- 12 Ocak 2009
- 4.049
- 1.089
- Konu Sahibi TheQueeninthenorth
Merhaba bende dinlemek istiyorum kanalında anlatıyor galiba değilmi?çok sevindim sizin adınıza, artarak devam eder umarım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba bende dinlemek istiyorum kanalında anlatıyor galiba değilmi?çok sevindim sizin adınıza, artarak devam eder umarım.
Teşekkür ederim eskiden bende önce borçları bitirip birikim öyle yaparım kafasındaydim. Ama borçlar bir şekilde her ay ödeniyor çok şükür. kenarda biraz ev pesinatim olsa fena olmaz diye düşünüyorum artık. Biz de lojmanda oturuyoruz ve 4 sene sonra çıkacağız biriktirdiğim altınlar ev pesinati olacak inşallah. siz de evinizi alırsınız umarım bu haftaçok sevindim sizin adınıza, artarak devam eder umarım.
evet anlatıyor ama sabırlı olmak lazım çok videosu var. fon videoları hariç diğerlerini dinleyebilirsiniz. fon yatırımı yapıyorsanız onları da dinleyin.Merhaba bende dinlemek istiyorum kanalında anlatıyor galiba değilmi?
4 sene çok güzel bir süre birikim için. siz de bir yatiyad üyesisiniz :) birkimlerimizin kat be kat artacağı günleri de görürüz umarım ve evet umarım bu hafta alabilirim o evi. çok huzursuzum o konuda.Teşekkür ederim eskiden bende önce borçları bitirip birikim öyle yaparım kafasındaydim. Ama borçlar bir şekilde her ay ödeniyor çok şükür. kenarda biraz ev pesinatim olsa fena olmaz diye düşünüyorum artık. Biz de lojmanda oturuyoruz ve 4 sene sonra çıkacağız biriktirdiğim altınlar ev pesinati olacak inşallah. siz de evinizi alırsınız umarım bu hafta
Umarım birikim topiklerinden güzel haberlerinizi alırız4 sene çok güzel bir süre birikim için. siz de bir yatiyad üyesisiniz :) birkimlerimizin kat be kat artacağı günleri de görürüz umarım ve evet umarım bu hafta alabilirim o evi. çok huzursuzum o konuda.
3 mü milyon? Geçen sene ev alabilenler çok şanslılar,yani biz. Darısı ev almak isteyenlere inşaAllah.Sık sık bahsettiğiniz için insan ister istemez merak ediyor zaten bu kimmiş diye de vakit bulamıyor izlemeye. Bizden zorlasak bir milyon peşinat çıkar ama neyimiz var neyimiz yok oturmayacağımız bir eve vermek hiç cazip gelmiyor, hele ki şu anki ev sahibi-kiracı haklarını düşündüğümüzde. Ev alıp kiraya versem başıma dert alacakmışım geliyor. Onun yerine oturabileceğim bir evi almak istiyorum. Zaten evimiz küçük, sığmıyoruz. Evin sorunları da var, her halükarda taşınmamız lazım. Ama işte oturabileceğimiz ev de minimum 3 milyon.
Osmaniye’de yaşasak belki yine alabiliriz. Antep’in taşı toprağı altın mübarek, burada yaşamanın bir bedeli var sjsjjsjs3 mü milyon? Geçen sene ev alabilenler çok şanslılar,yani biz. Darısı ev almak isteyenlere inşaAllah.
Kesin alırdınız. Biz 4+1 evi 350 bine aldık ama ilçeden. Bu sene bizim evin ederi 1 milyondan fazla.Osmaniye’de yaşasak belki yine alabiliriz. Antep’in taşı toprağı altın mübarek, burada yaşamanın bir bedeli var sjsjjsjs
Rezidans, havuz nerden cikti anlamadim ama bahsettigim proje sifir evler için gecerli. Onlar da proje kapsamindaki evler. Ist da afedersiniz köpek baglasaniz durmayacak evlere 3 4 milyon istiyorlar artik. Onlara da kredi cikmiyor
Ben ben ☺ gecen aydan beri takip ediyorum geçen hafta kendime 14 ayar kupe aldım 930 TL ye. Dün de internetten 3 taksitle 22 ayar isciliksiz bilezik siparişi verdim.benimde bakış açım değişti eskiden borç varken rahatsız olurdum ama bunlar iyi borç.
merhaba, 0.69 a başvuracak mısınız? hiç bankaya gidip bilgi aldınız mı?4 sene çok güzel bir süre birikim için. siz de bir yatiyad üyesisiniz :) birkimlerimizin kat be kat artacağı günleri de görürüz umarım ve evet umarım bu hafta alabilirim o evi. çok huzursuzum o konuda.
ya bunu ben de önerdim. kayınbabamı bizde yaşıyor gösterelim diye. bana bir emlakçı olmaz 1 yıldır aynı evde yaşamanız lazım dediHayır artmaz, sadece aile geliri gösterebilirseniz artar. Mesela yaşlı birisi sizin yanınızda kalıyor gibi gösterirseniz ve o kişinin emekli parası varsa onu da aile geliri gösterip miktarı arttırabilirsiniz.
basvuran yokmu bankaya hic kredi verme tutarlari nasil acaba
malatya’da bugün bankayı aradım bize sistem hala açılmadı ne zaman açılır bilmiyorum diyorlarBaşvuru yapabilen oldu mu bankaya gitsek proje başlamış mı
ben sizin yeeinizde olsam 1 milyona ev alınabilecek bi şehirden ev alıp kiraya veririmSık sık bahsettiğiniz için insan ister istemez merak ediyor zaten bu kimmiş diye de vakit bulamıyor izlemeye. Bizden zorlasak bir milyon peşinat çıkar ama neyimiz var neyimiz yok oturmayacağımız bir eve vermek hiç cazip gelmiyor, hele ki şu anki ev sahibi-kiracı haklarını düşündüğümüzde. Ev alıp kiraya versem başıma dert alacakmışım geliyor. Onun yerine oturabileceğim bir evi almak istiyorum. Zaten evimiz küçük, sığmıyoruz. Evin sorunları da var, her halükarda taşınmamız lazım. Ama işte oturabileceğimiz ev de minimum 3 milyon.