Kim Suçlu ?

Bilmiyorum dediğiniz gibi gitmemiş olsa bile gün boyu evde geçirmez.
Hala verdiği cvplar da doğru değil
Ben özür dilemem çünkü hatalı olduğumu düşünmüyorum hele onun tavırlarından sonra
Bende sevdiği konusunda tereddüte düştüm biraz açıkçası,
Altlı üstlü oturmayı kabul etmedim başta sonra bu ailesinden destek görmüyo herşeyi kendi yapacak diye kira vermeyelim diye kabul ettim.
Ama sabah ki msjında evim değil mi annem tabi gelecek dedi bende evimiz diyecektin sanırım dedim kısmet dedi ebnde haklısın kısmet dedim..

nekadar gereksiz muhabbete girmişsiniz..
sen sivri dillisin, o kv ile yapamazsın..
nişanlın da saf, denge kuramaz gibi..
şimdiden ona göre adım atın sonra pişman olmayın...

Yani önce şarkı sonra bu laflar hoş şeyler değil
Bi gezme meselesinden iş buralara geldiğine göre o gezme çok masum bi gezme değil bence.
Her şey iyi hoşken bi anda çark etmesi ayrılık lafları.
Bu işin içinde bi iş var demedi deme.

nekadar gereksiz muhabbete girmişsiniz..
sen sivri dillisin, o kv ile yapamazsın..
nişanlın da saf, denge kuramaz gibi..
şimdiden ona göre adım atın sonra pişman olmayın...
Evet sivri dilliyim bunu saklayacak değilim ama yaranmak içinde lafımı esirgemiyorum sonuçta cvplarımı saygı çerçevesinde söylüyorum gülüşüyoruz hatta sorunu olan bi kadın öyle davranmaz ben mutlu olayım diye bişeyler yapmaya çalışmaz ...

Bende şüphelendim yeterince ama ne olduğunu bilmiyorum tahminimi söylüyorum ne düşünüyosun nasıl algılıyosan algıla düşünmekte özgürsün diyor..

eğer mutlu olmak istiyorsanız şüphelenseniz bile çaktırmayın, araştırın bi şekilde ama ona hissettirmeyin elinizde kesin bişey yokken birde bu ithamda bulunursan gene suçlu sen olursun güvenmeyen kadınla evlenmem de der sonunda

Yok demiyorum zaten sadece yazdıklarından dolayı bana bu kadar düşman olacak ne yaptım sevgin mi bitti dedim tavır ve davranışların dedi bende ben bu zamana kadar böyleydim dedim bence sen suç bastırmak için bana devamlı bi suçlama yüklemeye çalışıyosun dedim

bence üzerine çok düşmeyin siz üzerine düştükçe kendini naza çekecek çünkü sular biraz durulunca yüz yüze konuşun.

Bende sunu anla!iyorum kocaman adam neden izin istesinki yani cocuk degilki boyle sıkbogaz etmek neden ben esime diyorum hatta kalk git arkadaslarinla bulus hayir eve kapatinca daha mi iyi oluyo bak isin icine aile griyo araniz bozuluyo degermi yani .net/

Ya ben karışmıyorum gidiyor zaten ama o konu olur olmaz haber ediyor soruyor bi şekilde bildiriyor bunu son dk demesi sizce normal mi?? Bana son dk da dediği için istemiyorum gitmeni izin vermiyorum dedim sinirle bu sadece zaten normalde o soruyo istemezsen gitmem diye..

'2 günden beri kavgalıyız eninde sonunda sevmiyo musun böyle yapıyosun dedim önceden seviyorum diyen adam şimdi bilmiyorum diyor ben bunun altında nasıl bişey aramayayım...

Yok son dakika haber vermesi tepkileri garip ama ne var bikiyomusunuz bazen Rabbim bize gosteeiyoda biz gozlerimizi kapatiyoruz

Sen sevmiyorsun kadını. Sevmek zorunda da değilsin zaten.
O da nasıl davranması gerektiğini tam bilmiyor anlaşılan.
Ama verdiğin cevaplar belli ki soğuk savaş niteliğinde.
Siz daha nişanlıyken senin ailen, benim ailem tartışmasına girerseniz evlendikten sonra hiç çıkamazsınız işin içinden.
Yapmanız gereken herkesin ailesi kendine özeldir ancak durmanız gereken yeri bileceksiniz.
Sevgide serbestlik, saygıda mecburiyet vardır.

Doğru haklısınız..

bir bardak suda fırtına koptu. siz evlenseniz de aynı binada altlı üstlü yaşamanız biraz zor.
nişanlının kafası oldukça karışık, üstüne düşme, nişanın ciddiyetinin farkına yeni varmış ve zor gelmiş.

Hayırlısı ne diyelim...

Ben senin yerinde olsam kayinvalidemi ararim bir size ugrayip bir sey konusacagim izin verirsenz derim.

İkisiniİkisinin masaya oturmasini isterim. Ve sorarim once annesine. Nisanlim bana bayagi sorun cikardigimdan bahsetti hepsi de sizi kirdigimla uzdugumle alakali sizce de oyle mi? Ben hic sizi kiracak bir sey oldugunu dusunmemistm nisanlimda karman corman bahsetti nolur siz soyleyin ben aciklayayim dogrusunu , varsa kusurum ozur de dileyim derim.

Bakalim yuzune karsi ne yumurtayacaklar. Emin ol yok bir sey kizim diyecek kv. Sonra nisanlinin gorur gununu sen baslarsin saydirmaya nasilmis kavga cikartmak ogrenir

Haklısınız bencede ikisini karşılıklı alıp konuşma gerek sonra da ne olacaksa olsun...

İzin vermek nedir.Ne izini.Herkesin bir hayatı,arkadaşları çevresi,kendine göre istekleri var.Kimse kimseden izin almak zorunda değil.Aynı çatı altına girince de,evliliğin sorumluluğunu,doğruyu yanlışı bildikten sonra oan göre davranılır.Ne bu çocuk gibi izin almalar.Bir de kayınvalidenen karşı destursuzsun.

Valla bu saatten sonra kendimi değiştiremem önce kendimi suçluyodum ama nişanlımın söylediklerinden tavırlarından takmıyorum ben neysem oyum seviyosa böyle sevsin hem beni bilerek istediler bi sorunu varsa söyleseydi gülmeseydi şakalaşmasaydı bende yüz bulmasaydım o zaman...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…