Kim haklı?

Bahsettiğiniz düğün köy yerinde mi oluyor ? Kadınlar önde sandalyelerde düğün izlerken , erkekler en arkadan izliyor genelde.

Sizde de böyle bir durum mu vardı ? O yüzden mi annenizde gelsin ki yalnız kalmayın, gelen geçen "sen kimlerdensin" diye sormasın, diye mi düşündünüz.

Herkes yok o ne alaka yok bu ne alaka demiş ama haklı arayacaksınız haksız yok sizde haklısınız eşiniz de ne maksatla annenizi çağırdığınız ortada eşiniz de çağırdığınızı biliyor sanırım olaylar farklı gelişince ben sizin yeriniz de olsam annemi arardım böyle böyle derdim annemde bişey demezdi zaten sonuçta anneniz ama ayrı masalarda oturacaksak baştan eşim ya anneni çağır derdi yada istersen ben bir saatliğine gider gelirim ayıp olmasın aşkım derdi eşiniz ne gerek var haber vermene dediğin de haksız bence aynısı kendi annesi olsa kesin haber verirdi haklı olduğu nokta da baştan annenizi dahil etmeniz ben eşim demeden annemi çağırma ihtiyacı duymazdım çağırmak istedim diyelim eşime sorar ona göre çağırırdım.

Jatalı esiniz. Anneniz gelse ne olacak sanki. Kendisi arkadasları ile vakit gecirir muhtemelen siz tek kalirdinız cidden. Esiniz annenizi mi sevmiyor genel olarak acaba. Sırf bu olaya baksrsak eşiniz baya haksız. Ama genelde annenizle nasil

Esimle birlikte oturmayacagim dugune gitmem ama annenizi cagirmaniz yanlis veli gibi kimseyi tanimiyosaniz orada tanisirsiniz zaten

Aynen öyle köy yeri değil ama öyle sayılır. Küçük bi ilçe

Annemle iyidir. daha doğrusu annem sıcak kanlıdır, eşimde onu sever ama hiçbir zaman çok yakın olmadı yani yapısı öyle
Annemle iyidir. Annem çok sıcak kanlıdır, eşimde onu sever aslında ama hiçbir zaman çok yakın olmadı yapısı gereği öyle yani ama o kadar sıcak kanlılıga insan daha bi yakın olur, onun da yapısı öyle diyorum artık öyle kabul ediyorum napıyım. Ama sevmemek de değil tabi, sever. Ama çok yakın değil.

Bastan gitmek istemeseniz anlayacagım da giderseniz oturacağınız topu topu iki saat ve sırf yalnız kalamadıgınız icin annenizi peşinizden sürüklemek istiyorsunuz. Anneniz de ben ne alaka dememiş gelmeyi kabul etmiş ama akraba toplantısı değil ki bu, adam eşiyle gitmek istemiştir arkadaşının düğününe. Sorun temelde bundan kaynaklanıyor ama eşiniz sizi kırmamak adına "gelmesin" demek yerine "yetişemez" demiş, anlamanızı beklemiş.

Teşekkür ederim. Doğru o da kendince haklı ama beni asıl sinir eden zaten haber verme, ya da duysun nolucak gibi şeyler söylemesi, umursamaz davranmasıydı. Teşekkür ederim yorumunuz için:)

Teşekkür ederim. Doğru o da kendince haklı ama beni asıl sinir eden zaten haber verme, ya da duysun nolucak gibi şeyler söylemesi, umursamaz davranmasıydı. Teşekkür ederim yorumunuz için:)
Rica ederim hepimizin başında var merak etmeyin arada çok iyi oluyorlar kendileri diyor ara haber ver diye bazen de böyle gereksiz konuşuyorlar erkekler böyle yapacak bir şey yok gelince de nasıl geçti düğün hayatım diye konuşun baktınız sürat yapıyor yani sen bana bunu dedin ben surat yapmıyorum sana ne oluyor deyin başkada bişey demeyin benim eşim olsa hatasını anlar ve kendisi gelir konuşur daha sonra tabi sizin eşinizi bilemem

Eşim arkadaşlarının düğününe gitti dün 3 ayrı yere, hiçbirine katılmadım..arkadaşlarıyla gittiler. Hiçbirini tanımıyorum, sıkılacaktim. Ne gerek var

Başkasının düğününe gitmek için ne kadar kafa yormuşsunuz annene bir mesaj çekerdin biz gidiyoruz diye ne olacak yani çok düşünüyorsun bu kadar düşünme bu kadar konuşma dil dökme basit bir mevzu

En azından içten pazarlikli değil..
Fikri neyse zikri o..
Yetişmek istemiş,uğraşmak istememiş özetle.
Esin haklı bence.
Biz böyle konuşurken daha zaman vardı. O bahaneydi yani çok rahat yetişirdik. Ben zaten bişey demiyorum onun da haklı olduğu noktalar var. Beni asıl sinirlendiren hiç önemsememesi duyarsa duysun ya da hiç haber verme demesi. Ama dediğim gibi onunda haklılık payı olabilir, başta sorsam iyi olurdu. Ama gitsem yalnız oturucaktim kimseyi de tanımıyorum onun açısından yanlış belki evet ama öyle konuşması beni asıl sinirlendiren.

Aynen zaman zaman bi yere gezmeye gidicek olalım kardeşlerimi de çağırmamı kendi söyler hatta bazen ben istemem Bazen de patavatsız oluyorlar işte biraz geneli aynı galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…