• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kim Suçlu ?

Canim isterseniz sakinlesince msjlasin kalbnizi bostan yere kirmayin.. bunun icn ayrilinilmaz bitircrm.gozuyle bakmayın seviosunuz birbirinizi

Aynen dediginiz gibi ben anlıyorum falan dedi bire bir yazdığınızın aynisi :(

Evet ve plan olur olmaz bana ileten birisi bende şaşırdım bu sefer belki de tepkim bu yuzdendi bu kadar..

Olabilir çünkü hiç bişey yoktu ortada güzel güzel oturuyorduk kafam öyle karıştı ki dediginiz gibi daha şimdiden böyleyse evlenince düşünemiyorum hayırlısı olsun diyorum
dugun ne zamandi?

Zoruma giden de madem problemin vardı neden konumuyosun yok ters düşünüyosun demiyosun da sinirlendiğin bi anda herşeyi döküyosun demi yaptığı şey çok zoruma gitti bunu kaldıramıyorum sanırım...

[="Zerosima, post: 38064124, member: 635256"]Zoruma giden de madem problemin vardı neden konumuyosun yok ters düşünüyosun demiyosun da sinirlendiğin bi anda herşeyi döküyosun demi yaptığı şey çok zoruma gitti bunu kaldıramıyorum sanırım...[/QUOTE]

Canim icinde tutmus.tutmus ilkn olaylada patlak vermis sinirlenme bence samonce dusunmen herzmn daha ii olur

İste sakin olamıyorum hemen sinirleniyorum sakin konuşmaya çalışıyorum verdiği cvplar daha beter sinirlenmeme neden oluyor..

Anlıyorum erkekleri nlamak zaten cok zor :KK43:

Anlamıyorum içinde tutmasını gerektirecek bi durum yok herşeyi söyleyen anlatan insan bunu da söyleyebilirdi uygun bir dille illa sinirlendirmem mi gerekmiş söylemesi için o günü geçtim ya bugünkü dedikleeri tanıyamıyorum inanın ben kimsenin günahını almak istemiyorum ama biri bayağı doldurmuş ben onu görüyorum of Allah'ım off :((

tatlım salla gitsin cevap bile verme sinirlenme ağlama değmez çocukmuş zaten çocukluğunu yapmış inan ondan sana koca olmaz erken görmüşsün yüzünü dua et evlensen hep bu ratz sorunlar yaşayacaksın anlaşıldı

tatlım salla gitsin cevap bile verme sinirlenme ağlama değmez çocukmuş zaten çocukluğunu yapmış inan ondan sana koca olmaz erken görmüşsün yüzünü dua et evlensen hep bu ratz sorunlar yaşayacaksın anlaşıldı

Haklısınız son msjdan sonra yazmadım bundan sonra zaman ne gösterir bilemem Rabbim hayırlısını versin tek isteğim bu dediğiniz gibi evlendikten sonra da görebilirdim..

bu şimdi haftasonu gitmemiş ya, belki sen istemedin diye, belki de aksilik oldu iptal edildi, neyse her şekilde faturayı sana kesiyor. eminim ki hafta sonu bunun kritiğini yaptı, büyük ihtimal annesiyle.
aklınca sana ceza veriyor ve oturup konuşacağına ergen tripleri yapıyor. sabırla bekle, o nasıl abuk subuk hareketler yapıyor, sen tam tersi sessiz sakin ol. onun gibi davranma, paylaştıklarını dikkate alma, ilgilenme, çünkü doğru dürüst yanıt alamıcan. önünde sonunda konuşacak, o zaman dinlersin.
derdi neymiş bakalım, orta yolu bulursunuz.

bu şimdi haftasonu gitmemiş ya, belki sen istemedin diye, belki de aksilik oldu iptal edildi, neyse her şekilde faturayı sana kesiyor. eminim ki hafta sonu bunu kritiğini yaptı, büyük ihtimal annesiyle.
aklınca sana ceza veriyor ve oturup konuşacağına ergen tripleri yapıyor. sabırla bekle, o nasıl abuk subuk hareketler yapıyor, sen tam tersi sessiz sakin ol. onun gibi davranma, paylaştıklarını dikkate alma, ilgilenme, çünkü doğru dürüst yanıt alamıcan. önünde sonunda konuşacak, o zaman dinlersin.
derdi neymiş bakalım, orta yolu bulursunuz.

Yok yok bu kafayı yemiş ben anladım annemde annem diye tutturmuş gören görmeyen annesine bişey ettim sanır çok sinirlendim şu an dedim sen annene ters cvplar verirken ben seni uyardım annenle nasıl konuşuyorsun diye benim annene tek saygısızlığım olmadı lafını bil ne bu çocukça tavırların dedim bişey varsa söyle kurtulalım dedim sinirimi bozdu yeminle ya...

bilmiyorum artık o yüzden mi belki de iptal olmuştur..

Zamanı belli değildi..

olaya bakinca ayrilacak bsy degil hemen, evet, ama onemli olan o davranisin sebebi, kompleksli ve takintili biriyse, kafasinda ureten icinde biriktiren kinci biriyse, bunlar bin kere ayrilma sebebi, cunku bu huylara sahip insanlarla asla mutlu olunmaz..
hele tartisirken esas konudan uzaklasip baska seyleri ortaya getiren, olmadik seylerle suclama yapanlar, bana cok kapasitesiz ve cahil geliyor, uzlasmak imkansiz cunku..
dugun filan belli degilse, sakin olup iyi analiz etmeni oneririm.. nisanliyken yuzunu yavastan gorup, aman oyle degildir yanlis anlasilma vardir diyerek evlenip, daha 2nci gunde kendini cirkefin ocaginda bulmus biri olarak konusuyorum.. korkuyorum bu durumlardan..

Back