- 14 Mart 2023
- 2.217
- 4.345
Sikmamaya calisiyorumama hamile oldugmu bilmeme ragmen gram alsam cinnet geciriyorum algilayamadim ben bu isi cnkuÇok iyi gidiyorsun maşallah hiç sıkma canını tamam mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sikmamaya calisiyorumama hamile oldugmu bilmeme ragmen gram alsam cinnet geciriyorum algilayamadim ben bu isi cnkuÇok iyi gidiyorsun maşallah hiç sıkma canını tamam mı
Keyfini çıkarmalısın hamilelik demek panda gibi yuvarlanmak penguen gibi yürümek ve yemek yemektirSikmamaya calisiyorumama hamile oldugmu bilmeme ragmen gram alsam cinnet geciriyorum algilayamadim ben bu isi cnku
Bak az önce kocaman Bi kase salata yedim karışık hemde, şişmem lazım ama hala açım ve şuan aklım mutfakta ve canım tatlı istiyorSikmamaya calisiyorumama hamile oldugmu bilmeme ragmen gram alsam cinnet geciriyorum algilayamadim ben bu isi cnku
Penguen kısmı çok doğru yürüyemiyorum hattaKeyfini çıkarmalısın hamilelik demek panda gibi yuvarlanmak penguen gibi yürümek ve yemek yemektir
Ağrı sızı hariç üfff
Bak az önce kocaman Bi kase salata yedim karışık hemde, şişmem lazım ama hala açım ve şuan aklım mutfakta ve canım tatlı istiyor
Hahaha bana artik dur diyo herkes. Dogumu tetikliyceksin normal hamileler gibi davran diolar. Yaw hamile naparPenguen kısmı çok doğru yürüyemiyorum hatta
Rahat yürüyebiliyor musun?Hahaha bana artik dur diyo herkes. Dogumu tetikliyceksin normal hamileler gibi davran diolar. Yaw hamile napar
Hareketlerin normalse hiç kısıtlama kendini kulak asma kimseye inan o enerji için yanıyorum sudem34 in dediği gibi biraz ayakta kalayım yürüyeyim mahvoluyorum o yüzden sen tadını çıkar, son ay belki ağırlaşmış olursun ama o zamana kadar normal olman da normal yaniHahaha bana artik dur diyo herkes. Dogumu tetikliyceksin normal hamileler gibi davran diolar. Yaw hamile napar
Takibi bırak yazıyor çok ilginç daha takip etmeden shsshP Psikolog2426 gel canım en üstte takip butonu
Tatlım 99 kgÜ
W world1
Üye 1
Eylül8
Eylül15
Eylül22
Eylül29
Eylül6
Ekim13
Ekim20
Ekim27
Ekimsudem34 75.9 74.4 74.5 75.7 75.1 W world1 68.7 69 69.5 70.1 @kafasikarisikhatun 55 S Seray94 71.9 P Psikolog2426 O Oezzi29
@kafasikarisikhatun
S Seray94
P Psikolog2426
O Oezzi29
@Sohrab
@sarahconnor
D d_g_g
@Mikan
Kahvaltı yapmadan tartılmayı unutmayın kızlar.
Unutan yarın tartılsın eklerim.
Tamam iletiler açık o zaman yazınca takip gibi oluyor benimde aylar önce baktığım yazdığım konudan bildirim geliyor.Takibi bırak yazıyor çok ilginç daha takip etmeden shssh
Hiç kilo aldın mı balım?Tatlım 99 kg
Rahat yürüyebiliyor musun?
Ben yürüyemiyorum ayakta fazla duramıyorum
Yuruyorum sadece hamileligin ilk basindan beri tempolu /hizli yurumeye calistigimda sol kasigima agri giriyo onu yapamıyorum. Ben cok uzun yillardir spor yaptigim icin kilo alsam da vucudum kaldiriyor die dusunuyorum kaslarim kuvvetliHareketlerin normalse hiç kısıtlama kendini kulak asma kimseye inan o enerji için yanıyorum sudem34 in dediği gibi biraz ayakta kalayım yürüyeyim mahvoluyorum o yüzden sen tadını çıkar, son ay belki ağırlaşmış olursun ama o zamana kadar normal olman da normal yani
Hamileler ne yapar? İlk üç ay kusar yanar yatar sonraki üç ay enerjik olur son üç ay kusmadan yatar yer içer uyur
Çok kasıyor çok kendine eziyet gibi yaşıyorsun şu dönemi bari son aylarında sal azıcık şu psikolojini yavrum doğumdan sonra emin ol ilk 20 günde eski fit haline zaten döneceksin..Yuruyorum sadece hamileligin ilk basindan beri tempolu /hizli yurumeye calistigimda sol kasigima agri giriyo onu yapamıyorum. Ben cok uzun yillardir spor yaptigim icin kilo alsam da vucudum kaldiriyor die dusunuyorum kaslarim kuvvetli
Bi de ben butun yaz yuzdum. Hep sktiftim bahcede fln cok dolaniyorum mesela hicbisey yapmadım 6545 adim atmisim bgn
İstanbula donmeyi becerirsek yuzyuze hamile pilatesine baslicam o arada dogururum ztn die dusunuyorum
İlk uc ay kusmadim sonraki uc ay enerjiktim ama asiri agresiftim asabiydim son uc ayda min yemek az uyku bol su modundayim. Hanile olmayi beceremedim ben
Anliyorum kuzumda sen 19yasinda dogurmussun bn 39um. 19 yasindaykn bn 53 kg idim.. o bnm derdim. Cogu gitti azi kaldi diim saglikla gelsin yeter yeni dr buldum pts gitcem simdi aklim ordaÇok kasıyor çok kendine eziyet gibi yaşıyorsun şu dönemi bari son aylarında sal azıcık şu psikolojini yavrum doğumdan sonra emin ol ilk 20 günde eski fit haline zaten döneceksin..
Bak sana kendimden örnek vereyim
İlk doğumumda 24-26 kilo arası aldım ben 52 ile hamile kaldım, doğumdan sonra ilk yirmi günde bedenim M ye düştü, oğlum 4 aylıktı S giyiyordum sekiz aylıkken xs yani 34 bedene düştüm... Bi dönem 34 beden bile büyük geliyordu sen düşün nasıl gittiğini kiloların. Uzun süre M bedene geri de dönmedi bu beden yani Ki benim spor geçmişim aktifliğimde yoktu kas hafızası hiiiç yoktu... Sende onlar var sen hayli hayli vereceksin ve aktifliğinden birşey kaybetmeyeceksin, bazen bazı doktorlara aldanmamak gerek çok kulak asma onlara lütfen,
6 aylık bebeğe sadece emen bebeğe rejim yaptır diyen doktor gördü bu gözler saçmalık
Açık değil kuzuTamam iletiler açık o zaman yazınca takip gibi oluyor benimde aylar önce baktığım yazdığım konudan bildirim geliyor.
Senin bildirimler açık mı?
Hamilelik başlangıç kilom 92 toplamda 7 kilo aldım 30. Haftadayım balımHiç kilo aldın mı balım?
Sen 39 sun amma ve lakin aktif bir bedenin var maşallahAnliyorum kuzumda sen 19yasinda dogurmussun bn 39um. 19 yasindaykn bn 53 kg idim.. o bnm derdim. Cogu gitti azi kaldi diim saglikla gelsin yeter yeni dr buldum pts gitcem simdi aklim orda
Yaaaasen insani rahatlatan gulduren minik kardessinn biliosun di mi sudem34Sen 39 sun amma ve lakin aktif bir bedenin var maşallah
Ablam 41 yaşında şuan 34 beden bile büyük geliyor 35 yaşında doğurdu, doğumdan sonra oda hareketlilikten en çok kaynaklı 24 bedene kısa sürede düştü.. Yani korkulacak aman aman birşey yok ki onu demeye çalışıyorum sana
Allahın izniyle beş ay sonra ben sana demiştim diyeceğim iple çekiyorum o günü