Kim böyle bir kaynanası olsun ister?

Bakmak istemiyor anlarım. Kimse bakmak zorunda değil. Benim annem de kaynanam da 5 dakika bile bakmak zorunda değil. Ama torunu sesleniyor, sesleniyor arkasını dönüp efendim diyip, çocuk bir şey istese yapmak bu kadar zor değil. El çocuğu değil ya bu. Kendi kanından, kendi canından torunu sonuçta. Benim annem yapsa daha az kalırım yanında.

Bence birşey olur diye korkuyor... Çocuk sesinede doymuş olabilir eşiniz tek çocuk değil anladığım kadarıyla...Benim annemde evlenmeden kardeşlerini büyütmüş sonra biz yorulmuş yani çocuk gördüğünde çıldırmaz ki torunuda var yani...

Bende ki de tipkisinin aynisi asla bakmaz yalandan sever iki çocugumada yarim saatlik hakki yoktur annem bayilir bakmaya ama kaynanam asla firsat vermez birakip gitsem bile bakmaz o derece yani allah muhtaç etmesin ne onlari bize ne bizi onlara

aslında çocuk sevmek bakmak zorunda değiller ama kime yapılsa üzülür kırılır, kişilikleri bozuk galiba.
hele ki sünnet meselesi tam bir fiyasko
valla eşinizde gerekeni söylemiş aslında yapacak bişey yok gibi duruyo yok sayın onları ben olsam gitmem

Sende yaşlı bakmaktan ödün kopuyormuş gibi davranırsın
Mesela ameliyat olursa niye gelmedin derse aman hiç heveslenmedim dersin

valla kusura bakmasın kimse de ben de böyle düşünüyorum
kimse gerçekten torununa tam zamanlı bakmak zorunda değil
kimse de çocuğuna bakmadı diye darılma hakkına sahip değil
ama bu nedir? el olsa başka birisinin çocuğuna 2 saat bakar.
ben de aynen bunu söylerdim, eşinizi de takdir ettim nereden aklına gelmiş yapıştırmış cevabı...
bir gün işi düşer size siz de ona göre davranırsınız...
bu arada kayınvalidenizin iyi olduğu tarafı hangisi de seviyorsunuz o kısmı anlamadım?

Amannn benim kv de de bakmazdı hos bende baksın istemezdim kendisi bebek biyutmeden bir haberde sağolsun baktım ben diye hep diye yalandan hava atardı benim çocuklarda onu görünce hep ağlar sevmesin diye kaçarlar ondan
Eeeee sen sevgi vermessen karşılığını alırsın bu şekilde

O zaman korkuyor bir sey olur diye

Bence arada cıftlere zaman yaratılabılır. Zaten tam zamanlı bakması beklenmıyor. Ne var sankı gıttıkce her gun 2 saat baksada bu kızcagızda kocasıyla ıkı ask yasasa

Bence arada cıftlere zaman yaratılabılır. Zaten tam zamanlı bakması beklenmıyor. Ne var sankı gıttıkce her gun 2 saat baksada bu kızcagızda kocasıyla ıkı ask yasasa

yok ben de onu dedim zaten
el olsa 2 saat bakar diye...
aşk yaşamayı geçtim hastalık olur bişey olur
insan bakamaz mı torununa yaa ayıp

Bence kafaniza takmayin . Benimde kayinvalidemler cok ilgili sayılmazlar. Ama en azindan aramda kötü değil. Esinle aranda sorun yoksa , sirf bu yuzden sorun cikarma.
Ne kaynanalarda var eslerinden ayiriyor gelinlerini. Yabanci gibi düşün. Git gor gel keyfine bak. 15 gunde bir degil arada 1 ayda bir git , belki ozlerler.

Ya tamam bakmak zorunda değil de
Böyle b.k görmüş gibi kaçmak
Ölümüne korkmak

Hele hele heveslenmedim demek

Benim kvdeyi anlatmışsın. Benimkiler 6 ve 11 yaşında. Bebekliğinden beri 5 dk bile yanlarında durmadı. Çocuk bakmayı sevmez, yanında durmayı da sevmez. Kucağına alıp sevmez. Ama telefon da eşime, kuzucuklarımı çok özledim der paso yalan sıkar

bir tek biz Türklrde va bu babaanne anneanne cocuga bakmali anlayisi.. kimse 5 dakika da olsa bakmak istemiyorsa bakmaz.. buna laf söyleme yada kirilma hakkiniz asla yok.. benimde var 1 tane evladim.. tek bakiyorum.. halinizden anlarim yani.. ama hakli degilsiniz..
herkes dogurduguna bakacak.. kimse icin cocuk yapmiyoruz sonucta.. onlar sadece sevecek.. zamaninda evlatlarina bakmislar buyutmusler görevleri bitmis.. arkadaslar bi salalim artik su kadinlari adamlari.. zorunda degiller lütfen..

Hepsi ayrı bir model, bunu da ilk kez duydum. Torun sevmeyenine hiç denk gelmemiştim. Kırılmakta haklısınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…