Kime nasil guvenecegim

Emella80

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2017
97
27
44
Ofkenin siddetin hakaretlerin asagilamanin kol gezdigi 2 yil bile surmemesi gereken ama salakligim yuzunden devam eden bir iliskiden zorlaya zorlaya ciktim benim icin cok zor oldu bu ayrilik ve bunu ona kabullendirisim simdi diyorumki ben bir daha kime nasil guvenecegim cunku hayatimda hep sorunlu insanlar cikti karsima simdi ben bir daha kime nasil guvenecegimi bilmiyorum nerde yanlis yapmis olabilirim bir erkege nasil guvenilir cunki bir daha siddeti v hakaretj kaldiramam kendim olan saygimi kaybettim

Hep sorunlu insanlari dahil etme hayatına mesela. Bu tiplerle yaşadığın iliskide birak hakareti siddeti, ayrildiktan sonra bile can guvenligin olmaz.

Güvenmeyeceksin tabi ki.
Sadece dikkatli olacaksın.
Tedbirini baştan al,vurmasına izin verme ya da hemen darp raporu ve şikayet et.
Ayrıca şu hayatımda hep böyleleri diye genellemenin senden kaynaklandığını hala öğrenmedin mi??
Önce kafayı değiştirin sonra iyisi gelir.
Ben yeseydim o dayağı,Allah korusun büyük sözüme töbe,buraya bana vurdu ben de onu benzettim,ya da şikayet ettim,daha nasıl canına okuyabilirim diye konu açardım,güvenimi kaybettim diye değil.
Adama Allah muamelesi yapmayın töbe töbe.Tek O'ndan gelen bela kabulümüz olmalı,gerisi cehenneme kadar yolu olmalı.
Güçlü olsun şu kadınlar artık.

İlk önce kendine güven devamı gelir evelallah .... ( Kendine güven ve eski hatalarını yapma .)

Hiç birimiz ilk bakışta güvenmiyoruz gözlemliyoruz , yaşıyoruz bir şeyler .
Ama hatasızsak geri adım atmıyoruz.
Kendimizden ödün vermiyoruz . Sorunların üstüne gidiyoruz , kaçmıyoruz.
Ve en önemlisi asla tam olarak güvenmiyoruz :KK66:

Sorunlu insanları ne yaparak bulup hayatına dahil ediyorduysan, şimdi tam tersini yapıp daha doğru insanları seçmeye çalışacaksın. 1000 kere şans vermeyeceksin, tek şans ver nasıl değerlendireceğini keyfi bilsin. Olmadı mı? Ömrünü düzeltmeye harcama, kapıyı aç yol ver.

Ofkenin siddetin hakaretlerin asagilamanin kol gezdigi 2 yil bile surmemesi gereken ama salakligim yuzunden devam eden bir iliskiden zorlaya zorlaya ciktim benim icin cok zor oldu bu ayrilik ve bunu ona kabullendirisim simdi diyorumki ben bir daha kime nasil guvenecegim cunku hayatimda hep sorunlu insanlar cikti karsima simdi ben bir daha kime nasil guvenecegimi bilmiyorum nerde yanlis yapmis olabilirim bir erkege nasil guvenilir cunki bir daha siddeti v hakaretj kaldiramam kendim olan saygimi kaybettim
Kendin izin vermissin buna simdi ayrilmissn sukret kendine gel gerkirse tedavi ol bi kisi oyle oldu diye bundan sonra karsina cikacak insanlarda oyle olacak diye bisey yok ama iste once kafani toparlaman lazim

hemen kendini kaptırma.önce o kişinin sana değer verdiğini gör.sana davanışlarına bak.sonra güven.

Kendin izin vermissin buna simdi ayrilmissn sukret kendine gel gerkirse tedavi ol bi kisi oyle oldu diye bundan sonra karsina cikacak insanlarda oyle olacak diye bisey yok ama iste once kafani toparlaman lazim
Evt utanarak soyluyorum her seeferinde ona inandim duzelecek sandim bu tamamen benim hatam cok kere ayrildim ama her seferinde vicdanima oynadi neyseki gecte olsa cesaretimi topladim

önce aç özlem tekinden dağları deldim şarkısını son ses dinle. Hopla zıpla eşlik et şarkıya.
Sonra ılık güzel bir duş al , geç aynanın karşısına güzelce krem sür yüzüne gözüne saçlarını tara mis gibi.
Kendine güzel önemli ve değerli oldugunu soyle.
sonra oradan çık ve her şeyi o odada banyoda her neyse orada bırak :KK66:
Bu yaşadıklarını ah tüh olarak algılama tecrübe olarak algılayıp cebine koy yoluna devam et ve bu tarz insanlarla karşılaştıgında illa kendilerini belli ederler , hayatının içine almadan dışında tut.
emir cümleleri gibi oldu kusura bakma :oops:

Güvenmeyeceksin tabi ki.
Sadece dikkatli olacaksın.
Tedbirini baştan al,vurmasına izin verme ya da hemen darp raporu ve şikayet et.
Ayrıca şu hayatımda hep böyleleri diye genellemenin senden kaynaklandığını hala öğrenmedin mi??
Önce kafayı değiştirin sonra iyisi gelir.
Ben yeseydim o dayağı,Allah korusun büyük sözüme töbe,buraya bana vurdu ben de onu benzettim,ya da şikayet ettim,daha nasıl canına okuyabilirim diye konu açardım,güvenimi kaybettim diye değil.
Adama Allah muamelesi yapmayın töbe töbe.Tek O'ndan gelen bela kabulümüz olmalı,gerisi cehenneme kadar yolu olmalı.
Güçlü olsun şu kadınlar artık.
Yaptim raporumi aldim sikayet ettim

önce aç özlem tekinden dağları deldim şarkısını son ses dinle. Hopla zıpla eşlik et şarkıya.
Sonra ılık güzel bir duş al , geç aynanın karşısına güzelce krem sür yüzüne gözüne saçlarını tara mis gibi.
Kendine güzel önemli ve değerli oldugunu soyle.
sonra oradan çık ve her şeyi o odada banyoda her neyse orada bırak :KK66:
Bu yaşadıklarını ah tüh olarak algılama tecrübe olarak algılayıp cebine koy yoluna devam et ve bu tarz insanlarla karşılaştıgında illa kendilerini belli ederler , hayatının içine almadan dışında tut.
emir cümleleri gibi oldu kusura bakma :oops:
Evt eski cesaretimi ozguvenimi tekrae kazanmaliyim ondan once hersey cok guzeldi sabah kalkip ise giderken ozene bezene hazirlanirdim makyajsiz xikmaz saclarimi fonsuz birakmazdim o kadwr uzun zaman olduki kendime bakmayi birakali aynadaki benden nefret edeli sen kendine bunlari nasil yasatirsin diye bakiyorjm su an aynaya eski emel olmak istiyorum guclu cesur bakimli ozguvenli

Evt eski cesaretimi ozguvenimi tekrae kazanmaliyim ondan once hersey cok guzeldi sabah kalkip ise giderken ozene bezene hazirlanirdim makyajsiz xikmaz saclarimi fonsuz birakmazdim o kadwr uzun zaman olduki kendime bakmayi birakali aynadaki benden nefret edeli sen kendine bunlari nasil yasatirsin diye bakiyorjm su an aynaya eski emel olmak istiyorum guclu cesur bakimli ozguvenli

hiçbir şey için geç değil :KK66:

Evt utanarak soyluyorum her seeferinde ona inandim duzelecek sandim bu tamamen benim hatam cok kere ayrildim ama her seferinde vicdanima oynadi neyseki gecte olsa cesaretimi topladim
Onune bak artik pismanlik duyma ama ders al tekrar ayni hataya dusme Allah a cok dua et hepimiz insaniz hersey bizim icin

Uzunca bir süre inzivaya çekilin. Ben 3.5 senelik sevgilimden ayrıldığımda hayatıma 4 sene kimseyi almadım. Hatalarımı gün gün gözden geçirdim

Ama çok kere aynı şeye maruz kaldıktan sonra,
Siz bir de eğitimciymişsiniz,eski konunuza baktım.
Bundan sonra lütfen biraz dik durun,
Evt egitimciuim ve ogrencilerimin karsisina cikarkn utaniyorum onlara ahlaki kadinlara saygiyi tembihlerken sen kimsin die cok sordum kendime

Uzunca bir süre inzivaya çekilin. Ben 3.5 senelik sevgilimden ayrıldığımda hayatıma 4 sene kimseyi almadım. Hatalarımı gün gün gözden geçirdim
Benim hatam o ilk tokatta onu terketmemekti keske o gun silseydim onu iki senem bisa gitmemis olurdu simsi hegun bana yasattiklarini yasamadan olmesjn die dua ediyorum kiz arkadaslarimda benim yanimda olmadi ne kiz ne erkek kimaeyw guvenim.kalmadi

X