Kilomu Koruyamadım 🫡🫣🤪

şuan regl şişkinliğim var hala kilo veremiyorum gerçi. Kullanmaya ne zaman başladınız? benim daha 8 9 gün anca oldu ama kahvenin etkisi azalıyor gibi hissediyorum ilk günlerdeki gibi değil sanki
Ben okul zamanında bir kutu bitirdim. Sabah aç karnına okula gitmeden içiyordum ve gerçekten acıkmıyordum. Tokluk hissi veriyordu. Bir kutuyu o şekilde bitirdim. Yeni ikinci kutuyu aldım. Henüz bir tane içtim ama bu sefer kahvaltıdan önce içmek istemiyorum. Zaten kahvaltım sağlıklı oluyor genelde. Akşam canımın bir şey istememesi daha önemli benim için. Bir gün içtim o da saat üç gibi sütle yaptım hatta soğuk yaptım. Ama o günün ertesinde regl oldum. Biraz böyle denicem. Hangisi daha etkili oluyor size ilerleyen günlerde yazarım.

Gerçekten maalesef boğa burcumdan da kaynaklanan bir iştah var bende. Kahveyi içmemin tek sebebi bu. Bunu önlemesi ve canımın bir şey istememesi için içiyorum.

Ben okul zamanında bir kutu bitirdim. Sabah aç karnına okula gitmeden içiyordum ve gerçekten acıkmıyordum. Tokluk hissi veriyordu. Bir kutuyu o şekilde bitirdim. Yeni ikinci kutuyu aldım. Henüz bir tane içtim ama bu sefer kahvaltıdan önce içmek istemiyorum. Zaten kahvaltım sağlıklı oluyor genelde. Akşam canımın bir şey istememesi daha önemli benim için. Bir gün içtim o da saat üç gibi sütle yaptım hatta soğuk yaptım. Ama o günün ertesinde regl oldum. Biraz böyle denicem. Hangisi daha etkili oluyor size ilerleyen günlerde yazarım.

Gerçekten maalesef boğa burcumdan da kaynaklanan bir iştah var bende. Kahveyi içmemin tek sebebi bu. Bunu önlemesi ve canımın bir şey istememesi için içiyorum.
peki ortalama kaç kilo vermene sebep oldu? ben şuan şişkin olmama rağmen göbeğimin küçüldüğünü hissediyorum ancak tartıya göre 2 kilo kaybım var

11 sabah kahvaltım

2 haş. yum,1 salatalık, 1 🍅, 1 yeşil biber.yarım 🍌,
4 badem, yarım dilim beyaz peynir, 6 siyah 2 yeşil zeytin, 1 tk patlıcan mezesi, limonlu çay, soğuk su

peki ortalama kaç kilo vermene sebep oldu? ben şuan şişkin olmama rağmen göbeğimin küçüldüğünü hissediyorum ancak tartıya göre 2 kilo kaybım var
Net bir şey söyleyemem. Çünkü okul zamanında çok düzenli değildi ve çok kontrol etme imkanım olmadı.

Kilo vermekten öte iştahımı kapatmak için içiyorum.
11 sabah kahvaltım

2 haş. yum,1 salatalık, 1 🍅, 1 yeşil biber.yarım 🍌,
4 badem, yarım dilim beyaz peynir, 6 siyah 2 yeşil zeytin, 1 tk patlıcan mezesi, limonlu çay, soğuk su
Afiyet olsun balım. Ben cacık yaptım onu içiyorum. 😅 Kahvaltı niyetine

IMG_3942.jpeg

Net bir şey söyleyemem. Çünkü okul zamanında çok düzenli değildi ve çok kontrol etme imkanım olmadı.

Kilo vermekten öte iştahımı kapatmak için içiyorum.

Afiyet olsun balım. Ben cacık yaptım onu içiyorum. 😅 Kahvaltı niyetine

Eki Görüntüle 3275894
Off soğuk soğuk iyi gider. Sana da afiyet olsun. 💜🌸
Valla gayet iyi. Masallah nerden nereye. Sadwce yesillik ekle ona. Bak bgn daha hazirlamadim ama aynisini hazirlicam doto atym benim gunluk kahvalti
Eki Görüntüle 3275893
Böyle tabak paylaşımları istiyorum fikir olsun.
🌸
Valla eşimin canı poğaça istemiş dün al dedi almadım bugün gitti aldı geldi ne kadar özlediyse poğaça ile kahvaltı yaptı.

Gamze yumurtadaki chia tohumu mu mantar mı?

Kızlar merhaba gerçekten işte yariyormu hemen sipariş vercem
açıkçası başlangıçta o kadar çok iştahı kesiyor ki. Yemek yiyemiyorsun ekstra fazla su içiyorsun. 4-5 gün sonra yavaş yavaş yemek yemeye başlıyorsun ama miden küçülmeye başladığı için porsiyon küçülüyor. Tartıda kilo değişmese bile vücutta incelme oluyor. Yani birnevi ödem yaktırıyor. Alırken trendyol tarzı yerlerden alma mutlaka instagramda danışmanlığını yapan birisinden al ki 7-24 ilgileniyor onlar

Hoş geldin Muhittin 🌸
Boy kilo kaç senin?
Merhaba ❤️
170 67 kg :)

açıkçası başlangıçta o kadar çok iştahı kesiyor ki. Yemek yiyemiyorsun ekstra fazla su içiyorsun. 4-5 gün sonra yavaş yavaş yemek yemeye başlıyorsun ama miden küçülmeye başladığı için porsiyon küçülüyor. Tartıda kilo değişmese bile vücutta incelme oluyor. Yani birnevi ödem yaktırıyor. Alırken trendyol tarzı yerlerden alma mutlaka instagramda danışmanlığını yapan birisinden al ki 7-24 ilgileniyor onlar
Yorumları okudum ama herkes il ay evet ama sonraki aylar asla işe yaramıyor yazmis

Boyun kilon çok iyi bölgesel mi var yağlanma filan?
Evet canim yanlar ve göbek doğum yaptım 2.5 yıl once sarmadim karnımı ondan öncede 4 yıl fitness yaptığım için karın Kasım vardı o yırtıldı. Spor yapsam toparlanacak 64 görmüştüm. Doğum kontrol iğnesi şaşırıyor mesela 8 gündür adet olmadım bacaklarımda kalçada hiç birsey yok
o kişiden kişiye de değişiyor. Destekli sağlıklı beslenilirse işe yarayacağını düşünüyorum. Regl dönemim bir geçsin bakacağım bakalım
Doğru soyluyorsun bende işte bi olsam 2 kg gidecek

Evet canim yanlar ve göbek doğum yaptım 2.5 yıl once sarmadim karnımı ondan öncede 4 yıl fitness yaptığım için karın Kasım vardı o yırtıldı. Spor yapsam toparlanacak 64 görmüştüm. Doğum kontrol iğnesi şaşırıyor mesela 8 gündür adet olmadım bacaklarımda kalçada hiç birsey yok

Doğru soyluyorsun bende işte bi olsam 2 kg gidecek
Anladım.
Bende 171 e 66 iken zayıftım bile o derece.
Ama benim vücut tipi armut 🍐
Üstüm incecik oluyor kilo verince.

Sezeryan göbeği sarma filan değil bence ya karbonhidrat ağırlıklı beslenme ile ilgili yağlanma yapıyor. Ben 2020 de spor artı beslenme ile güzel incelmiştim.

Bebeğini de sağlıkla büyüt 🧿🙏kız erkek? Adı ne? Tek çocuk mu yaş kaç senin?

Anladım.
Bende 171 e 66 iken zayıftım bile o derece.
Ama benim vücut tipi armut 🍐
Üstüm incecik oluyor kilo verince.

Sezeryan göbeği sarma filan değil bence ya karbonhidrat ağırlıklı beslenme ile ilgili yağlanma yapıyor. Ben 2020 de spor artı beslenme ile güzel incelmiştim.

Bebeğini de sağlıkla büyüt 🧿🙏kız erkek? Adı ne? Tek çocuk mu yaş kaç senin?
Benim normal doğum ilkinde 50yle hamile kaldim 77yle doğum yaptım göbek felan kalmamıştı
Bunda 61 le hamile kalıp 95 le doğum yaptim şuan işte 67yim. Tatli zaten sevmem de gece gündüz ne zaman acikirsam yiyorum
Sağol canım iikiside kız biri 11 diğeri 2.5 33 yaşındayım.

Senin göğsün yoktur boyumuz çok iyi benim göğüs olduğundan aslında çok duruyor hala 95 100 bedenim.
Senin kac çocuğun var şuan kac kilosun ?
Bence spor şart yürüyüş felan hikaye sadece sikilasiyorsun mekik, squat plank..

X