• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kim Suçlu ?

Şimdi söyle bi durum var ben normalde izin istediği zaman tamam diyorum sorun çıkarmıyorum dün emri vaki yaptığı için ben izin vermiyorum dedim kV isminden korkan biriyim ve evlenince herseye karışması hoşuma gitmeyecegi için böyleyim tlfdan giriyorum kusura bakmayın o yüzden öyle yazdım

"izin istediği zaman sorun çıkarmıyorum" zihniyetinden vazgeçin, yoksa üzülürsünüz. nitekim izin vermiyorum demişsiniz, emri vaki yapmış. bunlar tepkidir. sanırım bu durumdan kv.nin de haberi olmuş ya da olacaktır.
şuna sorumluluk sahibi olmak deyin, nezaketen söyleme deyin, ne derseniz deyin ama izin mercii olmayın.

Canım daha yolun başındasın neyseki çoğunun huyu evlendikten sonra belli oluyo herşey karşılıklı onlar bize izin vermeyince uzatmak haddimizemi düşmüş hele aile konusu yok şunu söyledn yok bunu söyledin ben 5 yıldır evliyim ve hep bu sorunları yaşıyorum sakın taviz verme nasıl başlarsan öyle devam eder kendini ezdirme ne nişanlına ne kendine unutma tavrını hep başta koy yoksa evlenince herşey dahada çekilmez olur ve sakın o bişey yazmadan sen yazma hatasını anlasın alttan alırsan bunlar hep tekrarlanır unutma canınıda sıkma

Yok onun aramasını bekliyorum zaten hiç olmadık şey için bostan yere kavga ettik onun için üzülüyorum ama tmm deseydim bu sefer annesi ile ilgili düşüncelerini ogrenemezdim

Nişanlın 3 yaşında sende annesisin galiba izin vermediğine göre

"izin istediği zaman sorun çıkarmıyorum" zihniyetinden vazgeçin, yoksa üzülürsünüz. nitekim izin vermiyorum demişsiniz, emri vaki yapmış. bunlar tepkidir. sanırım bu durumdan kv.nin de haberi olmuş ya da olacaktır.
şuna sorumluluk sahibi olmak deyin, nezaketen söyleme deyin, ne derseniz deyin ama izin mercii olmayın.

Şimdi şu şekilde izin diyelim fikrimi soruyor gideyim mi ama istemiyorsan gitmem diye ben gideceğim sen karisamazsin gibi bişey algıladım dunku soylemesinde sinirli bi yapim var öyle deyince gitmeni istemiyorum izin vermiyorum yine mi gideceksin dedim farklı bi tavır değildi ben o konuyu da geçtim neden bir anda annesinin konusunu açtı bu nerden çıktı şimdiye kadar degil de neden şu an söylüyosun dedim ona da bilmiyorum diyor

Sorun izin verip vermeme değil fikrimi alması bu zamana kadar böyle alıştırdi hiç emri vaki yapmadı
Fikir almak baska bırsey izin almak baska konunu tekrar oku kaç kere izin vermedim cümlesi var ayrıca evlı degılsın daha bu kadar mudahale etmek nedır hala emrıvakı dıyorsun sız evlılıgı cok yanlıs anlamıssınız sana karsı suan sorumlu degıl sende ona tek sorumlulugunuz anne babanız. Oyle sacmalamıssınız ki aileler bile konu olmus cok merak ettım yaşlarınızı

Fikir almak baska bırsey izin almak baska konunu tekrar oku kaç kere izin vermedim cümlesi var ayrıca evlı degılsın daha bu kadar mudahale etmek nedır hala emrıvakı dıyorsun sız evlılıgı cok yanlıs anlamıssınız sana karsı suan sorumlu degıl sende ona tek sorumlulugunuz anne babanız. Oyle sacmalamıssınız ki aileler bile konu olmus cok merak ettım yaşlarınızı

Bilmiyorum olabilir evliliği anlamamis olabiliriz en baştan beri biz böyle olunca farklı bişeyde böyle bocaladik yaşımız 22 ikimizde tecrubesiziz biliyorum

gitmeyi kafasına koymuş
e size şimdi birden söyleyince haksız çıkacağını bildiği için; ordan burdan kendini haklı çıkarmaya çalıuştığı konulara girip tartışma çıkaracak sonra da küs olarak gezmeye gidecek.
siz küs olduğunuz için aramayacaksınız bütün gün, o da gününü gün edecek

gitmeyi kafasına koymuş
e size şimdi birden söyleyince haksız çıkacağını bildiği için; ordan burdan kendini haklı çıkarmaya çalıuştığı konulara girip tartışma çıkaracak sonra da küs olarak gezmeye gidecek.
siz küs olduğunuz için aramayacaksınız bütün gün, o da gününü gün edecek

Haklısınız sabahtan beri inanin ruh gibiyim herkes neyin var diyo yok bişey deyip geçiştiriyorum kendimde değilim eminim o da su anda gününü gün ediyodur

bence aranızdaki izin konusundan kv. haberli, yoksa nişanlın bu kadar rahat bir biçimde gidip üstüne de aramamazlık etmezdi.
önce sakin olun, nişanlılık kadın için de erkek için de birbirini tanıma dönemidir. agresif olursanız üzülen siz olursunuz. nasıl olsa haber çıkacak.

Sen olsan sende anneni tutarsın o konuya Kafanı takma... Birde annesini sevmiyorum ama oğlunu seviyorum lafı bizler için gerekli değil annesini ille de idare edeceksin onun hakkında konuşmayacaksın
izin konusunda da haklısın aslında birbirinizden izin alıyorsanız haklısın ama olay sertleştiğinde uzatmayabilirdin. Bekle bakalım ne olacak

Annesiyle benim aram iyi bi problem yok(tu) yani dün bana öyle söyleyene kadar öyle dusunuyodum ayrıca izin konusunda annesinin haberi yoktu benle tartıştiktan sonra söyledi annesine hesap vermeyen biri hatta hiç bişeye karıştırtmayan aksine devamli ben on ayak oluyorum bazı şeylerde birden öyle demesi ben gitme dedim diye öyle söyledi bilmiyorum ya da başka biseyden bu olaylar sadece 15 dk içerisinde gelişti ondan önce hiç bişey yoktu

Erkekler bazen mahsus tartışma yaratır gidecek ya sende izin vermedin bir şekilde bir konu attı ortaya seni küstürdü şimdi sen onu rahat bırak diye yapıyor. Birde gitme mselesi arada kaynasın diye yapmıştır zamanla çözeceksin mevzuyu:KK66:

ne kadar basit mevzular.ne gerek var bunları dert etmeye.

Basit gibi duruyor ama ben burda kafayı yiyorum bi arasa konuşsak cozsek olayı ben soru isaretleriyle yasayamiyorum ve ilk defa böyle tartıştık canım çok sıkkın bi çıkış bulamadım suç bende mi onda mi onu bile bilmiyorum o yüzden dertleşmek için yazdım şimdi yakinimdan birine anlatsam objektif bakamayacabakamayacak bu yüzden fikir almak istedim

Erkekler bazen mahsus tartışma yaratır gidecek ya sende izin vermedin bir şekilde bir konu attı ortaya seni küstürdü şimdi sen onu rahat bırak diye yapıyor. Birde gitme mselesi arada kaynasın diye yapmıştır zamanla çözeceksin mevzuyu:KK66:

Ama benim huyumu biliyor ben mutlu olayım diye herseyi yapan kusturmeye çalışmaz ki off kafam çok karışık :(

Bilmiyorum olabilir evliliği anlamamis olabiliriz en baştan beri biz böyle olunca farklı bişeyde böyle bocaladik yaşımız 22 ikimizde tecrubesiziz biliyorum
Evlenmek için bekle canım lutfen uzattıkça uzat

Back