kime benziyorsunuz?

VAY BEEEE BİZİM KK'MIZA BAK HEP ÜNLÜ VALLAAA:dance:
TABİ BU BİRBİRİMİZİ BİRAZ DAHA YAKINDAN TANIMA AMAÇLI VE KEYFİMİZİ YERİNE GETİRMESİ İÇİN BİR SORU ARKADAŞLAR KATILAN VE KATILACAK OLAN HERKESE SEVGİLERRRRRRRRRRRRRRRŞeniz

Eşim beni TRT'de haberleri sunan Fulin Arıkana benzetiyor.
Özellikle ağız çevresini.

Çok yakın bir arkadaşımda Şu Maria Mercedes diye bir dizide oynayan kız vardıya adı Thaliya mıydı? ona benzetir çok...

Bense, benzemez kimse bana kendime hayran olayım triplerindeyim:icecream:

ailen seni ordaki kıza benzetiyosa demekki bizde senle benziyoz cünkü bni etrafımdakilerin %100 diyebilirmm cok benzetirler ayrıca o kızın dizideki adı ceren orjinal adı sezin akbaşoğullarısırnaşık şey

Eger resimdeki sensen sezin akbasogullariyla hiç alakan yok. Nasil benzetiyorlar sasirdim açikçasi kafamçokkarıştı

Beni Asuman Krause´ye benzetenler var,kör gözler :mymeka: :1closedeyes:

ben hayatidaki en güsel bayana benziyorum,anneme Şeniz
ama huy bakımdan halama benziyorummuşum oda hafiften çatlaktırdaa :roflol:

Türkan soraya benzedigmi söyledi bir kac kisi özellikle dudaklar ve gözler,

Bende hep ah keske nerde ona benzesem diyorum.:dance:

valla şimdiye kadar kimseye benzeten çıkmadı. ama hep gözüm seni bir yerlerden ısırıyo muhabbetini duydum. benden çok var sanırım....
ün. tedeyken sınıfımızda bir kız vardı.biribirimize benzerdik, kardeş falan sanıyorlardı. hatta bi gün kaldığım yurdun tuvaletinde bi grup kız sıkıştırmıştı beni vay efendim nasıl erkek arkadaşına bakarmışım falan. ben değilim diye zor ikna ettim. pisi pisine yiyecektim dayağı. sonra anlaşıldı, meğerse sınıftaki arkadaşmış haltı yiyen...

Bir ara Ayşe Tolgaya benzettiler,Hani şu hacivat ve karagözde oynayan nilüfer hatun rolündeki bayan.Ayrılsakda beraberizde de oynuyordu.Sonra bazıları audrey hepburn e benzetir.
Bence ikisinede o kadar benzemem.Şahsına munasır biriyimdir:)

Beni kime benzetmiyolarki..üff..saymaya başlasam...

Ama benzettikleri kişilerke o kadar alakasız birbirine benzemeyen insanlarki..

Demet akalına çok benzeten var..bergüzar korel e benzeten var..gülşen bubikoğlunun gençliğine benzeten var :asigim: beyaz gelincikte başrolde oynayan kıza benzeten var..

Özellikle bunlara benzetirler..daha vardı ama aklıma gelmiyokafamçokkarıştı

kızkardeşlerim ve çevremdekiler funda arara benzetirler ama ben benzetemiyorum yerimseniben anacığıma benzerim ben oda aynı eski ünlülerden belgin doruk varya ona benzer

benide özgü namala benzetirler babam anam gardaşım eşim dahil ama ben bi benzerlik göremiyorum ama kaş göz benziyo sanki.ama haraketlerimiz konuşmamaız huyumuz benziyo sanki.kurtlar vadiinde oynarken çok duydum o dizideki hali aynı sensin diye onun ağzı büyük benikisi güççük şakkıdı

beni küçüklüğümden beri ebru gündeşe benzetirler yüz ifadem bakışlarım herşeyiyle yüzüm aynıymış ama bana öle gelmio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…