayal edince de aynı tepkiyi veriyor vücudum, aslında içmemek için başka bir sebebim de var ama o sebep bırakmam için yeterli olmamıştı, iyi ki konuyu açmışsın ve izlemişim. Güzel bir şeye vesile oldun teşekkürler
İlk sayfada videoyu izlemek için tıklayın yazıyor ya kırmızı bir şekilde, tam o yazıya tıklayın.Aylar gecmis yazali hangi video bende baksam bi el atsaniz banada arkadaslar
Malesef onu acamadim acaba linkmi bozuk diye dusundum...linki esime yollayip onun telden denicem cok tesekkur ederimİlk sayfada videoyu izlemek için tıklayın yazıyor ya kırmızı bir şekilde, tam o yazıya tıklayın.
Silinmiş olabilir yazmış Kazen. Filmin adı "Bırakmak İstiyorum"Malesef onu acamadim acaba linkmi bozuk diye dusundum...linki esime yollayip onun telden denicem cok tesekkur ederim
Bana özel mesaj atar mısın linki atayım. Buradan paylaşmam sorun olabilirMalesef onu acamadim acaba linkmi bozuk diye dusundum...linki esime yollayip onun telden denicem cok tesekkur ederim
Yıllarca içtiğin birşey tabi aklına gelecek, ben bazen durduk yere mutfağa gidip oturuyorum, niye geldim ki deyip geri dönüyorum, bilinçsiz olarak vücut seni her zaman yaptığı eyleme yönlendiriyor ama hiç krizine girmedim içeyim, içmeliyim demedim 7-8 ay oldu bu süreçte üzüldüğüm günler de oldu, sinirlendiğim günler de hiç ihtiyaç duymadım, bıraktığım günden beri yanımda sigara içiliyor hiç özenmedim, istemedim.Bende yaklaşık 14 15 sene bu zıkkımı kullandım malesef ama rabbime binlerce sükürler olsun ki bıraktım artık ve 17. Eylül de son sigarami icmistim. O günden beri bir daha icmedim ve asla bir daha icmeye niyetim yok.. burda ki bıraktım diyen arkadaşlar hala bırakmış durumda misiniz? Biraz dedtek olurmusunuz bana? 1 ayi gecmesine rağmen aklıma gelmiyor desem yalan olur.. destekleriniz icin cok mutlu olurum.. simdiden tsk ederim arkadaslar