• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kim Suçlu ?

Ben bi iki tavrında anladım hatta söyledim ama dışardan öyle bi havası var ki sanki onları hiç takmayan biri...

Aynen dediğimde hiç bişey olduğunu sanmıyorum uzatması garip neyse hayırlısı diyorum sabahtan beri ağlamaktan gözlerim kıpkırmızı oldu odamdan çıkmadım dün uyuyamadım bu gidişle bugünde uyuyamıcam ama geldiğinde ben eskisi gibi olabilecek miyim işte ondan emin değilim...

Ağlama canim valla degmiyor bende agla agla helak oluyorum deisien bisi olmuo neyaizkki erkekler bizim gibi duugusal deil bukdr kirildigini bile anlamiolar farkli cinsler bunlar

Rabbim hakkinda hayirlisini nasip etsin cnm daha nisanliyken boyleyse evlenince dusunemiyorum

Ağlama canim valla degmiyor bende agla agla helak oluyorum deisien bisi olmuo neyaizkki erkekler bizim gibi duugusal deil bukdr kirildigini bile anlamiolar farkli cinsler bunlar

Haklısın değmiyorlar ama yine de konduramıyorum...

Rabbim hakkinda hayirlisini nasip etsin cnm daha nisanliyken boyleyse evlenince dusunemiyorum

Sorun şu ki ilk kavgamız o yüzden böyle oldum ve sadece 10 15 dk içinde oldu hiç bişey yoktu hatta internetten evimiz için eşyalar bakıyoduk ne olduğunu anlayamadım kii :(

Haklısın değmiyorlar ama yine de konduramıyorum...

Sorun şu ki ilk kavgamız o yüzden böyle oldum ve sadece 10 15 dk içinde oldu hiç bişey yoktu hatta internetten evimiz için eşyalar bakıyoduk ne olduğunu anlayamadım kii :KK43:
o dolmus demek ki bu adamla yasiycam ben dersen annesini prenses gibi tutman lazim

o dolmus demek ki bu adamla yasiycam ben dersen annesini prenses gibi tutman lazim

bence kendileri beni prenses gibi tutsun ama şimdi şöyle ki kadınla hiç sorunumuz yok nişanlım bir anda neden böyle dedi izin konusunu kapatmak için mi anlamadım ben ya da kadın kötü davranıyorda ben mi fark etmiyorum sorun bende mi diyorum bazen de tuhaf oldum iyice

bence kendileri beni prenses gibi tutsun ama şimdi şöyle ki kadınla hiç sorunumuz yok nişanlım bir anda neden böyle dedi izin konusunu kapatmak için mi anlamadım ben ya da kadın kötü davranıyorda ben mi fark etmiyorum sorun bende mi diyorum bazen de tuhaf oldum iyice
bence annesi icin hicbirsey soyleme

bence annesi icin hicbirsey soyleme

Hiç bişey demiyorum ki zaten sadece altlı üstlü oturacagımızdan devamlı gelip gitme olmaz dedim o da tabiki olmaz ben konuşurum dedi ama sadece annesini kast etmedim kardeşleri de var yani sonuçta bizim annesiyle normal konuşmalarımıza laf etti hem önceden bişey demiyodu her zaman ki konuşmam dünkü niye zoruna gitti çünkü gitmeni istemiyorum dedim o da diyecek bişey bulamadı konuyu oraya çekti..

Merhaba kk üyeleri size dün gece başımdan geçen olayı anlatmak istiyorum objektif bakamıyorum yardımcı olun lütfen dün nişanlı evimiz vardı oturduk ettik nisanlimla cokta yanlız kaldik mutfakta bişey hazırlarken falan sonra odada otururken tlfnun msj bölümüne bugünden yani bi arkadaşıyla şehir dışına gidecegini yazmış bana okuttu bende neden dedim gezmek için dedi kaç saattir yan yanayiz neden soylemiyosun gitmeye yakin söylüyorsun dedim giderken soyleyecektim aslında dedi bende izin vermiyorum dedim ben sana haberin olsun diye söylüyorum dedi bende yani gideceksin öyle mi dedim o da evet arkadasima söyledim dedi bende Hayır dedim tabi bu konuşmaları msj bölümüne yazıp birbirimize okutuyoruz sonra bana ee fark ettim de sen anneme ters davranıyorsun kadın sana evlendigimizde çamaşırları kututma mak getiririm diyor sen aşağı getirmeye erinmiyor musun diyosun bu da kadının zoruna gidiyor zaten getirmez sadece söylüyo dedi bende bu nerden çıktı dedim hani sen Ailene laf söyletmem dedin ya bende söyletmem dedi bende tmm da annenin arkasından desem haklısın yüz yüze konuşuyoruz dedim bu sefer de komşuları annesine nişanlınız nasıl güzel mi demiş o da huyu güzel olsun demiş bende şakasına benim huyumda güzel yüzümde güzel dedim annesi de huy güzelliği sonra belli olur dedi bende kısmet dedim niye öyle demişim şimdi bunu niye yazdım daha onceden asla ve asla ailesini bu kadar savunmazdi bana karşı ya da ters tepki vermezdi şehir dışına girmesine izin vermediğim an böyle oldu baktım yazmayla anlasamiyoruz mutfağa gel dedim şimdi söyle ne soyleyeceksen dedim ee anneme ters davranıyorsun zoruna gidiyor dedi bende biz annenle devamli Böyleyiz kendisi bişey mi diyo dedim o da yok demiyo dedi bende bu zamandır bişey demedin niye özellikle şimdi söylüyorsun izin vermedim diye mi dedim yoo alakası yokmuş Çoktandır aklindaymis sözde falan filan sonra sustu bende sinirlenince çok kötü oluyorum dedim ki nereye gitmek istiyosan git ama bi daha benden de izin almam için bekleme dedim bundan sonra da ararsan konuşuruz yazarsan yazısiriz dedim odaya gittim 5 dk sonra falanda bu geldi işte tabi benim surat 5 batman sallanıyor sonra benim annemle onun annesi nisanlima ne oldu dediler bişey yok dedi kızın suratı niye böyle dediler bilmiyorum dedi sonra kahkahalar atarak oturdular giderken de annesi beni öpmedi tam gidiyodu öpmeyemek misin dedim gittim annesi ve kardeşini öptüm annesi beni kenara çekti ne oldu neye canın sıkıldı dedi bende bişeyim yok dedim ama inanmadilar tabi sonra odama geldim yattım ve dün geceden beri ne eve geldik diye yazdı ne de iyi geceler hatta şu saate kadar hiç bişey yazmadı zoruma giden izin vermedim diye hemen içindekileri kustu evlendikten sonra da hep boyle annesini tutacak muhtemelen ben öyle algiladim sabaha kadar uyumadim kötüyüm ne yapayım çok uzun oldu kusura bakmayın ...

baska bi sorun varken, sirf baskin gelmek icin baska seyleri kusan insanlar bana cok guvensiz gelir, yani rahat olamam yaninda, kimbilir yine ne uretecek, icinde neler biriktiriyo diye dusunurum.. bkz. eski esim..
nisanliyken boyle uyarirdi yersiz yere hep, yonetecek ya aklinca, annecigim alindi bsy soylemedi ben anladim filan derdi, meger hep anasi doldururmus yilan gibi.. inanmiyorum o yuzden..
ayrica bi plani varsa insan evlenecegi kisiye onceden bildirir, illa izin almak degil..

Sanki bakkala gidecekmiş gibi , giderken söyleyecektim diyor demek.. Hmmm :KK12:

bence suçunu bastırmak için sizin hatanızı yani hata olarak gördüğü davranışlarınızı gündeme getirmiş gibi geldi bana :KK64:

baska bi sorun varken, sirf baskin gelmek icin baska seyleri kusan insanlar bana cok guvensiz gelir, yani rahat olamam yaninda, kimbilir yine ne uretecek, icinde neler biriktiriyo diye dusunurum.. bkz. eski esim..
nisanliyken boyle uyarirdi yersiz yere hep, yonetecek ya aklinca, annecigim alindi bsy soylemedi ben anladim filan derdi, meger hep anasi doldururmus yilan gibi.. inanmiyorum o yuzden..
ayrica bi plani varsa insan evlenecegi kisiye onceden bildirir, illa izin almak degil..

Aynen dediginiz gibi ben anlıyorum falan dedi bire bir yazdığınızın aynisi :(

Sanki bakkala gidecekmiş gibi , giderken söyleyecektim diyor demek.. Hmmm :KK12:

Evet ve plan olur olmaz bana ileten birisi bende şaşırdım bu sefer belki de tepkim bu yuzdendi bu kadar..

bence suçunu bastırmak için sizin hatanızı yani hata olarak gördüğü davranışlarınızı gündeme getirmiş gibi geldi bana :KK64:

Olabilir çünkü hiç bişey yoktu ortada güzel güzel oturuyorduk kafam öyle karıştı ki dediginiz gibi daha şimdiden böyleyse evlenince düşünemiyorum hayırlısı olsun diyorum

Şimdi facebooka girdim bakıyordum intizardan senden ayrılmayı düşünüyorum şarkısını paylasmıs gece...

Canım yazdıklarını okudum, iki taraf da hatalı bence. Sen izin vermiyorum diye hata etmişsin ama zaten adam gideceği gun söylemiş sana saçma iş yapmış. Ve hemen başka konulara girmiş, yok anneme iyi davranmıyorsun falan filan çok garip şeyler. Hemen de ayrılmayı düşünüyorum gibi şarkılar paylaşınca tam ergen tipi canlandı gözümde. Gitti mi şehir dışına haberin var mı ne yaptığından?

Canım yazdıklarını okudum, iki taraf da hatalı bence. Sen izin vermiyorum diye hata etmişsin ama zaten adam gideceği gun söylemiş sana saçma iş yapmış. Ve hemen başka konulara girmiş, yok anneme iyi davranmıyorsun falan filan çok garip şeyler. Hemen de ayrılmayı düşünüyorum gibi şarkılar paylaşınca tam ergen tipi canlandı gözümde. Gitti mi şehir dışına haberin var mı ne yaptığından?

Haberim yok bilmiyorum :(
Ya benim sinirlendigim nokta bu önceden anında sorardi fikrimi alırdı gideyim mi ne dersin derdi izinden kastım bu en başından ama neden bu sefer böyle yaptı ve ben istemiyorum deyince annesini one sürdü garip değil mi ve ondan öncesine kadar bi tartışmamız yoktu ani oldu

YYARDIM etmek cok isterdim ama canim elimden bisi gelmez tek temennim sizi bugün INŞALLAH arar

Şimdi ekran görüntüsü aldım bu ne dedim böyle bi düşüncen varsa facebooktan değil senden ogreneyim dedim whatsapptan ama görmedi bakalım ne dicek

Back