Canım öncelikle allahtan sana sabır diliyorum. Benimde görümcem gudubet bir kadın ukala bilmişin teki ben yaptıklarından sonra kendisiyle hiç yüz göz olmadım. kırk yıl görmesem arayıp sormam o derece soğudum yanii.. Eşimde kimseyi aile işlerimize karıştırmaz zaten karışsalar ben kıyameti kopartırım. Benimde düğünümde çok moralim bozuldu bazı şeylere bende bundan sonra bana mutsuzluk yaşatan herkesle mesafeliyim. Öncelikle sana söyleyeceğim kayın validenle muhabbeti kes evinemi geldi ağzını bıçak açmasın kısa cümlelerle kestirip at konuyu. evine gitme sürekli bişeyler bahane et görüşme.. Nekadar uzak durursan okadar huzur bulursun ikinci söyleyeceğim ise eşine, bence eşin sana ne kadar destek olsada annesi bunları yapma cürretini buluyorsa suç eşinde siz artık bir aile olmuşsunuz annesinin bukadar işlerin içinde olması kesinlikle eşinin kabahati. annesine haddini bildirecekte eşindir. İnsanlar saygı maygı diye yapılan hatalara göz yumuyor fakat en büyük yanlışlarıda yaşlılar yapıyor. Kimse kendisini ezdirmesin bırakın size saygısız desinler ezik ve onursuz olmaktan iyidir.
Çok teşekkür ederim. Evet, anlatmaya çalıştığım buydu. 3 kuruşluk şeyler için türlü türlü mutsuzluklar yaşadım ben. Üstelik en güzel günlerimde. Düğün fotoğraflarıma bakanlar diyor nasıl hüzünlü bir gözdür bu nasıl bir ifade diye. Söyleyemiyorum tabi. Birçok şeyi ne aileme ne arkadaşlarıma. Kol kırılık yen içinde kalır denir bizde. Ama içime ata ata delireceğim o yüzden de burada paylaştım. Evet, ne yazık ki bu yüzü veren biraz da eşim oldu. Çok inandı söylediklerine. Çok geldi dolduruşuna. Biraz geç farketti hatalarını. Ama çok şükür ki fark etti. Şuan önceliğim evimi bir an önce ayırmak. Sonrasın da dediğiniz gibi gerekmedikçe görüşmeyeceğim. Torunu ve oğluyla istediği zaman görüşebilir. Ama ben resmi olacağım. Tekrar tşk ederim anlatmak isteyipte sinir ve kırgınlıktan elime yüzüme bulaştırdığım halde bu kadar net anladığınız için...