- 19 Aralık 2017
- 394
- 146
-
- Konu Sahibi Duygusuzcanlar
Ben varm
AminMerhaba , ben motive olmayınca pek devam edemiyorum yani dün biraz kaçırdım bu sabah kahvaltı yapmadım henüz . hedef kilo kaç ?
Emzirmeye devam ediyorsan normal çayı kesip ısırgan çayı ve rezene tavsiye ederim .
Ben emzirme döneminde vermiştim baya kilo .
Aralıklı oruç için bir kaç şey paylaşacağım yararlanırsın belki .her gün yazarsan memnun olurum .
Birde ölçüm alabilirsin vucüt ölçümü
Bol eksiler diyelim bismilllah
Peki bugün nasıl geçti ,?Amininsallah yakin zamanda saglikla hedeflerimize ulasalim. 87.8 ile basliyorum 21 kilo hedef koydum sabah diyetisyenime gitsem hic zor gelmiyor veriyorum ama insallah bu kez kendi kendimede olur. Boyum 170 bu arada
İdare eder diyim yediklerimi yazayim sabah tam saate bakmadim ama 11 e dogruydu 1 yumurta iicne 1 tatli kasigi tarhana koyup omlet yaptim, 2 dilim peynir, 1 zeytin, 1 dilim tam bugday ekmegi, domates salatalik, 1 tatli kaaigi pekmez. Saat 4 de 2 meyve , saat 5 gibi yarim cay bardagi sut ekledigim nescafwyi ictim sonra az sekerli bir kek vardi yarim dilim ondan yedimPeki bugün nasıl geçti ,?
Bende unutma diye hatirlatayimMerhaba ben de katılmak isterim motivasyona ihtiyacım var çünkü. Kısa bir hikaye eklerim ilerleyen saatlerdeşimdi konuyu unutmayım diye yorum bırakmak istedim
Vermek istedigimiz kilolar ayni sen neler yedinBoy 158 , 80 kilo hedef 61 kilo verilemsi gereken 21 kilo
Bugünüm korkunçtu 9 kahvaltı sonra 6 akşam yemeği bebem asla durmadı. Arada iki bardak suyu zor içtim. Allah ık yardım et