- 22 Eylül 2022
- 5.641
- 15.944
ben forx5 kullanıyorumTeşekkür ederim balım, emeğine sağlık
hangi kahveyi kullanıyorsunuz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben forx5 kullanıyorumTeşekkür ederim balım, emeğine sağlık
hangi kahveyi kullanıyorsunuz?
Ben deeeeben forx5 kullanıyorum
şuan regl şişkinliğim var hala kilo veremiyorum gerçi. Kullanmaya ne zaman başladınız? benim daha 8 9 gün anca oldu ama kahvenin etkisi azalıyor gibi hissediyorum ilk günlerdeki gibi değil sankiBen deeee
Ben okul zamanında bir kutu bitirdim. Sabah aç karnına okula gitmeden içiyordum ve gerçekten acıkmıyordum. Tokluk hissi veriyordu. Bir kutuyu o şekilde bitirdim. Yeni ikinci kutuyu aldım. Henüz bir tane içtim ama bu sefer kahvaltıdan önce içmek istemiyorum. Zaten kahvaltım sağlıklı oluyor genelde. Akşam canımın bir şey istememesi daha önemli benim için. Bir gün içtim o da saat üç gibi sütle yaptım hatta soğuk yaptım. Ama o günün ertesinde regl oldum. Biraz böyle denicem. Hangisi daha etkili oluyor size ilerleyen günlerde yazarım.şuan regl şişkinliğim var hala kilo veremiyorum gerçi. Kullanmaya ne zaman başladınız? benim daha 8 9 gün anca oldu ama kahvenin etkisi azalıyor gibi hissediyorum ilk günlerdeki gibi değil sanki
peki ortalama kaç kilo vermene sebep oldu? ben şuan şişkin olmama rağmen göbeğimin küçüldüğünü hissediyorum ancak tartıya göre 2 kilo kaybım varBen okul zamanında bir kutu bitirdim. Sabah aç karnına okula gitmeden içiyordum ve gerçekten acıkmıyordum. Tokluk hissi veriyordu. Bir kutuyu o şekilde bitirdim. Yeni ikinci kutuyu aldım. Henüz bir tane içtim ama bu sefer kahvaltıdan önce içmek istemiyorum. Zaten kahvaltım sağlıklı oluyor genelde. Akşam canımın bir şey istememesi daha önemli benim için. Bir gün içtim o da saat üç gibi sütle yaptım hatta soğuk yaptım. Ama o günün ertesinde regl oldum. Biraz böyle denicem. Hangisi daha etkili oluyor size ilerleyen günlerde yazarım.
Gerçekten maalesef boğa burcumdan da kaynaklanan bir iştah var bende. Kahveyi içmemin tek sebebi bu. Bunu önlemesi ve canımın bir şey istememesi için içiyorum.
Net bir şey söyleyemem. Çünkü okul zamanında çok düzenli değildi ve çok kontrol etme imkanım olmadı.peki ortalama kaç kilo vermene sebep oldu? ben şuan şişkin olmama rağmen göbeğimin küçüldüğünü hissediyorum ancak tartıya göre 2 kilo kaybım var
Afiyet olsun balım. Ben cacık yaptım onu içiyorum. Kahvaltı niyetine11 sabah kahvaltım
2 haş. yum,1 salatalık, 1 , 1 yeşil biber.yarım ,
4 badem, yarım dilim beyaz peynir, 6 siyah 2 yeşil zeytin, 1 tk patlıcan mezesi, limonlu çay, soğuk su
Valla gayet iyi. Masallah nerden nereye. Sadwce yesillik ekle ona. Bak bgn daha hazirlamadim ama aynisini hazirlicam doto atym benim gunluk kahvalti
Off soğuk soğuk iyi gider. Sana da afiyet olsun.Net bir şey söyleyemem. Çünkü okul zamanında çok düzenli değildi ve çok kontrol etme imkanım olmadı.
Kilo vermekten öte iştahımı kapatmak için içiyorum.
Afiyet olsun balım. Ben cacık yaptım onu içiyorum. Kahvaltı niyetine
Eki Görüntüle 3275894
Böyle tabak paylaşımları istiyorum fikir olsun.Valla gayet iyi. Masallah nerden nereye. Sadwce yesillik ekle ona. Bak bgn daha hazirlamadim ama aynisini hazirlicam doto atym benim gunluk kahvalti
Eki Görüntüle 3275893
Kızlar merhaba gerçekten işte yariyormu hemen sipariş vercemben forx5 kullanıyorum
Hoş geldin MuhittinKızlar merhaba gerçekten işte yariyormu hemen sipariş vercem
açıkçası başlangıçta o kadar çok iştahı kesiyor ki. Yemek yiyemiyorsun ekstra fazla su içiyorsun. 4-5 gün sonra yavaş yavaş yemek yemeye başlıyorsun ama miden küçülmeye başladığı için porsiyon küçülüyor. Tartıda kilo değişmese bile vücutta incelme oluyor. Yani birnevi ödem yaktırıyor. Alırken trendyol tarzı yerlerden alma mutlaka instagramda danışmanlığını yapan birisinden al ki 7-24 ilgileniyor onlarKızlar merhaba gerçekten işte yariyormu hemen sipariş vercem
MerhabaHoş geldin Muhittin
Boy kilo kaç senin?
Yorumları okudum ama herkes il ay evet ama sonraki aylar asla işe yaramıyor yazmisaçıkçası başlangıçta o kadar çok iştahı kesiyor ki. Yemek yiyemiyorsun ekstra fazla su içiyorsun. 4-5 gün sonra yavaş yavaş yemek yemeye başlıyorsun ama miden küçülmeye başladığı için porsiyon küçülüyor. Tartıda kilo değişmese bile vücutta incelme oluyor. Yani birnevi ödem yaktırıyor. Alırken trendyol tarzı yerlerden alma mutlaka instagramda danışmanlığını yapan birisinden al ki 7-24 ilgileniyor onlar
Boyun kilon çok iyi bölgesel mi var yağlanma filan?Merhaba
170 67 kg :)
Yorumları okudum ama herkes il ay evet ama sonraki aylar asla işe yaramıyor yazmis
o kişiden kişiye de değişiyor. Destekli sağlıklı beslenilirse işe yarayacağını düşünüyorum. Regl dönemim bir geçsin bakacağım bakalımMerhaba
170 67 kg :)
Yorumları okudum ama herkes il ay evet ama sonraki aylar asla işe yaramıyor yazmis
Evet canim yanlar ve göbek doğum yaptım 2.5 yıl once sarmadim karnımı ondan öncede 4 yıl fitness yaptığım için karın Kasım vardı o yırtıldı. Spor yapsam toparlanacak 64 görmüştüm. Doğum kontrol iğnesi şaşırıyor mesela 8 gündür adet olmadım bacaklarımda kalçada hiç birsey yokBoyun kilon çok iyi bölgesel mi var yağlanma filan?
Doğru soyluyorsun bende işte bi olsam 2 kg gideceko kişiden kişiye de değişiyor. Destekli sağlıklı beslenilirse işe yarayacağını düşünüyorum. Regl dönemim bir geçsin bakacağım bakalım
Anladım.Evet canim yanlar ve göbek doğum yaptım 2.5 yıl once sarmadim karnımı ondan öncede 4 yıl fitness yaptığım için karın Kasım vardı o yırtıldı. Spor yapsam toparlanacak 64 görmüştüm. Doğum kontrol iğnesi şaşırıyor mesela 8 gündür adet olmadım bacaklarımda kalçada hiç birsey yok
Doğru soyluyorsun bende işte bi olsam 2 kg gidecek
Benim normal doğum ilkinde 50yle hamile kaldim 77yle doğum yaptım göbek felan kalmamıştıAnladım.
Bende 171 e 66 iken zayıftım bile o derece.
Ama benim vücut tipi armut
Üstüm incecik oluyor kilo verince.
Sezeryan göbeği sarma filan değil bence ya karbonhidrat ağırlıklı beslenme ile ilgili yağlanma yapıyor. Ben 2020 de spor artı beslenme ile güzel incelmiştim.
Bebeğini de sağlıkla büyüt kız erkek? Adı ne? Tek çocuk mu yaş kaç senin?