Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasıl bir düşünce yapısıdır bu ya.O zaman onlarda öyle.İşine gelirse sürdürürsün,gelmezse atarsın nişanı biter.Ama bence büyü.Evlilik öyle,ben buyum şuyum beni bilerek istedilerle olmuyor.Yarın öbür gün bilerekte kapının önüne koyar çocuğunla (senin tarzında oldu biraz)Valla bu saatten sonra kendimi değiştiremem önce kendimi suçluyodum ama nişanlımın söylediklerinden tavırlarından takmıyorum ben neysem oyum seviyosa böyle sevsin hem beni bilerek istediler bi sorunu varsa söyleseydi gülmeseydi şakalaşmasaydı bende yüz bulmasaydım o zaman...
şehir dışı olayını başka olaylarla örtbas etmek istemiş hep aynı çalışıyor bu erkeklerin kafası
Ya düşüncelerim bu değildi aslında ama beni bugün öyle noktaya getirdi sinirden ne dediğimi bilmiyorum ben yanlış anlamayın...Nasıl bir düşünce yapısıdır bu ya.O zaman onlarda öyle.İşine gelirse sürdürürsün,gelmezse atarsın nişanı biter.Ama bence büyü.Evlilik öyle,ben buyum şuyum beni bilerek istedilerle olmuyor.Yarın öbür gün bilerekte kapının önüne koyar çocuğunla (senin tarzında oldu biraz)
resmen olayları farklı bir boyuta taşıyor tartışma üstüne tartısma acarak bence siz hepsine sakin cevap verinArtık ben bunu geçtim orası apaçık belli ama bugünkü söyledikleri kadar acıtmadı sevmiyor musun artık diyorum bilmiyorum diyor,annem tabi evime gelecek diyor bende evimize dicektin heralde diyorum kısmet artık diyor..
Dipnot:Ve ben annesinden dolayı evimize gelmesin demedim sadece öyle çok sık gelip gitme olmaz dedim kırmadan söyleriz evliliğin ilk zamanları dedim o da tabiki haklısın ne işleri var dedi
Anlayacağınız 360 derece döndü nişanlım
resmen olayları farklı bir boyuta taşıyor tartışma üstüne tartısma acarak bence siz hepsine sakin cevap verin
Bak canım,evlilik gerçekten kolay birşey değil.Evet sevdiğinle olmak,aynı hayatı paylaşmak güzel şeyler.Ama bazen bazı konularda yapıcı olmak gerek.Ben buyum beni bilerek istediler olmaz.İnsan hiçbir zaman olduğu yerde kalmıyor.Değişiyor.Yaş aldıkça,tecrübeleri arttıkça değişiyor.Sen de nişanlını evlendiğiniz zaman daha farlı yönlerini tanıyacaksın.Senin şu an ki huylarına ses çıkarmamaları veya,tolere etmeleri,her zaman seni böyle kabullenecekler anlamına gelmez.Sen nişanlını sokmuyorsun bir tek hayatına.Ailesini des okuyorsun.Kurutmaya alt kata getirmeye üşenmeyecek misin ...bu ve benzeri hoş olmayan söylemlere şu an sesini çıkarmayabilir ama bir gün birikim patlaması olur.Ya düşüncelerim bu değildi aslında ama beni bugün öyle noktaya getirdi sinirden ne dediğimi bilmiyorum ben yanlış anlamayın...
Ama yine de kv rahatsız oluyosa bunu bana söylemesini isterdim...
hep bu kadar inatçı mıdır?Naptin canimmm
Duruyo şu an son msjtan sonra yazmadım bakalım nereye kadar gidecek ...