- 3 Kasım 2014
- 15.770
- 19.085
- 298
Canim konu uzadikca uzamis gerçekten üzüldüm yara alamdan kurtulursun uz unarim msjla deilde yzu yzue gorusen bole kavga olmazdi
Söyledim gayet iyi anlaşıyoruz böyle dedi...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim konu uzadikca uzamis gerçekten üzüldüm yara alamdan kurtulursun uz unarim msjla deilde yzu yzue gorusen bole kavga olmazdi
Şehir dışına da çıkmamış öyle dedi..
Canim isterseniz sakinlesince msjlasin kalbnizi bostan yere kirmayin.. bunun icn ayrilinilmaz bitircrm.gozuyle bakmayın seviosunuz birbirinizi
dugun ne zamandi?Aynen dediginiz gibi ben anlıyorum falan dedi bire bir yazdığınızın aynisi
Evet ve plan olur olmaz bana ileten birisi bende şaşırdım bu sefer belki de tepkim bu yuzdendi bu kadar..
Olabilir çünkü hiç bişey yoktu ortada güzel güzel oturuyorduk kafam öyle karıştı ki dediginiz gibi daha şimdiden böyleyse evlenince düşünemiyorum hayırlısı olsun diyorum
Istemdigin icn gönlü el vermedi seni dinlemis iste ne güzel sevndim
dugun ne zamandi?
Eskisi gibi davranabilir miyim bilmiyorum bu kadar soğukluktan sonra en kötü huyum bu
INŞALLAH is o.raddeye gelmeden araniz duzelir canim
İste sakin olamıyorum hemen sinirleniyorum sakin konuşmaya çalışıyorum verdiği cvplar daha beter sinirlenmeme neden oluyor..
Anlıyorum erkekleri nlamak zaten cok zor
tatlım salla gitsin cevap bile verme sinirlenme ağlama değmez çocukmuş zaten çocukluğunu yapmış inan ondan sana koca olmaz erken görmüşsün yüzünü dua et evlensen hep bu ratz sorunlar yaşayacaksın anlaşıldı
bu şimdi haftasonu gitmemiş ya, belki sen istemedin diye, belki de aksilik oldu iptal edildi, neyse her şekilde faturayı sana kesiyor. eminim ki hafta sonu bunu kritiğini yaptı, büyük ihtimal annesiyle.
aklınca sana ceza veriyor ve oturup konuşacağına ergen tripleri yapıyor. sabırla bekle, o nasıl abuk subuk hareketler yapıyor, sen tam tersi sessiz sakin ol. onun gibi davranma, paylaştıklarını dikkate alma, ilgilenme, çünkü doğru dürüst yanıt alamıcan. önünde sonunda konuşacak, o zaman dinlersin.
derdi neymiş bakalım, orta yolu bulursunuz.
bilmiyorum artık o yüzden mi belki de iptal olmuştur..
Zamanı belli değildi..