Kilomu Koruyamadım 🫡🫣🤪

9.00
Kahvaltı
2 haş. gezen tavuk yum.
1 , 1 , 1 🌶, 5 siyah, 3 yeşil zeytin
2 ceviz, 11 badem , 1 minik ince dilim kepek ekmek , iki parmak kadar beyaz ekmek kenarı, 1 çk tereyağ -, 1 tk acı ezme kahvaltılık sos , 1 .
2 bardak çay

9.30
1 duble fincan sade Türk kahvesi

Başlangıç kilom 73.3
Şimdiki kilom 75.3
Fark 2 kilo
18 hafta için iyi bence.
Nisanda 72.2 olmuşum onu baz alırsam 3.1 kilo almış oluyorum. En düşükten en çoğa.

Geçen cuma kilonu hatırlıyor musun?
Bir de menü de paylaşabilirsin fikir olur destek oluruz.
geçen cuma 66 kiloydum şuan regl şişkinliğimden dolayı kilo alıyorum. Birde açıkçası, kahve tok tutmak ve ödem yakmak için olduğundan dolayı açıkçası yemek yiyemiyorum. Asla kimseye takviyesiz yemek yememek tavsiyem değildir. ilk 4 günde yalnızca yarım porsiyon pilav yiyebildim. 3 günde 2 kilo verdim sonra şişkinliğim başladı. Ekmek, yağlı ürünler şekerli ürünler tamamen bıraktım. Sabahları kahve içiyorum günlük en az 2-3 lt su tüketiyorum. Öğlene doğru biraz ceviz badem ve kayısı yiyorum. Öğlenden sonrada yarım porsiyon yemek yiyip bir daha atıştırmalık yapmıyorum. Midesi hassas olmayan varsa eğer geceleri bir kase yoğurda pul biber ve çeyrek limon sıkıp yerlerse gece boyu yağ yaktırıyor. Benim midemi yaktığı için ben yiyemedim pek.

Canım Ufuk Özkanı gördükten sonra korktum.
Amacımız kilo vermek değil sağlıklı olmak.
1200 kalorinin altına düşme.
Etin, sütün, proteinin ihmal etme.
Yavaş yavaş gitsin ama yağdan gitsin kilo.
Kas kaybı sıkıntı.

besinimi alıyorum canım, henüz daha aç kalmadım hiç. Bünyemde tek porsiyon yemeğe alıştığı için zorlanmadımmm

Nick7 Temmuz14
Temmuz
21
Temmuz
28
Temmuz
sudem34 76.575.075.3
La Vie 70.171.4
asliogretmen 77.6076.6575.
Turunc chemist 67.8
Teşekkür ederim balım, emeğine sağlık
hangi kahveyi kullanıyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…