Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
55enteldantell hadi sende tartıl bize eşlik et.
Üye 1
Eylül8
Eylül15
Eylül22
Eylül29
Eylül6
Ekim13
Ekim20
Ekim27
Ekimsudem34 75.9 74.4 74.5 75.7 W world1 68.7 69 69.5
Şöyle, doğal şeker, mesela az bir meyve gibi, tamamen sıfırdan kastım işlenmiş şeker yok, o anlamda sıfır. Ama şeftalili yoğurt yiyorum mesela şeftalide var ama doğal :)Şekersiz diyet yapıyor sayılırım ama sıfır tavsiye etmem.
Tekrar yemeye başlayınca vücut sapıtmasın.
Zamanında dukan da yaptım.
Standart yemeye alışıp verilen kiloyu yıllarca koruyarak dengeli beslenmek önemli bence.
Bir de günlük rutin yürüyüş tempolu hayat.
Kız üzüm mü yedinCumartesi 23/09/2023
Ara öğün
8.15
4 ceviz
1 mandalina
4 tane üzüm.
250 ml su
Hee bugün diyete az kaçamak ekledim tokluk 144 çıktı ilk defa öğleden sonraKız üzüm mü yedin
Üzüme ragmen diyosunHee bugün diyete az kaçamak ekledim tokluk 144 çıktı ilk defa öğleden sonra
Yok bana göre çok yüksekÜzüme ragmen diyosun
Olmas, söylememYok bana göre çok yüksek
Yaz kilonu ekleyim tabloya
Sabah tartıldın mı?
Afıyet olsunGideyim de akşama hamsi yapayım
Hamilelikte ilk defa balık yiycem
Bugün 20/4 günü mü aralıklı oruçta?Bugün sabah ne yedim.
Saat 12 gibi.
Bir dilim glutensiz ekmek
2 haşlanmış yumurta domates salatalık
Öğlen 4 gibi de çay demledim
Çiğ kabak çekirdeği, badem, siyah üzüm ve glutensiz iki adet pekmezli kurabiye.
Finish:)
Pazartesiden itibaren menü yazabilirsin.Olmas, söylemem
Bu arada doktorum bugun aradı konustuk, diyetle çözülür dedı seker ölcüm cihazına gerek yok, ınsulın kullanan hastalrımda düzenli ölcüm yaptırıyorum dedı, 2 hafta diyet, sonra aclık ve tokluk bakıcak, hastaneye hergun yaptıgım kahvaltıyı götürcem, tokluga oyle bakıcakmıs.. Pazartesi diyetisyen randevum var, harfıyen uyucam bu sefer
Ben hep aralıklı oruç yapıyorumBugün 20/4 günü mü aralıklı oruçta?
1000-1200 kalori altına düşme kas yıkımı olmasın
Ben hep aralıklı oruç yapıyorum
Kilom az oldupu için o kadar kaloriye gerek yokki:)
Ben hep 20-4 yapıyorum zaten :)
Her gün protein olarak yopurt tüketiyorum bugün de yumurta koydum yerine:) kas kaybı olmaz:)
Tamam canım sen bilirsin.Ben bu diyette iyice sıktım kemeri:)
İşteyken kendime her gün mutlaka yoğurtlu birşey hazırlıyorum, yanında da glutensiz züber protein bar, fellas meyve barı, züber nohut cipsi tüketiyorum, hiçbirinde gluten ve şeker yok.
Yani karbonhidrat, protein ve sıfır şeker tüketmiş oluyorum böylece, sıkılana kadar biraz böyle yapıcam, haftasonu zaten bunların yerine başka şeyler tüketiyorum, çok sıkmıyor o yüzden :)
Zorlandığım yerde proteine dikkat ederek başka ürünlerle değiştiriyorum:)
Bi süre böyle, sonra et, tavuk tüketicem protein babında, biraz arındırıyorum aslında öyle diyelim:)
Tavsiyelerin için tşk ederim.Tamam canım sen bilirsin.
Kilo korumak sağlığımızı da korumak demek istersen aralıklı oruç yaptıran bir diyetisyen ile de görüş fikir al.
Özkan Uğur dan sonra az kalori vs tek tip beslenme filan gözümü çok korkutuyor.
Hepimiz sağlıklı, fit, seksi kadınlar olalım inşallah