- 3 Kasım 2014
- 15.770
- 19.085
- 298
Merhaba kk üyeleri size dün gece başımdan geçen olayı anlatmak istiyorum objektif bakamıyorum yardımcı olun lütfen dün nişanlı evimiz vardı oturduk ettik nisanlimla cokta yanlız kaldik mutfakta bişey hazırlarken falan sonra odada otururken tlfnun msj bölümüne bugünden yani bi arkadaşıyla şehir dışına gidecegini yazmış bana okuttu bende neden dedim gezmek için dedi kaç saattir yan yanayiz neden soylemiyosun gitmeye yakin söylüyorsun dedim giderken soyleyecektim aslında dedi bende izin vermiyorum dedim ben sana haberin olsun diye söylüyorum dedi bende yani gideceksin öyle mi dedim o da evet arkadasima söyledim dedi bende Hayır dedim tabi bu konuşmaları msj bölümüne yazıp birbirimize okutuyoruz sonra bana ee fark ettim de sen anneme ters davranıyorsun kadın sana evlendigimizde çamaşırları kututma mak getiririm diyor sen aşağı getirmeye erinmiyor musun diyosun bu da kadının zoruna gidiyor zaten getirmez sadece söylüyo dedi bende bu nerden çıktı dedim hani sen Ailene laf söyletmem dedin ya bende söyletmem dedi bende tmm da annenin arkasından desem haklısın yüz yüze konuşuyoruz dedim bu sefer de komşuları annesine nişanlınız nasıl güzel mi demiş o da huyu güzel olsun demiş bende şakasına benim huyumda güzel yüzümde güzel dedim annesi de huy güzelliği sonra belli olur dedi bende kısmet dedim niye öyle demişim şimdi bunu niye yazdım daha onceden asla ve asla ailesini bu kadar savunmazdi bana karşı ya da ters tepki vermezdi şehir dışına girmesine izin vermediğim an böyle oldu baktım yazmayla anlasamiyoruz mutfağa gel dedim şimdi söyle ne soyleyeceksen dedim ee anneme ters davranıyorsun zoruna gidiyor dedi bende biz annenle devamli Böyleyiz kendisi bişey mi diyo dedim o da yok demiyo dedi bende bu zamandır bişey demedin niye özellikle şimdi söylüyorsun izin vermedim diye mi dedim yoo alakası yokmuş Çoktandır aklindaymis sözde falan filan sonra sustu bende sinirlenince çok kötü oluyorum dedim ki nereye gitmek istiyosan git ama bi daha benden de izin almam için bekleme dedim bundan sonra da ararsan konuşuruz yazarsan yazısiriz dedim odaya gittim 5 dk sonra falanda bu geldi işte tabi benim surat 5 batman sallanıyor sonra benim annemle onun annesi nisanlima ne oldu dediler bişey yok dedi kızın suratı niye böyle dediler bilmiyorum dedi sonra kahkahalar atarak oturdular giderken de annesi beni öpmedi tam gidiyodu öpmeyemek misin dedim gittim annesi ve kardeşini öptüm annesi beni kenara çekti ne oldu neye canın sıkıldı dedi bende bişeyim yok dedim ama inanmadilar tabi sonra odama geldim yattım ve dün geceden beri ne eve geldik diye yazdı ne de iyi geceler hatta şu saate kadar hiç bişey yazmadı zoruma giden izin vermedim diye hemen içindekileri kustu evlendikten sonra da hep boyle annesini tutacak muhtemelen ben öyle algiladim sabaha kadar uyumadim kötüyüm ne yapayım çok uzun oldu kusura bakmayın ...tüm sayfaları takip edemedim ama annesinin bir şekilde dolduruşuna gelmiş olabilir. biz evimizi yerleştirdik kv benim suratım asıkmış (ki 1 hafta kaldık aynı evde ben 3 kilo verdim güya bana yardım edecekti ben bittim o kilo aldı) mutlu olamazmış emin miymiş benimle evlenmek istediğine falan eşimi baya doldurmuştu. eşim (o zaman nişanlım) beni savunmuş ama içine de düşmüş o kurt nişanlılığımın son 1 ayı zehir olmuştu resmen bu olay yüzünden hatta balayımız ve evliliğimizin 2-3 ayı en ufak bir şeyde suratın asık diyip duruyordu eşim bana... hiçbir şeyine karışamıyordum en ufak bir şeyde tartışma çıkıyordu...
Şimdi; ben ne dersem o; her şeyde annesini tutacağını düşündüğüm adam 180 derece değişti çünkü artık beni anlıyorr her tavrımın doğru br sebebi olduğunu biliyor :) ama ben hiçbir şeyimi annesine yansıtmamaya başladım; mesafeyi korudum...
Bilmiyorum valla ne olacak bu gidişat hiç iyi değil. ..